מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
יוצאים מהסוכה: האירועים הקולינריים בחול המועד סוכות
מהכריכים המושחתים בפאב בראשון לציון ועד פסטיבל השוקולד בגליל שפתוח חינם למשפחות: האירועים השווים שמחכים לכם בסוכות במסעדות ובברים ברחבי הארץ
רעות סהר
|
09.10.22
הנה אני בא: 20 המסעדות הטובות בירושלים
סצינת האוכל הירושלמית חיה ובועטת ואנחנו כאן כדי שלא תפספסו כלום: איפה יגישו לכם מנות שף במבנה אבן ציורי, על איזה גג תאכלו ברווז בפיתה ותשקיפו על חומות ירושלים ואיפה תפתחו את הבוקר עם בראנץ' מושחת? קבלו את 20 המסעדות הכי טובות בירושלים
רעות סהר
|
08.10.22
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
השווארמה הכשרה בקפריסין שמשגעת את כל העולם
השף ארז עינב עבר לגור עם משפחתו בקפריסין וכשהבין שאין שם שווארמה כשרה למהדרין, הוא החליט לפתוח בלימסול שווארמיה, קרא לה ירושלים, שכר שני עובדים, והשמיע מוזיקה ישראלית; עכשיו, חודשיים אחרי, הוא מעסיק עשרה עובדים, מפרק 200 ק"ג של שווארמה ביום אחד ומבוקש בכל העולם: "הדבר האחרון שחשבתי זה שאי פעם אעזוב את ישראל, אבל איכות החיים בארץ בעייתית"
תיקי גולן
|
08.10.22
טסים לדובאי? 9 מסעדות מומלצות
ממסעדה פקיסטנית אותנטית וזולה ועד מסעדת מישלן מדוברת ומפתיעה: ביקרנו בדובאי וחזרנו עם 9 המלצות למסעדות ולמתחמי אוכל שווים ברמות שונות של מחירים
תיקי גולן
|
30.09.22
שוות סטייה מהמסלול: מסעדות הדרכים הכי טובות בארץ
אחת השאלות שתמיד עולה בדרך לטיול היא - איפה עוצרים לאכול? אז נכון שפה זה לא אמריקה, אבל מיעוט הכבישים הארוכים בישראל לא אומר שאין כאן מסעדות דרכים שבהן תוכלו לעצור לארוחה טובה. הנה כמה מקומות ששווה לרדת בשבילם מהכביש המהיר
כתבי "ידיעות אחרונות" ו-ynet
|
25.09.22
עוטף עזה: יצאנו לאכול באחד האזורים היפים בארץ
מפודטראק ועד פטיסרי: יצאנו לסיבוב בעוטף עזה וחזרנו עם המלצות למקומות קולינריים קטנים ונפלאים שכדאי לעצור ולאכול בהם. אל תפספסו
רחלי קרוט, אפרת ליכטנשטט, קובי אדרי, רובי מיכאל
|
15.09.22
תומר אגאי: "אמרתי לעצמי שבלי המסעדה אני לא רוצה יותר לחיות"
התקף החרדה שלא נגמר, השינוי הדרסטי בלוק, הפחד מהתהילה, הגירושים בפעם השלישית וגם האהבה החדשה שצעירה ממנו ב-15 שנה - השף תומר אגאי ייכנס בשבוע הבא לתפקיד השופט החדש בריאליטי בישול בפריים טיים, ומספר בגילוי לב על הדרך שעשה מהטבח שתקוע 17 שעות ביום במטבח לדמות הרוק סטאר: "אני מודה שלוקח לי קצת זמן היום לצאת מהבית, אני מתקלח בבוקר, משפריץ בושם, מורח קרם, מתגלח כל יום ודואג שהשיער יראה טוב. אני מסתפר כל שבוע"
תיקי גולן
|
02.09.22
אוכלים סרטים: סרטי דוקו אוכל שכדאי להכיר
נפתח לכם התיאבון לסרטים תיעודיים על אוכל? בשבוע הבא תוכלו לצפות בלא פחות מ-12 סרטים על עולם הקולינריה, המסעדות והשפים הגדולים בעולם ועל הסיפורים המסקרנים שמאחוריהם - משולחן השף שיוקדש לפיצה ועד חייו ומותו של השף אנתוני בורדיין. הכינו את הפופקורן
שי שגב
|
29.08.22
"רוב הקליינטים של דיאנא נשארו, גם אחרי שדוחול עזב"
לאח הבכור היו יחסי ציבור בשפע ומשרה מכובדת של שף במסעדה המשפחתית, אבל אז הכל השתנה והאח הצעיר ואסים נכנס במקומו למטבח; זו לא הייתה הדרמה היחידה במסעדת דיאנא, שמציינת בימים אלה 50 שנה להקמתה, וממשיכה להגיש בחלל המקורי את הקבב הכי טוב בארץ: "בקורונה המשפחה התאחדה, גיבשנו עמדה מאוחדת איך לצאת מהמצב, וכולנו הוצאנו כסף מהחסכונות הפרטיים לטובת המסעדה"
אמיר קמינר
|
27.08.22
דוד טור מגיש: החיים אחרי החתול והכלב
דוד טור הוא היזם שהקים בשני העשורים האחרונים הכי הרבה מועדונים, ברים ומקומות בילוי בתל אביב, ועכשיו הוא מרים לאוויר את רחוב נחלת בנימין עם מתחם סוער בן שתי קומות שהוא גם מסעדה, גם בר יין וגם בר קוקטיילים; המתחם הזה מצטרף לעוד שישה מקומות נוספים בבעלותו רק ברחוב הזה, שאת כולם שכר בגרושים בתקופת הקורונה; כל זה קורה תוך כדי שהוא מגדל לבדו שני ילדים קטנים. איך הוא עושה את זה? צפו בסרטון בראש הכתבה
תיקי גולן
|
20.08.22
שף אוליבר פנייה: "שכחתי כמה משמח לבשל במטבח"
השף אוליבר פנייה, אחד מהשפים המוערכים של המטבח הספרדי החדש, עבד במשך 20 שנה בקבוצת אל בולי הנחשבת שסגרה את כל המסעדות שלה במהלך הקורונה, עד שעזב והחליט לפרוש מהקבוצה ולפתוח לבד מסעדה משלו בחלל ששימש את מסעדת "טיקטס" של האחים אדריה; בקרוב הוא גם מגיע לארץ לפופ-אפ של 20 ימים בהם יבשל סדרת ארוחות מיוחדות ביפו
איתי נוביק
|
15.08.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
מתכון
אוכל
ראשון לציון
שדרות
ייעוץ
עוגיות
שף
גבעתיים
מצפה רמון