שף
שף
קולסלואו בניחוח הודי

קולסלואו בניחוח הודי

גרסה מפתיעה לסלט האהוב: קצת מלוח, קצת מתוק וקצת חריף עם טוויסט של קארי

פורסם:
המרכיבים (4 מנות)
  • 1/2 כרוב סגול בינוני
  • 3 גזרים
  • 1 שומר
  • 2/3 כוס קוביות אננס טרי או משומר
  • להגשה: 1/4 כוס
  • עלי כוסברה
לרוטב
  • 1/3 כוס מיונז
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) קרם קוקוס
  • 1 כף סילאן
  • 1/4 כוס חומץ תפוחים או חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית תבלין קארי
  • אפשרות: 1/2 כפית פתיתי צ'ילי יבש
  • מלח

ההכנה
1. פורסים דק את הכרוב, קולפים את הגזרים וחותכים למקלונים דקים. פורסים דק גם את השומר. מעבירים לקערה ומוסיפים את האננס.
2. הרוטב: שמים את כל מרכיביו בכלי מתאים ומערבבים היטב (או שמעבדים בבלנדר). מוסיפים מלח, טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים על הסלט ומערבבים.
3. מאחסנים במקרר עד להגשה (שעה עד 24 שעות). מפזרים את הכוסברה ומגישים.
איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.
  • איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button