מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
מסעדנים זועמים על דחיית ההצבעה: "עיכוב יגרום להפסדים של אלפי שקלים"
קבינט הקורונה יצביע על הפעימה השלישית רק בצאת השבת למרות שבעלי המסעדות נערכו לפתיחה המחודשת ביום ראשון. לדבריהם - המתווה שסוכם איתם מראש השתנה עד הרגע האחרון, והפך ללא רווחי עבורם: "הממשלה יוצרת את חוסר הציות בעצמה"
חיים גולדיטש
|
06.03.21
מתכוננים לפתיחת המסעדות: בלי מתווה ובלי עובדים
ימים ספורים לפני פתיחת המסעדות והמסעדנים מתרגשים לקראת החזרה, אבל גם חוששים: המתווה שעוד לא אושר, הלקוחות שלא מפסיקים להתקשר והעובדים שהם לא מצליחים להחזיר מחל"ת. מנכ"ל ארגון המסעדנים: "המתווה שמציע משרד הבריאות הופך את כל המודל העסקי של הפתיחה ללא כדאי"
אלכסנדרה לוקש וניר כהן, תיקי גולן
|
03.03.21
מתווה הפתיחה של המסעדות: לא כולל ילדים בחלל הפנימי
מי יוכל לשבת בפנים, כמה אנשים אפשר יהיה להושיב בחוץ ומה בנוגע לילדים מתחת לגיל 16? המתווה המסתמן לפתיחת המסעדות ביום ראשון הקרוב הוא הדיל הטוב ביותר שיכלו להשיג בשלב זה ראשי המסעדנים, אבל הוא לא חף מבעיות. חיים כהן: "המתווה הזה לא אידיאלי לכולם אבל הוא התחלה ואנחנו עם היד על הדופק וברגע שאפשר יהיה, נילחם לשפר אותו"
תיקי גולן
|
02.03.21
בעלי עסקים זעמו על כנס הליכוד - שמסתמן שיעבור לזום: "איפה הסולידריות?"
מסעדנים, בעלי אולמות והורים לתלמידים בחטיבות ביניים כועסים על החלטת המפלגה להשיק את מסע הבחירות באירוע המוני לפני שהם חזרו לשגרה. "למה לעשות כזה כנס פוליטי בעוד אנחנו סגורים? שמים עלינו פס". בליכוד סירבו להגיב, אך מסתמן שהאירוע במתכונתו המקורית יבוטל
נינה פוקס, מורן אזולאי
|
02.03.21
המסעדנים לא חיכו להחלטת הממשלה: "מתכוננים כבר שבועות לפתיחה"
עוד לפני שהממשלה אישרה את פתיחת בתי הקפה והמסעדות כבר ביום ראשון הקרוב, הצהירו המסעדנים שיפתחו בכל מקרה: "כבר גייסנו כוח אדם ורכשנו סחורות", אמר מנכ"ל "מסעדנים חזקים ביחד" לאולפן ynet. בעלי האולמות מתוסכלים: "צריך להפסיק לעצום עיניים ולחשוב שאם אין אולמות אין אירועים"
אלכסנדרה לוקש
|
01.03.21
יפן בישראל: מסע בעקבות האוכל היפני
אם אי אפשר לנסוע ליפן, נביא את יפן אלינו - יצאנו למסע בעקבות הטעמים היפניים, והישראלים שהתאהבו בהם. ובלי אף מילה על סושי
ענת לב אדלר, דוד קשקה
|
01.03.21
המסחר ייפתח, המסעדות יחכו לחודש מרץ: "מה ההבדל בין בתי כנסת ובתי מלון לבין מסעדות?"
בתי הכנסת נפתחים למניין, בתי הספר חוזרים לפעילות, המסחר בקניונים מתחדש אבל המסעדות יחכו לפעימה השלישית: המסעדנים מביעים תרעומת, ורבים מהם יתקשו לפתוח ללא מענק וללא עובדים שמסרבים לוותר על החל"ת. על המתווה המסתמן אמרו נציגי המסעדנים: "למודל של 20 בפנים ו-50 בחוץ לא נסכים, ונשקול אם בכלל לפתוח את המסעדות"
תיקי גולן
|
16.02.21
דובים במקום סועדים: מיצב המחאה של המסעדה בראשון לציון
עופר עין שי פיזר בובות דובים סביב שולחנות מסעדת ברנרד שבבעלותו במסגרת מחאה על איסור הושבת קהל במסעדות. "התגובה של האנשים ריגשה אותי, היו כאלו שבכו", הוא מספר
רועי רובינשטיין
|
14.02.21
יום טעים בעמק: יצאנו לאכול בגליל ובעמקים
ללא מגבלת מרחק: יצאנו ליום בילוי מענג בגליל ובעמקים, בתוך נופים משגעים ואוכל נהדר וחזרנו עם המלצות ליקבים, מסעדות ומקומות טעימים ומעניינים שיש ליישובי האזור להציע לפודי הישראלי
אדם קוטב
|
13.02.21
השף שמכר בקורונה עש מיובש בקינוח ללקוחות
השף עדי אשכנזי עוד לא בן 24 אבל כבר הספיק לעבוד במסעדות מישלן בעולם, כולל במסעדה נחשבת בקופנהגן אליה הגיע במהלך הקורונה, ובה מגישים נמלים ועש מיובש וגובים על זה 1800 שקל לסועד. אז מה הוא חושב על מישלן, על התדמית שנוצרה לשפים ואיך זה להסתובב עם שם כמו שלו. אשכנזי: "יש שפים שעושים קוק או מעשנים, אבל הרוב לא. אני פגשתי אנשים טובים, שלא מחפשים את השטויות האלה"
אמיר קמינר
|
06.02.21
האם הפתרון לקריסת ענף המסעדנות נמצא בפריפריה?
השנה האחרונה הנחיתה מכה אנושה על ענף המסעדנות. אין ספק שביום שאחרי, תידרש חשיבה מחודשת כדי לקום בחזרה על הרגליים. האם התשובה למשבר נמצאת דווקא בפריפריה? עמית אהרנסון יצא לבדוק איך יכול ענף המסעדנות לשגשג מחוץ לתל אביב. צפו בכתבה
ynet
|
04.02.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
מתכון
אוכל
ראשון לציון
שדרות
ייעוץ
עוגיות
שף
סילבסטר
גבעתיים