
ללא גלוטן: פרחי זוקיני בקרם רויאל
(צילום: שרית גופן, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לשימון: 20 גרם חמאה רכה (מומלץ להשתמש בחמאה מלוחה)
10 יחידות זוקיני בינוניים
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
4 ביצים
2 שיני שום, כתושות
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
1/2 1 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל לבן
3 כפיות עלי תימין טריים
:רשימת קניות עבור המתכון
פרחים של זוקיני בקרם רויאל
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/h11q0jdhlgההכנה
1. מברישים את תבנית אפייה בקוטר 32 ס"מ בחמאה הרכה.
2. בעזרת קולפן ירקות, מגלפים־פורסים את הזוקיני לפרוסות דקיקות. עורמים כל 4 פרוסות זו על זו ומגלגלים ביחד. מניחים בתבנית בצפיפות.
3. מחממים את התנור ל־170 מעלות, מומלץ במצב טורבו.
4. מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים, לקבלת קרם רויאל. יוצקים על הזוקיני בעדינות.
5. אופים כ־35 דקות, עד שהרויאל מתייצב ומזהיב. מוציאים ומגישים חם או קר.
- איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר. אפשר לחמם במיקרוגל.








