מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אסם
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
"הגיע זמנה של המדינה לפעול מול משבר האקלים"
קיימות ושמירה על הסביבה הן נגזרות של פעולות רבות – פרטיות, ציבוריות ומסחריות, שנעשות תחת אחריות אישית אך גם תחת רגולציה עולמית. במסגרת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet, פרופסור מרסלו שטרנברג, אקולוג שינויי אקלים מאוניברסיטת תל אביב, ואייל ליברמן, סמנכ"ל שרשרת אספקה באסם נסטלה, מנסים לפצח את אחד האתגרים הגדולים במשבר שמאיים על כולנו. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
22.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
השחקנית הדר לוי מגלה כמה קל להפוך לידידותי יותר לסביבה באמצעות שינוי הרגלים קטנים
כמה פעמים אנחנו רוצים לעשות שינוי בחיים ולהפוך לידידותיים יותר לסביבה ולעצמנו? השחקנית הדר לוי זכתה לביקור בית של יעל אורן, תזונאית קלינית; עדי קוהלי, מנהלת חטיבה באסם נסטלה; ונועה קדם, בעלת המותג ETERNEL לבגדי יש שניה, וגילתה כמה זה קל. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
19.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מחומרי הגלם ועד האריזות: הצצה למהפכה ירוקה בתעשיית המזון
עד שהמזון מגיע לצלחת שלכם הוא עובר שרשרת תהליכים שעלולים להזיק לסביבה. אז מה עושים? במקום להטמין פסולת תעשייתית מעבירים למיחזור, את האריזות מחליפים בחומרים שאפשר למחזר ועל גגות מפעלים מתקינים פאנלים סולאריים: באסם-נסטלה הרימו את הכפפה ואנחנו קיבלנו הצצה לאיך נראית מהפכה ירוקה בתעשיית המזון. סמנכ"ל שרשרת האספקה: "התרומה לסביבה היא ערך". מנכ"לית The Natural Step: "צריך לעצור את המעגל"
בשיתוף אסם נסטלה
|
15.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
אנחנו והזבל: האם מחזור הוא באמת התשובה להכול?
מה הן השפעות האשפה על כדור הארץ? אילו אתגרים עומדים בפני ישראל בתחום? מה תרומתו של המיחזור, ומה משמעותה של ההטמנה לסביבה? במסגרת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet דנו בשאלות אלה עמית רון, מנהל מנהל פיתוח אריזות באסם נסטלה, וגיל לבנה, מנכ"ל איגוד ערים דן לתברואה והאחראי על האשפה של גוש דן. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
12.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
"כל אחד מאיתנו יכול להשפיע על משבר האקלים"
מה כל אחד מאיתנו יכול לעשות מול משבר האקלים ואיך משפיעים בפועל על החברות הגדולות? במסגרת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet שהתקיים השבוע שוחחנו עם גבי ארד, מנהלת המרכז ללימודי סביבה מטעם "המועצה לישראל יפה" וטלי גבירצר, מנהלת איכות הסביבה והקיימות באסם נסטלה. "העתיד טמון בדור הצעיר ובהסברה". צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
08.06.23
"יש לישראל הזדמנות להוביל בייצור חלבון אלטרנטיבי, אבל צריך השקעה"
בוועידת האקלים של של ynet ו"ידיעות אחרונות" התייחס מנכ"ל אסם-נסטלה, אבי בן אסאייג, לאתגרים הטכנולוגיים של חברות המזון בכל הנוגע להפחתת פליטות, וקרא לממשלה להשקיע יותר בתחום: "רשות החדשנות פועלת בנושא אבל הייתי מכפיל את התקציב שלה. עדיין חסרים הרבה ביוטכנולוגיים ומדענים"
אלכסנדרה לוקש
|
07.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
צהוב עולה: גל זהבי בדק מה הקשר בין במבה לאיכות הסביבה?
בלוגר האוכל גל זהבי הגיע אל המפעל של במבה כדי לפגוש את האנשים מאחורי החטיף האהוב, וגילה איך נראה מפעל שלא מייצר בכלל פסולת להטמנה, וכיצד נראית חברה שמחויבת להפחתת טביעת הרגל הפחמנית שלה. על הדרך הוא השתגע מריח הבוטנים
בשיתוף אסם נסטלה
|
07.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
העתיד הקרוב: כך ייראה ענף המזון ב-2050
לאן צועד ענף המזון, איך משלבים עם נושא הקיימות ואיזה מזון נצרוך בעוד רבע מאה? לקראת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet שוחחנו עם עמית נועם מחברת אגריטסק, גופנה ליס-רובין מנהלת החדשנות באסם-נסטלה ישראל, ועידו מרגלית מחברת BetterSeeds העוסקת בגנטיקה וזרעים. צפו
בשיתוף אסם נסטלה
|
04.06.23
ההתייקרויות עליהן הודיעו הספקים נכנסות לתוקף: מה יעשו הקמעונאים?
המחירונים המעודכנים של מוצרי צריכה רבים בסופר נכנסים היום לתוקף, אך זה לא אומר שאנחנו אמורים לשלם מיד יותר על שלל מוצרים של תנובה, אסם, שטראוס, או דיפלומט, שהודיעה היום על התייקרות נוספת החל מה-1 ביולי. ברשתות השיווק יכולים להחליט לספוג עליית מחיר או לסרב לספקים כפי שעשו בעבר. בינתיים, כדאי להיות עירניים ולהשוות מחירים
נווית זומר
|
01.06.23
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
דיאטה עשירה בערכים
יותר ויותר אנשים עוברים לתזונה מיוחדת, צמחונית או טבעונית, לא רק בשל הפן המוסרי אלא גם כדי לסייע בהפחתת טביעת הרגל הפחמנית המזהמת את כדור הארץ. מה זו בדיוק "טביעת רגל פחמנית" ואיך גם אתם יכולים להפחית אותה - אורלי פיינה, מנהלת תחום התזונה באסם-נסטלה, מסבירה איך התזונה שלנו יכולה לשמור על הסביבה, ועלינו
בשיתוף אסם-נסטלה
|
30.05.23
"קרוטית" מציגה: שלושה מתכונים לארוחת חג שלא תוכלו להפסיק לאכול!
הבלוגרית רחלי קרוט מציעה שני מתכונים מלוחים ואחד מתוק לארוחת חג מושלמת, בשילוב המוצרים החדשים של אסם – רוטב פסטו, רוטב פונגי ופודינג בטעם עוגת גבינה בנגיעות לימון, לשולחן חג מושלם והמון מחמאות באפס מאמץ
רחלי קרוט, מוגש מטעם אסם
|
08.05.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
התנדבות
ראש השנה
עסקים
שדרות
כנס
גלידה
יוקר המחיה
צריכה
לתת
נסטלה