
קולסלואו בסגנון וולדורף
(צילום: בועז לביא )
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לסלט:
1/2
כרוב לבן בינוני
1/2 1
תפוחים (פינק ליידי או כל זן אחר)
2
ענפי סלרי
2
גזרים
1
מלפפון
1/2 כוס
חמוציות
לרוטב:
2/3 כוס
מיונז
1 כף
דבש או סילאן
1/2
תפוח קלוף ומגולען
1/4 כוס
חומץ תפוחים או בן יין לבן
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
קולסלואו בסגנון וולדורף
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/rjjykshmxeההכנה
1. פורסים דק את הכרוב, התפוחים והסלרי. את הגזרים קולפים וחותכים למקלונים. בעזרת קולפן ירקות יוצרים מהמלפפון רצועות דקות. מעבירים הכול לקערה ומוסיפים את החמוציות.
2. הרוטב: שמים את כל מרכיביו בקערת הבלנדר ומעבדים לרוטב אחיד. מתבלים במלח. יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות.
3. מאחסנים במקרר עד להגשה (שעה עד 24 שעות).
- איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.