
כדורי תמרים, קקאו ופצפוצי אורז
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לכדורים:
500
גרם
תמרים, מגולענים. רצוי מזן מג'הול
3
כפות גדושות
סירופ אגבה
3
כפות
קקאו כהה
2
כוסות
פצפוצי אורז מלא
לציפוי:
3/4
כוס
אבקת קקאו כהה
:רשימת קניות עבור המתכון
כדורי תמרים, קקאו ופצפוצי אורז
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/sj9kzk6rklההכנה (כ־35 כדורים)
1. מניחים את התמרים בקערת מעבד המזון ומעבדים למחית אחידה. מוסיפים את האגבה והקקאו ומעבדים לעיסה אחידה.
2. מוסיפים את פצפוצי האורז וטוחנים קצרות בלבד, עד שהם נטמעים בעיסה.
3. הגלגול והציפוי: שמים את אבקת הקקאו בצלחת עמוקה. יוצרים כדורים מהעיסה ומגלגלים בקקאו. מצננים לפחות שעה וחצי במקרר, לייצוב. מגישים.
- איך שומרים? עד שבוע במקרר או עד חודש במקפיא








