ההכנה:
1. מבשלים את הספגטי לפי הנחיות היצרן. מסננים ומניחים בצד.
2. שוברים את הביצים לקערה וטורפים אותן היטב. מוסיפים את השמנת, הגבינה, השום והתבלינים ומערבבים. מוסיפים את הספגטי ומערבבים קלות, לעיטוף בבלילה.
3. מחממים את השמן במחבת. יוצקים את תכולת הקערה ומיישרים. מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים ומטגנים כ־45 דקות (אין צורך להפוך), עד שהפשטידה יציבה גם במרכזה. מסירים מהכיריים.
4. מעבירים את הפשטידה לצלחת. מגישים חם או קר.
- איך שומרים? עד יומיים, במקרר.
- טיפ: אם הפשטידה מוגשת כמנה עיקרית, היא תספיק ל־5-4 אנשים.
- טיפ: מעדיפים תנור? אין בעיה: עקבו אחר ההוראות ובמקום לבשל במחבת, אפו בתבנית משומנת, 35–40 דקות בתנור שחומם ל־170 מעלות.








