טבעונית: דייסת תבלינים חמה
מתכון של קלי מגר. 10 דקות הכנה, ויש מנה מחממת במרקם פודינגי שכולו תענוג.
חלבית או טבעונית: דייסת חורף עם קינואה
מתכון של איילת הירשמן. שילוב מזין ומשביע בין שיבולת שועל שלמה (לא מהירת הכנה!) לקינואה, עם פירות ודברים טובים.
ללא גלוטן, חלבית או טבעונית: דייסת קורנפלור שוקולדית
מתכון של עמית דונסקוי. מחממת במהירות (גם את הלב) ומתוקה במידה.
ללא גלוטן: דייסת אורז חם
מתכון של איילת הירשמן. המרקם שלה קצת דביק, ויש לזה אפקט מנחם מאוד. כמקובל, אפשר להשפיע על התוצאה הסופית בעזרת התוספות – פירות, אגוזים, זילוף של דבש וכדומה (נסו שערות חלווה, זה נפלא!)