לאחרונה מצאתי את עצמי מתגעגעת לטעם נוסטלגי במיוחד - פרוזן יוגורט של פעם, בדיוק כמו שהיינו קונים בגלידריות. תמיד אהבתי פרוזן יוגורט אבל מאז שעברתי לטבעונות לא יצא לי להיתקל בגרסה טבעונית, אז החלטתי להכין לבד ויצא פרוזן יוגורט ביתי ומושלם, ממש כמו של גלידריה. פינוק שתוכלו להכין עם הילדים בימים הלוהטים של החופש הגדול.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם:
פרוזן יוגורט
(2-3 מנות)
אופן ההכנה:
- מכניסים למעבד מזון בננות, תותים קפואים, אוכמניות קפואות, תמרים, פקאנים ושוקולד מריר, מוסיפים גביע יוגורט וטוחנים הכל ביחד.
- ממיסים את השוקולד המריר בפולסים במיקרו.
- מוזגים את היוגורט לצנצנת קטנה או לכוס אישית, ומלמעלה מזלפים את השוקולד המומס.
דניאל וגנר היא קונדיטורית טבעונית, מורה לקונדיטוריה, מתכונאית ויועצת קולינרית. מתמחה במטבח הטבעוני ומפתחת מתכונים לחברות ולמסעדות. לאינסטגרם של דניאל