קרפצ'ו אננס
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
5
קרפצ'ו אננס
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1 אננס, גדול
1 כף דבש
כ־4 כפות מיץ לימון
כ־10 עלי בזיליקום טריים
מעט מלח גס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
ההכנה
1. קולפים את האננס ופורסים אותו לפרוסות דקות. מניחים אותן בצלחת הגשה (אפשר לפרוס עד 24 שעות מראש ולשמור עטוף במקרר).
2. מערבבים היטב את הדבש ומיץ הלימון, לקבלת רוטב חלק, ויוצקים אותו על האננס. מאחסנים במקרר כ־15 דקות, לספיגת טעמים.
3. מפזרים את הבזיליקום ומעט מלח גס ומגישים.