אם מעדיפים, אפשר להחליף את האפייה בטיגון בשמן חצי עמוק.

אפויות או מטוגנות: לביבות ספגטי
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
חבילה
ספגטי
2
ביצים
200
גרם
גבינת פטה, מגוררת
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
2
כפות
שמן זית
לאפייה
:רשימת קניות עבור המתכון
לביבות ספגטי אפויות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/s1s7okrmzeההכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים ומצננים.
2. מחממים את התנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
3. טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הגבינה המגוררת ואת הספגטי ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל (בהתאם לרמת המליחות של הגבינה).
4. משמנים את נייר האפייה בשמן הזית. מסובבים את הספגטי על מזלג כדי ליצור ספירלות ומניחים בתבנית.
5. אופים כ־30 דקות, עד הזהבה. מגישים מיד, חמים.








