
ללא גלוטן: מוס רימונים
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
אפשרות: קמצוץ צבע מאכל ורוד
לעיטור: גרגירי רימון
לשכבת הג'לי:
1 שקית ג'לי תות
1/4 1 כוסות (300 מ"ל) מיץ רימונים
לשכבת המוס:
1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ רימונים
1/2 1 מכלים (375 מ"ל) שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר
1/4 כפית תמצית וניל
1 כפית קליפת לימון מגוררת
:רשימת קניות עבור המתכון
מוס רימונים בשלוש שכבות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/hy132aeiegההכנה
1. שכבת הג'לי: יוצקים את מיץ הרימונים לקערה ומחממים במיקרוגל במשך 30 שניות. מוסיפים חצי משקית אבקת הג'לי ומערבבים היטב להמסה מלאה ולמרקם אחיד. יוצקים את הנוזל בין כוסות ההגשה ומאחסנים במקרר במשך שעה.
2. שכבת המוס: יוצקים את מיץ הרימונים לכלי מתאים ומחממים במיקרוגל 20 שניות. מוסיפים את יתרת אבקת הג'לי ומערבבים היטב. מניחים בצד.
3. שמים את השמנת המתוקה בקערת המערבל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לקצפת רכה. עוצרים, מוסיפים את תמיסת המיץ-ג'לי ואת קליפת הלימון ומקציפים רק עד שהקצפת מתייצבת.
4. יוצקים את המוס על שכבת הג'לי שבכוסות. מאחסנים במקרר שעתיים לפחות.
5. מפזרים בכל כוס גרגירי רימון ומגישים.
- איך שומרים? עד יומיים, במקרר.








