לביבות גבינה מתוקות

המצרכים (ל-6-8 מנות):
500 גר' גבינה לבנה (5% או 9% שומן) 4 ביצים קורט סודה לשתייה 200 גרם (1 כוס) קמח מנופה 1 כוס סוכר שמן לטיגון
1 צפייה בגלריה
לביבות גבינה
לביבות גבינה
(צילום: Shutterstock)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בקערה רחבה את הגבינה הלבנה, החלמונים, הסודה לשתייה והקמח.
  2. מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף יציב ומוצק. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ומבליעים אותו בעיסת הגבינה בתנועות עטיפה עד שהבלילה אחידה.
  3. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
  4. מחממים שמן במחבת רחבה. נוטלים כף מהבלילה ומניחים במחבת. משטחים קלות את הלביבות בעזרת גב הכף. שומרים על רווח בין הלביבות. מטגנים עד שהלביבות מזהיבות, מגישים חם או קר.