מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
"זה יותר זול מטייק אוויי": היזמים שהפכו מנות של מסעדת-שף לאוכל למיקרוגל
תכירו את Picks: מנות של מסעדות שף נחשבות, ארוזות ומוכנות לחימום, שנמכרות בסניפי רשת AM:PM במרכז הארץ. בריאיון מספרים היזמים תומר גולדברג ונדב נאמן איך נולד הרעיון, איך הצליחו לגייס את שיתוף הפעולה של המסעדות, איפה ומי בדיוק מייצר את המנות, והאם יש סיכוי שנראה את הקופסאות המוכנות שלהם גם בשופרסל וברמי לוי ברחבי הארץ. וגם: טעמנו ובדקנו עד כמה זה דומה למנות שבמסעדות
מירב קריסטל
|
15.08.22
"בעוד שנתיים-שלוש אנשים ישלמו על סלט הרבה יותר ממה שהם משלמים היום"
בית הקפה שנסגר אחרי 22 שנה: קפה שיין בתל אביב שנפתח בשנת 2000, ייסגר מחר (א'); בראיון מסבירים בעלי המקום למה החליטו לסגור, כמה משקל יש לקורונה בהחלטה, איך עומדת להשתנות חוויית הבילוי בארץ ולמה המחירים במסעדות יעלו בעשרות אחוזים בשנים הקרובות; צח פדלון, מבעלי המקום: "יהיה שינוי טוטאלי בתחום, מסעדות עם אירוח ושירות מלא יהיו יקרות מאוד, הלקוח יצטרך לשלם את העלות של מלצר"
תיקי גולן
|
13.08.22
המבקרצי'ק: כשמבקר המסעדות שלנו פגש את חיים כהן
אדם סמוחה מודן, מבקר המסעדות שלנו לענייני מנות ילדים, בסך הכל רצה לאכול המבורגר בדיקסי, אבל להפתעה שחיכתה לו שם הוא לא ציפה; אז מה המבקרצ'יק חשב על מנת הכנפיים המיתולוגית, האם הצ'יפס היה קריספי מספיק ואיזה אימוג'י הוא נתן למחיר? צפו בסרטון
תיקי גולן
|
11.08.22
אחרי 82 שנה: קפה פינגוין המיתולוגי ייסגר ובמקומו יוקם מתחם נדל"ן
בית הקפה שהוקם בשדרות הגעתון בנהריה ב-1940 יסגור את שעריו לטובת מיזם בנייה, כפי שפורסם ב-mynet קריות, וישאיר את המעריצים שהתמכרו לעוגת השטרודל ולמרק גולאש עם הזיכרונות. "יחסר לי היום-יום בעסק, המפגש עם האנשים והעובדים", אמר אילן אופנהיימר, בעל המקום. צפו בסרטון בראש הכתבה: ביקרנו במסעדת פינגוין
אדי גל
|
07.08.22
"טעות אנוש": אם ליבי בת ה-7 לא הייתה זהירה, היא הייתה יכולה למות תוך דקות
המשפחה הזמינה פנקייק מ"פנקייק האוס" בנמל, וציינה בהזמנה שיש לבתם אלרגיה מסכנת חיים לשומשום. למרות זאת, המסעדה שלחה תוספת חלבה. ליבי טעמה מהרוטב על קצה הלשון ומיד החלה לפתח סימני אלרגיה. כשהתקשרה אמה למסעדה להתלונן, נאמר לה - "לא שלחנו שומשום, שלחנו רק חלבה". האם: "היא יכלה למות תוך דקות". תגובת המסעדה: "טעות אנוש"
מעין פלג אבירם
|
31.07.22
רימה אולברה: "כל חומרי הגלם התייקרו ב-20 אחוז אחרי הקורונה"
הסקסיזם בתחום המסעדנות שנשלט על ידי גברים, הבחירה לא להביא ילדים לעולם וההתמודדות עם הישראלים שנכנסים לה לרחם - השפית רימה אולברה מסכמת עשר שנים של מסעדנות בתל אביב ומסבירה למה השמועות על הפתיל הקצר שלה הן פייק ניוז ולמה המחירים במסעדות עלו אחרי הקורונה: "אנשים הולכים לסופר ורואים בעצמם שהכל הרבה יותר יקר"
תיקי גולן
|
30.07.22
ביקורת ארוחות ילדים: מה המבקרצ'יק חשב על האוכל בזוזוברה?
הפסקת אוכל: אדם סמוחה מודן הוא רק בן 12 אבל לפי איך שהוא מבין, טועם ומתעניין באוכל הוא מינימום רושפלד - המבקרצ'יק ביקר במסעדת זוזוברה בקניון G כפר סבא ויש לו מסקנות על האוכל. צפו בביקורת בראש הכתבה
תיקי גולן
|
28.07.22
שווה קפיצה: הפופ-אפ השווים של קיץ 2022
ממשאיות האוכל בירושלים ועד הפנקייקים בנמל תל אביב: נמאס לכם ללכת שוב ושוב לאותם מקומות מוכרים? הנה פסטיבלים וארוחות מיוחדות שתמצאו הקיץ לתקופה מוגבלת, והם אופציות מקוריות לבילוי טעים. כדאי למהר
ynet אוכל
|
27.07.22
אותה ארוחת המבורגר - 50 שקל יותר: "שיטת מצליח"
אותה המנה בוולט מתומחרת אחרת בשתי המסעדות של "הדסון" בת"א - באחת ב-81 שקלים ובשניה ב-130. "ניסו להסביר לי שהמסעדה יותר יוקרתית, אבל האוכל בוולט אותו אוכל"; הדסון: "מסעדות שונות בעלות תפריט שונה"; וולט: "המחירים נקבעים על ידי המסעדות בלבד"
הדר סתיו
|
26.07.22
המסעדה הטבעונית הוותיקה נשרפה - ועכשיו מנסים להקים אותה מחדש
שריפה שפרצה לפני כשבועיים במסעדה הטבעונית 416 בתל אביב, גרמה נזק כבד למקום; במאמץ להציל את המקום שמפרנס 60 אנשי צוות, מנסים הבעלים, תאומים בני 34, לגייס כסף מקהל הלקוחות ומאנשי הקולינריה בארץ בשביל לפתוח את המסעדה במיקום אחר. הבעלים: "אני צריך לגייס כסף, אין לי את הפריבילגיה להיות בדיכאון"
הדר סתיו
|
24.07.22
"אין כאן את החפיף שיש בארץ": השף שהעביר את המסעדה מעכו ללוס אנג'לס
גר קרוב לאוקיינוס ומתגעגע לים התיכון: השף דן שמולוביץ', קיבוצניק לשעבר ומי שהיה בעלים של מסעדה בעכו, לקח את המשפחה, ועזב לארצות הברית, בלי כסף ובלי תוכנית. עכשיו, שנה אחרי, הוא פותח את מסעדת סבידה בשכונה יוקרתית בלוס אנג'לס, ומספר על החומוס שהוא מוכר "מתחת לשולחן", על ההפרשים במחירי חומרי גלם, ועל איך הוא הולך לשכנע את האמריקאים שעמבה זה טעים: "אם הייתי ביזנס מן אז הסבידה בעכו הייתה מצליחה. היה שם ניהול עסקי וכלכלי כושל. לא עכו אשמה ולא ישראל אשמה, אלא רק אני אשם"
תיקי גולן
|
23.07.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
מתכון
אוכל
ראשון לציון
שדרות
ייעוץ
עוגיות
שף
גבעתיים
מצפה רמון