
חטיפי כרובית בציפוי פריך
(צילום: בועז לביא, סגנון: ענת לבל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כרובית, מפורקת לפרחים
1
כוס
כוס תערובת לטמפורה
(להשיג במדפים האסייתיים)
1-2
כפיות
שבבי צ'ילי
מלח
פלפל שחור
1 1/4
כוסות
מים קרים
1 1/2
כוסות
פירורי לחם, מומלץ פנקו
1/2
כוס
שומשום
שמן לטיגון עמוק
רוטב צ'ילי מתוק או סריראצ'ה
להגשה
:רשימת קניות עבור המתכון
להיט: פרחי כרובית בציפוי פריך
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/s1gszcpfzeההכנה (4 מנות)
1. שמים בקערה את תערובת הקמח לטמפורה ואת התבלינים ומערבבים. יוצקים את המים בהדרגה ומערבבים לבלילה סמיכה ואחידה.
2. מכינים צלחת שטוחה עם פירורי הלחם והשומשום. מחממים את השמן לטיגון עמוק. מכינים רשת טיגון או שמרפדים צלחת רחבה או מגש בנייר סופג.
3. טובלים את פרחי הכרובית בבלילה, מנערים מעודפים וטובלים בפירורי הלחם.
4. מטגנים עד הזהבה ועד שהכרובית מתרככת. מעבירים לצלחת לספיגת עודפי השמן. מגישים חמים, מומלץ לצד הרטבים.








