מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
בפעם השלישית: אסף גרניט קיבל שוב כוכב מישלן
בטקס שנערך בפריז שוב קיבל השף כוכב מישלן למסעדת "שבור", בפעם השלישית. גרניט: "כולי תקווה שבשנה הבאה יתקיים טקס בישראל, ונזכה לראות כמה שיותר כוכבים לכמה שיותר מסעדות, בשביל שכל העולם יוכל לראות את האיכות ואת העשייה של הקולינריה הישראלית"
תיקי גולן
|
06.03.23
בטעם בשר: הלקוחות חשבו שהם אכלו המבורגר בשרי
ניר רוזנפלד, בן למשפחת מסעדנים ישראלית שחי בגרמניה, החליט להפוך לטבעוני - אבל הוא לא עצר שם, והפך גם את כל המסעדות שלו לטבעוניות - אבל מבלי לספר לאורחים שלו שההמבורגר שהם אוכלים הוא בעצם ללא בשר, ועכשיו עושים עליו סרט. רוזנפלד: "אני מנסה להסתיר שמדובר באוכל טבעוני עד כמה שאני יכול, בלי לעבור על החוק"
הדר סתיו
|
04.03.23
"אני מודה שבכיתי": מדריך מישלן פירסם מראש את המסעדות שדירוגן ירד
סערה במטבח הצרפתי: מדריך מישלן בישר לראשונה מראש מיהם השפים והמסעדות שהורדו בדירוג הכוכבים; במדריך טענו כי הפרסום המוקדם נועד למנוע השפלה פומבית, אולם פרסום התוצאות רק הגביר את השיח סביב המפסידים. בין השפים שאיבדו כוכב: גיי סבואה, שהחזיק בשלושה כוכבים ברציפות ב-20 השנה האחרונות
תמר שבק
|
02.03.23
"החזון מתגשם": המהפך הקולינרי של שוק תלפיות בחיפה
משוק לא אטרקטיבי הפך תלפיות בחיפה ליעד חם בעולם הקולינריה, ונפתחו בו שלל דוכני אוכל, מסעדות וברים שווים במיוחד: יצאנו לסיור בשוק החיפאי שעבר מהפך טעים במיוחד
קרן נתנזון ויץ
|
01.03.23
77 שקל בחצי כיכר לחם: מצאנו את השווארמה הכי יקרה בארץ
המקום שבו העמבה לעולם לא תטפטף לכם על החולצה: בשווארמייה חדשה במרכז מסחרי בבת ים לוקחים חצי כיכר לחם, מוציאים לו את כל התוכן ומכניסים בפנים שווארמה עסיסית - זה טעים כמו שזה נשמע, אבל חכו שתשמעו כמה זה עולה. בעל המקום: "אנחנו מפוצצים את הלחם בבשר, יש כאן בערך פי שניים או שלושה יותר ממה שיש בפיתה רגילה"
תיקי גולן
|
27.02.23
"לרותי תמיד יהיה מה להגיד": הצצה ראשונה למסעדה החדשה של ברודו בתל אביב
כל הפרטים על המסעדה החדשה של רותי ברודו בתל אביב: במלון הכי יקר בארץ נפתחה המסעדה החדשה של קבוצת R2M - תשעה שולחנות, 11 מנות, 500 שקלים לסועד; בחודשים הקרובים צפויה להיפתח בקומת הרחוב מסעדה נוספת בסגנון בראסרי, שצופה לשדרה. צפו בסרטון בראיון עם השף שמוביל את המסעדה, אוהד סולומון
תיקי גולן
|
26.02.23
המסע המופלא למסעדה הכי טובה בעולם
חמש שעות של שיכרון חושים ב-2,000 שקל לסועד: תמרה אהרוני לקחה את אבא למסע קולינרי חד פעמי במסעדת נומה בקופנהגן, המסעדה שזכתה בתואר המחייב "המסעדה הטובה בעולם", ותיסגר בסוף השנה; היא אכלה בכפית מוח שהוגש בתוך גולגולת וגם לב של צבי, וזכתה גם בסיור VIP במטבח
תמרה אהרוני
|
23.02.23
מינוי חודשי למסעדה? הטרנד שסוחף את הלקוחות בארה"ב
כדי להבטיח הכנסה בטוחה קבועה, ולמשוך בחזרה אנשים עם תום מגפת הקורונה, לא מעט מסעדות החלו בשירות מינויים חודשי, שכולל בין השאר מנות ראשונות, משקאות חמים וקרים בחינם ועוד שלל הטבות: "זה גורם לתנועה רבה במסעדות". טווח המחירים: בין עשרות למאות דולרים בחודש
AP
|
22.02.23
אחים אחים, במטבח שוכחים: התאומים שמבשלים יחד במסעדת היוקרה
"הדביקו עלינו מדבקות עם השם": לכבוד יום המשפחה יצאנו לפגוש את גיא וניר ליב, זוג תאומים שמבשלים ביחד מגיל 14 והיום עובדים במטבח של מסעדת a; האם אפשר להפריד בין המטבח לבית, איך זה כשאח שלך הוא גם הבוס שלך ואיך מבדילים ביניהם? צפו בסרטון
הדר סתיו
|
21.02.23
יותר זול בבית? האנשים שמכינים שווארמה ביתית
צפו: הם לקחו את האהבה שלהם לשווארמה צעד אחד קדימה והתחילו להכין שווארמה ביתית על מתקן מסתובב שנראה כמעט כמו המקור; דיברנו עם שלושה שווארמיסטים ביתיים ובדקנו איתם מה אומרים החברים על הטעם, האם זה מסובך להכנה והאם זול יותר להכין בבית מאשר לקנות בדוכן שווארמה ברחוב? התשובות אולי יפתיעו אתכם
גלעד ילון
|
17.02.23
5 מסעדות מומלצות בעולם עם שלושה כוכבי מישלן
לא רק בולנטיינ'ס: מגרניום בקופנהגן שזכתה בתואר המסעדה הטובה בעולם ועד מסעדת ארפז' של אלן פאסר בפריז - חמש המלצות למסעדות עם שלושה כוכבי מישלן
ynet אוכל
|
14.02.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
מתכון
אוכל
ראשון לציון
שדרות
ייעוץ
עוגיות
שף
גבעתיים
מצפה רמון