לעבודה יעילה, לפני שמתחילים בהכנת המנה, כדאי לשטוף ולחתוך מראש את כל המרכיבים. אנחנו בחרנו להגיש אותה עם קוביות גבינה בולגרית, אבוקדו ובצל סגול - אבל כמובן, אפשר לשנות ולהגיש עם כל מה שאוהבים.

מקושקשת טורטיות עם אבוקדו ותוספות
(צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: ענת לבל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
טורטייה בקוטר 25 ס"מ
4
כפות
שמן קנולה
2
ביצים
1
כף
חלב
מלח, פלפל שחור
1
כפית
תבלין קייג'ון (או פפריקה)
אפשרויות להגשה :
קוביות גבינה בולגרית
בצל סגול, קצוץ
חופן כוסברה (או פטרוזיליה) קצוצה
1/2 פלפל ירוק חריף, פרוס דק
:רשימת קניות עבור המתכון
מקושקשת טורטייה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/hyz5p1xyexההכנה
1. חותכים את הטורטייה לרצועות או למשולשים (מומלץ בעזרת גלגלת פיצה).
2. יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ומחממים על להבה גבוהה. מוסיפים את חתיכות הטורטייה ומטגנים על להבה בינונית כ־2 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות. מוציאים ומניחים בצד.
3. שמים את הביצים בקערה, מוסיפים את החלב, מתבלים במעט מלח וטורפים היטב.
4. יוצקים למחבת את יתרת השמן ומחממים על להבה בינונית. מוסיפים את בלילת הביצים ואת חתיכות הטורטייה המטוגנת, מתבלים במלח, פלפל שחור ובתבלין קייג'ון (או פפריקה) ומערבבים־מטגנים כ־3 דקות, עד שהביצים עשויות. מסירים מהכיריים.
5. מעבירים את תכולת המחבת לצלחת הגשה. מוסיפים את קוביות הגבינה, הבצל, פרוסות האבוקדו ועשבי התיבול. מגישים מיד, מומלץ לצד ירקות טריים.








