
קרפצ'ו אננס
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1 אננס, גדול
1 כף דבש
כ־4 כפות מיץ לימון
כ־10 עלי בזיליקום טריים
מעט מלח גס
:רשימת קניות עבור המתכון
בארבעה מרכיבים בלבד: קרפצ'ו אננס מטריף
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/a4brc9zr2 ההכנה
1. קולפים את האננס ופורסים אותו לפרוסות דקות. מניחים אותן בצלחת הגשה (אפשר לפרוס עד 24 שעות מראש ולשמור עטוף במקרר).
2. מערבבים היטב את הדבש ומיץ הלימון, לקבלת רוטב חלק, ויוצקים אותו על האננס. מאחסנים במקרר כ־15 דקות, לספיגת טעמים.
3. מפזרים את הבזיליקום ומעט מלח גס ומגישים.








