שימו לב, אם משתמשים בחזה עוף, יש לחתוך אותו לרצועות (בפילה עוף אפשר להשתמש כפי שהוא).

שניצבורגר קריספי בתנור
(צילום: שרית גופן, סגנון: נעה קנריק)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
400
גרם
חזה (או פילה) עוף או טופו
300-400 גרם
1
ביצה
150
גרם
פירורי לחם (מומלץ פירורי פנקו)
1
כפית
פפריקה מתוקה
1-1/2 כפית
1
כף
קמח
אפשרות
4
כפות
שמן קנולה
מלח
פלפל לבן
להגשה:
לחמניות המבורגר
מיונז או ממרחים אחרים
חסה
בצל סגול
עגבניה
סלט קולסלאו
:רשימת קניות עבור המתכון
עם עוף או עם טופו: שניצבורגר קריספי בתנור
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/r1effengxlההכנה (3 מנות)
1. מחממים את התנור ל־240 מעלות, מומלץ בתוכנית טורבו. מרפדים תבניות בנייר אפייה.
2. טורפים את הביצה בצלחת עמוקה. בצלחת נפרדת מערבבים את פירורי הלחם, הפפריקה והקמח (אם רוצים).
3. אם משתמשים בחזה עוף, חותכים אותו לכ־3 רצועות. אם משתמשים בטופו, חותכים את הקובייה לרוחבה, ל־3 פרוסות.
4. טובלים את הנתחים/הפרוסות בביצה ומעבירים לציפוי בפירורי הלחם. מוודאים שהם מצופים היטב.
5. מניחים בתבנית ומברישים את השמן בעדינות משני הצדדים. מתבלים במלח ובפלפל.
6. צולים 14-12 דקות, עד שהנתחים מזהיבים. מוציאים.
7. מגישים בלחמנייה, עם רטבים וירקות לפי הטעם.
איך שומרים? עד 3 ימים, במקרר.








