מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל ישראלי
אחמד טיבי צייץ והרשת סערה: למי שייכים הפתיתים?
סגירת חשבון קולינרית: חבר הכנסת יצא בחשבון הטוויטר שלו נגד הפתיתים הישראליים המכונים "אורז בן-גוריון" וצייץ: "פתיתים הם בעצם מפתול פלסטיני. מה נשאר לכם, קרמבו?"
תיקי גולן
|
19.09.23
הבלבוסטה שלימדה את האמריקאים מה זה סביח
היא הפסידה את כל הכסף שהיה לה על מסעדת הקוסקוס בניו יורק, נכנסה לחובות כבדים והצליחה להחזיר הכל. עכשיו, השפית הישראלית לשעבר, עינת אדמוני, ממסעדת בלבוסטה בווסט ויליג', מבקרת בארץ ומסבירה למה האמריקאים עפים על האוכל שלנו ומה היה הדבר ששינה לה את אפיק הפרנסה והעלה אותה על הדרך הבטוחה להצלחה
תיקי גולן
|
19.05.23
בברלי הילס פינת דיזנגוף: פופ-אפ של אוכל ישראלי בארצות הברית
השפים הישראלים לא מפסיקים לעורר עניין ברחבי העולם, והפעם - מיזם "תל אביב גרוב", פופ-אפ של אוכל ישראלי בלוס אנג'לס שייפתח בשבוע הבא. במשך ארבעה ימים יבשלו שפים ישראלים סדרת אירועים קולינריים לקהילה המקומית. בין האירועים בתוכנית: קבלת שבת במסעדה של יואב שוורד בבוורלי הילס
ynet אוכל
|
13.10.22
"רבים לא אוהבים את הפוליטיקה הישראלית, אבל אוהבים אוכל ישראלי"
כוהנת האוכל היהודי, ג'ואן נייתן, חוזרת לביקור בישראל ולא מאמינה כמה שינויים עבר המטבח הישראלי במהלך השנים; בראיון היא מסבירה על טרנדים באוכל יהודי וגם יש לה תשובה למי שטוען שהישראלים תפסו בעלות על המטבח הערבי-פלסטיני. "לפני שישראל אהרוני נסע לחו"ל וחזר עם טעמים מהמזרח, ולפני שאיל שני פתח את אוקיינוס, אנשים בישראל לא חשבו שאוכל זה נושא חשוב"
יניב פוהורילס
|
18.03.22
מעורבב ירושלמי: השף אבי לוי חוזר למנות שגדל עליהן - ומשדרג אותן
"מצלה", המסעדה החדשה של אבי לוי, היא מחווה משדרגת למנות שעליהן גדל. במיוחד בשבילנו הוא מדגים מה אפשר לעשות עם, למשל, "מעורב" (לטבען), כנאפה (להחליף טעמים) וחומוס (לשדך לאבוקדו)
לין לוי
|
07.12.21
פיתה פטנט: 5 מתכונים מפתיעים עם פיתות - מבורקס גבינה ועד טארט תפוחים
עצרו הכל, טליה הדר המציאה את הפיתה מחדש! היא הכינה ממנה בורקס, מילאה אותה במוקפץ, ואפילו הפכה אותה לקינוח מדליק. מתברר שגם עם הפחמימה הכי ישראלית שיש אפשר להפתיע
טליה הדר
|
12.04.21
כשהעמבה כבשה את לונדון ומנהטן: השנה הכי טובה של האוכל הישראלי בעולם
השנה שלהם: מה קרה כשהשפים הישראלים הבינו שיש להם אוצר ביד, איך זה קשור לעולם הסטארט אפ הישראלי ואיך העולם אוכל את זה? סיכום של השנה הכי מוצלחת של המטבח הישראלי בעולם
יהודה נהר
|
06.12.19
כתבות קודמות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ירושלים
ניו יורק
אנטישמיות
מסעדות
יום העצמאות
עובדים זרים
מסעדה
אוכל טבעוני
מתוקים
שפים