
אוכל
(צילום: מירי צדוק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
רכיבים:
2
כפות
רוטב סויה
2
כפות
רוטב צ'ילי מתוק
1
כף
סילאן
קורט
צ'ילי גרוס
מלח ופלפל שחור
600
גרם
פילה סלמון
פרוס לקוביות של 2X2 ס"מ
20
יח'
עגבניות שרי
או קוביות קישואים, בצל, פלפלים ושאר ירקות שאוהבים
שמן זית
:רשימת קניות עבור המתכון
בעשר דקות הכנה: שיפודי סלמון בתנור
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hkzxbnzm2אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי, הסילאן, הצ'ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור.
- מוסיפים את קוביות הדג ואת עגבניות השרי ומערבבים עד לציפוי. מניחים במקרר למשך חצי שעה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- משפדים את קוביות הדג וביניהם מוסיפים את עגבניות השרי. מזלפים מעל מעט שמן זית.
- אופים בתנור 10 דקות, מוציאים ומגישים מיד.
פורסם לראשונה: 19:33, 10.11.23





