
לביבות בננה מתוקות
(צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
בננות שלמות
2
ביצים
4
כפות
קמח תופח
מעט שמן או חמאה
לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
לביבות בננה מתוקות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/skq900ksg11eההכנה
1. קולפים את הבננות ומועכים אותן במזלג.
2. טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים את הבננות ומערבבים. מוסיפים גם את הקמח ומערבבים היטב.
3. הטיגון: מחממים את החמאה או השמן במחבת. בעזרת כף מעבירים מהעיסה אל המחבת. מטגנים עד הזהבה, הופכים ומטגנים עד שגם הצד השני מזהיב. מעבירים לצלחת ומגישים מיד.








