אם מעדיפים, אפשר להחליף את האפייה בטיגון בשמן חצי עמוק.
אפויות או מטוגנות: לביבות ספגטי
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
אפויות או מטוגנות: לביבות ספגטי
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
חבילה
ספגטי
2
ביצים
200
גרם
גבינת פטה, מגוררת
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
2
כפות
שמן זית
לאפייה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

ההכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים ומצננים.
2. מחממים את התנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
3. טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הגבינה המגוררת ואת הספגטי ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל (בהתאם לרמת המליחות של הגבינה).
4. משמנים את נייר האפייה בשמן הזית. מסובבים את הספגטי על מזלג כדי ליצור ספירלות ומניחים בתבנית.
5. אופים כ־30 דקות, עד הזהבה. מגישים מיד, חמים.