אופן ההכנה:
- מכינים את המילוי - מאדים את הבצל ואת השורש של המנגולד עד להזהבה.
- מוסיפים את העלים ומבשלים כ-10 דק נוספות.
- לאחר הבישול מצננים את המסה ומערבבים עם שאר המרכיבים, מתקנים תיבול עם מלח, ומקררים בצד.
- מכינים את הבצק - שמים במיקסר את הקמח, הסוכר, השמן והשמרים, ולשים במהירות בינונית. מוסיפים את המים בהדרגה וממשיכים ללוש.
- לאחר 8 דקות לישה מוסיפים את המלח, ולשים עוד 3-4 דקות. מכסים את הבצק ונותנים לו לנוח כ-30 דקות.
- לאחר המנוחה מחלקים את הבצק לכדורים של 50 גרם כל אחד, מכסים, ונותנים לבצק לנוח כ-20 דקות.
- לאחר המנוחה פותחים את הכדורים ביד וממלאים במלית, מרטיבים מעט את הקצוות ומהדקים היטב.
- מחממים מחבת טפלון ומניחים את הקאדה. מטגנים כל צד כ-2-3 דקות, ומגישים.