מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, סנו, מוטי, דקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: הכירו את הגרסה הירושלמית לחמין
חמין המקרוני הוא גרסה ירושלמית-ספרדית לחמין הקלאסי – מנה גדושה בכל טוב שמתבשלת כל הלילה ומקבלת צבע שחום וטעם חלומי. בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא, והפעם: סבתא מרים, דור 12 בירושלים, מלמדת את תמרה אהרוני להכין חמין מקרוני ירושלמי מושלם. צפו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, סנו, מוטי, דקסל פארמה
|
24.02.22
אחרי שנים של תלונות, בצה"ל מבטיחים מהפכה בתחום המזון | כל הפרטים
130 חדרי אוכל חדשים, 80 טרקלינים עם מוצרים חלביים ללוחמים במוצבים: חיילי צה"ל מתמודדים כבר שנים עם איכות מזון ירודה, אך כעת מבטיחים באגף הלוגיסטיקה שיפור דרמטי שלא יפסח לטענתם גם על חברת ההסעדה בעיר הבה"דים. ומה עם מערך ההיסעים?
יוסי יהושוע, אלישע בן קימון
|
23.02.22
משוחררת יותר, מתוקה יותר: דיאטת 17 הימים מתעדכנת. כך תעשו אותה - שלב אחר שלב
12 שנה אחרי שהמציא את דיאטת 17 הימים, חוזר ד"ר מייק מורנו עם גרסה עדכנית לדיאטה שמיליוני אנשים ברחבי העולם הצליחו לרזות בעזרתה. אז מה חדש בה?
רויטל פדרבוש
|
22.02.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: כך תכינו מסאחן עוף מסורתי
כולם מחפשים בשנה האחרונה מתכון למסאחן – מנה מפוארת מהמטבח הערבי שחוגגת את עונת המסיק. בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא הפעם אנחנו פוגשים את השפית חיתאם מסרי, שמלמדת את תמרה אהרוני להכין מסאחן עוף מסורתי. ויש גם מתכון לפיתות בטאבון. צפו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה
|
17.02.22
משחקי השובע: 8 שיטות מוכחות להפחתת התיאבון
אכלו יותר שיפון ותפוחים, ותרו על מזונות במרקמים נמסים, נשנשו בין הארוחות ופתחו את הארוחה במרק צח. שמונה צעדים מוכחים מחקרית שיעזרו לכם להפחית את תחושת הרעב ולאכול פחות - במיוחד בימים הקרים
רויטל פדרבוש
|
18.01.22
תתפנקו: מארזי עידוד למבודדים
תראו להם שאתם חושבים עליהם: ממארז מקרונים צבעוניים ומתוקים ועד ארגז ירקות שכולו בריאות - מארזי בידוד טעימים שכל מבודד ישמח לקבל
ynet אוכל
|
13.01.22
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: יקירת העיר שלימדה דור של נשים לבשל
מי לא אוהב את האוכל של סבתא? בשבועות הקרובים ynet בשיתוף ערוץ האוכל נצא למסע בעקבות המטבח של הסבתות הישראליות - מהקובה המסורתית של הסבתא העירקית ועד המתכון הייחודי לגפילטע פיש של הסבתא הפולנייה. הכירו את הנבחרת של "פרויקט סבתא", והפעם: יקירת העיר הרצליה שלימדה כלות טריות בשנות ה-70 את רזי הבישול
בשיתוף ערוץ האוכל
|
10.01.22
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: בין המטבח הפולני, התימני והפרסי
מי לא אוהב את האוכל של סבתא? בשבועות הקרובים אנחנו ב-ynet ובשיתוף ערוץ האוכל נצא למסע בעקבות המטבח של הסבתות הישראליות - מהקובה המסורתית של הסבתא העירקית ועד המתכון הייחודי לגפילטע פיש של הסבתא הפולנייה. הכירו את הנבחרת של "פרויקט סבתא", והפעם: הסבתא שמשלבת בין המטבח הפולני, הפרסי והתימני - ויש גם מתכון
בשיתוף ערוץ האוכל
|
05.01.22
מנה אחרונה: הטבחית של נשיאי ישראל פורשת אחרי 33 שנה
מהרצוג עד הרצוג: מתנה מריאן, הטבחית והמארחת של נשיאי ישראל מ-1988, פורשת לגמלאות. ברזומה: פאי תפוחים שהנשיא בוש ורעייתו דרשו את המתכון, קבב שהפעים את מזכ"ל האו"ם ואורז פרסי שכמעט יצר מזרח תיכון חדש
איתמר אייכנר
|
04.01.22
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מבוכרה ועד פולין: תמרה אהרוני על ההשראה מהמטבח של סבתא
בימים אלו יוצאים ynet בשיתוף ערוץ האוכל ב"פרויקט סבתא" במטרה לתעד את המאכלים האותנטיים של הסבתות הישראליות. הפרויקט, אותו מובילה תמרה אהרוני, מחזיר גם אותה לזיכרונות מתוקים מהמטבחים של שתי הסבתות שלה. לקינוח היא מפנקת אותנו בעוגת גבינה של סבתא דבורה. "הסבתות שלנו לא היו משתמשות באוכל מעובד ולא היו עושות קיצורי דרך"
בשיתוף ערוץ האוכל
|
20.12.21
ביס בפרח: האנשים שמכניסים פרחים לאוכל שלנו
האנשים שמגדלים פרחי מאכל: השפים הגדולים מזמינים מהם פרחים למנות במסעדות; השפית הפרטית שלהם - שהיא גם סלב - פתחה פוד טראק בתוך ערוגות הפרחים; ובקורונה נפתח להם חלון הזדמנויות חדש - ניסים ברששת ושליו אטיאס מגדלים פרחי מאכל ומרגישים את האנרגיה שלהם גם בחשבון הבנק: "הקורונה אמנם סגרה את המסעדות ואת בתי המלון, אבל במקביל יצרה פלח שוק חדש שנקרא שפים פרטיים - אנשים התחילו לבשל בבית וכולם הפכו להיות שפים"
קרן נתנזון ויץ
|
03.12.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ירושלים
בורסה
מסעדות
שוקולד
אפייה
פירות
דובאי
טרנדים
שטראוס
קינוחים