מדובר במתכון לחיים, כזה שתכינו כל השנה, לא רק בחנוכה.

לביבות
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
בצלים בינוניים, קלופים
2
כפיות
מלח
פלפל שחור גרוס
1
כוס
קמח חומוס
1
כפית
אבקת אפייה
שמן לטיגון חצי עמוק
לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
לביבות בצל ללא גלוטן וטבעוניות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/r1jjyyrzbgההכנה
1. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות ומניחים בקערה גדולה. מפזרים עליהן את המלח ומערבבים, כך שהמלח יגיע לכל פרוסות הבצל. מניחים בצד ל־10 דקות. מוסיפים פלפל שחור ומערבבים.
2. מערבבים בקערה את קמח החומוס ואבקת האפייה. מוסיפים לקערת הבצל ומערבבים היטב, לציפוי מלא.
3. הטיגון: מחממים את השמן במחבת רחבה. בעזרת כף, מניחים במחבת תלוליות בצל ומטגנים עד הזהבה. הופכים ומטגנים עד שגם הצד השני מזהיב. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.








