אני לא יודעת איך לקרוא לממתק הזה, איזה שם לתת לו כדי שיצליח להעביר את המסר: זה המתכון שהציל לנו את אוגוסט, זה הדבר שיש לנו במקרר בכל רגע נתון, זה החטיף שהבנות שלי עפות עליו, והוא קר וכיפי, והמרכיבים שלו איכותיים ומשביעים הרבה יותר מאשר כל נשנוש (כדורי תמרים כבר לא עובדים עליהן). ולא פחות חשוב - הוא נראה מיליון דולר.
תכירו: פינוק תמרים, בננות, חמאת בוטנים ושוקולד בחצי דקה של עבודה.
הכנתי אותו בגרסה מושקעת שמזכירה חטיף בנראות שלה, אבל אפשר גם פשוט לשלב ולערבב את כל המרכיבים בתוך מנג'טים או בתבניות מאפינס.
צפו: איך להכין חטיף תמרים

הממתק הבריא של הקיץ
(צילום: אריאל בן חמו)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לממתק:
2 בננות
2 תמרי מג’הול, מגולענים
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
50–100 גרם שוקולד מריר איכותי
לפיזור:
שברי בוטנים קלויים (אפשר להחליף בתוספות אחרות)
מלח גס
:רשימת קניות עבור המתכון
קר וכיפי: חטיף תמרים וחמאת בוטנים בשוקולד
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/sj7vvs00yeeההכנה
1. חוצים כל בננה לשתיים. מסירים את הקצוות ומיישרים מעט את הבסיס לאורך, כך שכל חצי יוכל לעמוד יציב.
2. חוצים את התמרים ומניחים כל מחצית על חצי בננה.
3. מזליפים עליהם חמאת בוטנים (או מורחים בעדינות בעזרת סכין).
4. ממיסים את השוקולד המריר ויוצקים אותו על הבננות (ועל מה שעליהן). מפזרים שברי בוטנים ומעט מלח גס.
5. מצננים במקרר עד שהשוקולד מתקשה. מגישים.
- לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת המשפיעניות של "שף"










