
סלט כרוב וענבים עם טוויסט אסייתי
(צילום: דניאל לילה, סגנון: טליה הדר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/4 כרוב לבן קטן
1/4 כרוב סגול קטן
כ־15 ענבים סגולים
כ־15 ענבים ירוקים
אפשרות: 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קלוף וחתוך למקלונים דקיקים
לרוטב:
3-2 כפות מיץ לימון
1 כף דבש או סילאן
1/2 1 כפות שמן שומשום
1/2 1 כפות רוטב סויה
2 כפות מים
1 כף חמאת בוטנים או טחינה גולמית
2 כפות שומשום לבן
2 כפות שומשום שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט כרוב וענבים עם טוויסט אסייתי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/b1ieu2zkxlההכנה
1. פורסים את הכרובים לרצועות דקיקות. חוצים את הענבים לאורכם. מעבירים לקערה. אם רוצים, מוסיפים את הג'ינג'ר.
2. הרוטב: שמים בכלי מתאים את כל מרכיביו ומערבבים היטב. מוסיפים כף מהשומשום הלבן וכף מהשומשום השחור ומערבבים (אפשר להכין עד יומיים מראש ולשמור במקרר).
3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מפזרים את יתרת השומשום. מגישים.








