לביבות תפוחי אדמה (לטקעס)

המצרכים (לכ-30 לביבות):
5 תפוחי אדמה, קלופים 1 בצל, קלוף 1/2 כוס קמח 2 ביצים מלח פלפל שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
1 צפייה בגלריה
(צילום: ירון ברנר)
  1. אופן ההכנה:
  2. מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
  3. מוסיפים קמח, מערבבים.
  4. מוסיפים ביצים, מערבבים.
  5. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  6. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשלוש דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.