
שיפודי אננס וחלומי. חלום ליל קיץ
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1 קילו
קוביות אננס, טריות או מופשרות
250 גרם
גבינת חלומי
50 גרם
חמאה
4 כפות
סילאן
1 כף
רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית
ג'ינג'ר טרי מגורר
מעט שמן לצלייה
:רשימת קניות עבור המתכון
שיפודי אננס וחלומי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/skmfpdhxgeההכנה
1. קולפים את האננס וחותכים אותו לקוביות עבות. חותכים את גבינת החלומי לקוביות קצת יותר קטנות. משפדים אותם לסירוגין, כ־4 יחידות לשיפוד.
2. שמים את החמאה בכלי מתאים וממיסים בעדינות במיקרוגל. מוסיפים את הסילאן, הצ'ילי והג'ינג'ר ומערבבים.
3. מחממים היטב מחבת פסים. מרססים או מורחים אותה במעט שמן.
4. מברישים היטב את השיפודים במרינדת החמאה־סילאן וצולים כחצי דקה מכל צד, עד שנראים סימני צריבה על האננס והגבינה. מגישים מיד.
- איך שומרים? המנה במיטבה כשהיא טרייה, אבל שאריות אפשר לשמור עד יום במקרר.








