אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
אוכל
(צילום: מירי צדוק)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
רכיבים:
2
כפות
רוטב סויה
2
כפות
רוטב צ'ילי מתוק
1
כף
סילאן
קורט
צ'ילי גרוס
מלח ופלפל שחור
600
גרם
פילה סלמון
פרוס לקוביות של 2X2 ס"מ
20
יח'
עגבניות שרי
או קוביות קישואים, בצל, פלפלים ושאר ירקות שאוהבים
שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בקערה את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי, הסילאן, הצ'ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור.
  2. מוסיפים את קוביות הדג ואת עגבניות השרי ומערבבים עד לציפוי. מניחים במקרר למשך חצי שעה.
  3. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  4. משפדים את קוביות הדג וביניהם מוסיפים את עגבניות השרי. מזלפים מעל מעט שמן זית.
  5. אופים בתנור 10 דקות, מוציאים ומגישים מיד.
פורסם לראשונה: 19:33, 10.11.23