מדובר במתכון לחיים, כזה שתכינו כל השנה, לא רק בחנוכה.
לביבות
כשר
טבעוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
לביבות
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
בצלים בינוניים, קלופים
2
כפיות
מלח
פלפל שחור גרוס
1
כוס
קמח חומוס
1
כפית
אבקת אפייה
שמן לטיגון חצי עמוק
לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
ההכנה
1. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות ומניחים בקערה גדולה. מפזרים עליהן את המלח ומערבבים, כך שהמלח יגיע לכל פרוסות הבצל. מניחים בצד ל־10 דקות. מוסיפים פלפל שחור ומערבבים.
2. מערבבים בקערה את קמח החומוס ואבקת האפייה. מוסיפים לקערת הבצל ומערבבים היטב, לציפוי מלא.
3. הטיגון: מחממים את השמן במחבת רחבה. בעזרת כף, מניחים במחבת תלוליות בצל ומטגנים עד הזהבה. הופכים ומטגנים עד שגם הצד השני מזהיב. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.