מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מתכון לחיים טובים
"יש לנו מדינה אחת ואנחנו נעשה כל מה שאפשר כדי לשמור עליה"
מה אחריותן של חברות גדולות בכל הקשור למחזור, היכן זה מתחיל ומה צופן העתיד וכיצד הן יכולות לעזור לנו, האנשים הפרטיים, למחזר בצורה פשוטה יותר? יעל גולדמן עם המומחים במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים"
בשיתוף אסם נסטלה
|
30.06.21
עושים שינוי: אריזת העוגיות שעברה מהפך בשביל המִחְזוּר
אם אתם מפרידים אשפה למִחְזוּר באופן קבוע, אתם יודעים שהתעשייה בכלל ותעשיית המזון בפרט מספקת כמויות של אריזות לפחים שנמצאים אצלכם מחוץ לבית. מה בין יצור העוגיות שקניתם ובין סל המִחְזוּר לשמירה על כדור הארץ? במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, הלכנו לבדוק את פסי הייצור
בשיתוף אסם נסטלה
|
24.06.21
"'אפס בזבוז מזון' זה ניצחון לכולם – ללקוחות, ליצרנים ולכדור הארץ"
למה כל הפירות והירקות בסופרמרקטים נראים כל כך טוב, האם כולם גדלים בצורה מושלמת? ובכן, לא ממש. למעשה, "35% מהמזון המיוצר והמגודל בישראל מושמד", אומר מנכ"ל 'לקט ישראל', ארגון שעוסק בהצלת מזון. אז מה עושים כדי שזה לא יקרה? "ככל שנשפר את התהליכים שלנו להפחתת בזבוז המזון, נעזור לאיכות הסביבה ונוכל לתרום מזון לאנשים שזקוקים לביטחון תזונתי", מסבירה חגית אדלר, מנכ"לית השוק המקצועי, אסם נסטלה פרופשיונלס, במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה
בשיתוף אסם נסטלה
|
22.06.21
ייצור של קילו בשר מזהם כמו נסיעה ברכב למרחק של 240 ק"מ
יותר ויותר ישראלים צורכים תזונה שמקורה בצומח ולא, לא מדובר רק על טבעונים וצמחונים – הישראלים אוכלים פחות בשר ויש לכך סיבות רבות, שרק התעצמו בשנה האחרונה. במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים", המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, בדקנו מה התרחש בשנה האחרונה ומה גורם לשינוי
בשיתוף אסם נסטלה
|
08.06.21
חוזרים לשגרת ארוחת הצוהריים: פסטה אביבית שאפשר לחמם בדקותיים
השגרה המוכרת שבה אלינו עם השיבה לימי לימודים מסודרים והחזרה מבית הספר לארוחת צוהריים שצריך לחמם. רון יוחננוב, בלוגר ושף, ואורלי פיינה, דיאטנית קלינית, מארחים את משפחת קפלן במטבח במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, ויחד הם מכינים מנת פסטה אביבית של ניוקי צבעוני והמון ירקות שאפשר לחמם בדקות ספורות לארוחה טעימה ומזינה
בשיתוף אסם נסטלה
|
25.05.21
מנה שמתאימה את עצמה לכל המשפחה: בול פתיתים ושווארמה מן הצומח בשילוב ירקות
מה עושים כשילד אחד מבקש תפריט דל פחמימות, אחר אוהב לבשל ולאפות וההורים צריכים לנווט בין הדרישות? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, הגיעה משפחת סופר לאולפן כדי לבשל יחד עם רון יוחננוב, שף ובלוגר, ולקבל טיפים מאורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום תזונה באסם נסטלה. יחד הכינו מנה שכל אחד יכול להרכיב לעצמו לפי ההעדפות האישיות
ליאת זנד
|
24.05.21
כך תחשפו את הילדים למרכיבים חדשים: מתכון מושלם ללזניה אטריות אורז וירקות
ילדים רבים מעדיפים שהארוחות שלהם יכללו את אותם דברים מוכרים ואהובים, כל ניסיון להכניס מנה או רכיב חדש לתפריט מלווים בפרצופים חמוצים ולכן לרוב, אחרי ניסיון אחד ההורים לא מנסים שוב. אבל הסוד להצלחה, הוא לא להפסיק לנסות. במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, רון יוחננוב, שף ובלוגר, ואורלי פיינה, דיאטנית קלינית באסם נסטלה, מארחים את משפחת חן ומסבירים, בעזרת לזניה אטריות אורז וירקות, איך משלבים מנות חדשות בתפריט
ליאת זנד
|
23.05.21
תולדות קיצור הזמן במטבח: טיפים שעוזרים לבשל מאוזן - ומהר
אם בקורונה התמחינו בתבשילים מסובכים הרי שרגע אחרי אנחנו בקושי מוצאים זמן להכין טוסט. איך עושים את זה נכון, יעיל, טעים ועדיין מזין במעט מאד זמן? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים המשותף ל"ידיעות אחרונות",ynet ואסם נסטלה, נותנים אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום תזונה באסם-נסטלה ורון יוחננוב, שף, בלוגר ומנחה סדנאות מזון, טיפים משני חיים
ליאת זנד
|
29.04.21
הגודל לא קובע: כל הסיבות לאכול קטניות
הן טעימות, מזינות, עשירות בחלבון, דלות בשומן ומכילות ויטמינים ומינרלים, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון - הרי לכם כל הסיבות לשלב קטניות בתזונה שלכם. במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים המשותף ל"ידיעות אחרונות",ynet ואסם נסטלה, מסבירות אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום תזונה באסם-נסטלה ולאה שטרן מרצה ומדריכת הורים במכון אדלר, כיצד נכון לשלב קטניות בתזונת הילדים ולמה הן כל כך חשובות
ליאת זנד
|
25.04.21
תוציאו יומנים ותקבעו ארוחת ערב משפחתית
איך הופכים את ארוחת הערב באמצע השבוע לזמן איכות לכל המשפחה? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים", המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה אספנו כמה טיפים שיהפכו את ארוחת הערב השגרתית למקרבת הלבבות המשפחתית
בשיתוף אסם נסטלה
|
18.04.21
יוצרים מעגל של נתינה
סדרת הכתבות הבאה במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה עוסקת במעורבות בקהילה ופעילות למען הסביבה ובמסגרתה תשוחח יעל גולדמן עם אנשים שונים מתחומים אלו. בפרק הראשון היא מארחת את רותם ליברזון, בלוגרית מזון ומחברת ספרי בישול, ואת חן ריבנר, מנהלת אחריות תאגידית ועוזרת מנכ"ל באסם נסטלה - יחד הן מציגות את סל המזון של אסם נסטלה ו"לתת" לפסח וממרכיביו הן מכינות מרק מינסטרונה, ומשוחחות על חשיבותה של תרומה לקהילה
ליאת זנד
|
04.04.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
מתכון
אוכל
עבודה
עובדים
סלט
אפייה
איכות הסביבה
אסם
תרומה לקהילה
בצל