אפשר להכין בגרסה חלבית או פרווה/טבעונית. את הטחינה אפשר להחליף בממרח חלווה או שוקולד. את האגוזים אפשר להחליף בפירורי ביסקוויטים או עוגה. במקרה כזה, אין צורך בהמתקה של המייפל.

ללא אפייה: בונבוניירת תמרים
(צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
15
תמרי מג'הול, מגולענים
אפשרויות לעיטור: פיסטוק קצוץ, אגוזים קצוצים, חמוציות קצוצות, קוקוס
למלית:
2
כפיות טחינה גולמית
2
כפות מייפל
100
גרם תערובת אגוזים (לפי הטעם) מרוסקים
לציפוי:
100
גרם שוקולד מריר או חלב
100
גרם שוקולד לבן
2
כפות שמן קנולה
:רשימת קניות עבור המתכון
בונבוניירת תמרים ללא אפייה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/641g7f0wiההכנה (15 יחידות)
1. המלית: מערבבים את מרכיביה למרקם אחיד.
2. ממלאים את התמרים בכפית מהמלית, מהדקים.
3. הציפוי: ממסים בקערות נפרדות, במיקרוגל או בסיר אדים כפול, את שני סוגי השוקולד (מריר/חלב ולבן). מוסיפים לכל קערה כף שמן ומערבבים היטב. טובלים מחצית מהתמרים בשוקולד הלבן ומפזרים עליהם מיד מהעיטורים. את המחצית השנייה טובלים בשוקולד המריר/חלב ומעטרים. אם רוצים, מזלפים על התמרים מהשוקולד השני. מצננים קצרות, במקרר או במקפיא, להתייצבות. מגישים.
- איך שומרים? עד חודש במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.








