מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל איטלקי
כמו בקונדיטוריות ברומא: טורטה דלה נונה
זאת לא עוגה שמכינים ברגע, נדרשת פה השקעה מסויימת, אבל היא משתלמת עם כל ביס. רותם פדלון שואן מלמדת איך להכין את הקלאסיקה שגדלה עליה: שתי שכבות של בצק טעים, ביניהן קרם פטיסייר עשיר ומעל הכל - צנוברים קלויים טעימים
רותם פדלון שואן
|
17.03.25
החופשה האיטלקית שלי: ארבעה מתכונים קלאסיים מרומא
מה יותר שווה מלגדול ברומא? לגדול להורים שיש להם מסעדה בעיר! רותם פדלון שואן, כיום בעלת פיצרייה וקייטרינג בתל-אביב, משתפת במתכונים למאכלים המסורתיים שהיא מכינה גם כיום
רותם פדלון שואן, ענבר גולדן
|
03.03.25
סלט אורז רומאי
אורז קר (אפשר מאתמול), ירקות, ביצים מקושקשות וכדורי מוצרלה מתערבבים בקערה למנה שתשמחו לקחת לפיקניק הבא
רותם פדלון שואן
|
02.03.25
טעימות מבפנים ומבחוץ: עגבניות במילוי אורז
מנה מהמטבח הרומאי של רותם פדלון שואן: תערובת האורז העסיסית נכנסת לתוך העגבניות אבל גם נאפית בתבנית כשהיא מונחת ביניהן. התוצאה: מנה צמחונית נהדרת, שטעים לאכול גם כשהיא קרה (קחו אותה לפיקניק!)
רותם פדלון שואן
|
02.03.25
פסטה עם טונה כמו ברומא
רותם פדלון שואן גדלה ברומא וכיום יש לה פיצרייה בתל-אביב. לילדים שלה היא מכינה את האוכל שגדלה עליו, כמו המנה הזו
רותם פדלון שואן
|
02.03.25
טירמיסו תותים בעיצוב פרוע
במקום לטבול בקפה, טובלים ברסק תותים אדום ומשגע. במקום להנדס בקומות, מכינים מנה אישית קלילה ולא מחייבת. שרית נובק מנבחרת המשפיעניות של שף מקפיצה לגבהים חדשים את הקינוח האיטלקי האהוב
שרית נובק
|
25.02.25
תוכן בשיתוף עם מעדנות. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המסע של הפיצה: איך נולד המאכל שכבש את העולם?
בצק פריך, רוטב עגבניות וגבינה נמתחת - מי היה מאמין שהשילוב הפשוט הזה יהפוך לאחד המאכלים האהובים בעולם? לרגל יום הפיצה הבינלאומי שיחול ב-9 בפברואר, צללנו לסודות המאפה האהוב – מהפיצרייה הראשונה בנאפולי לחדשנות שמביאה את הטעם האותנטי הביתה
בשיתוף מעדנות
|
09.02.25
המסעדות האיטלקיות הטובות ביותר בארץ
הוא מתאים למזג האוויר הים תיכוני, לתבלינים ולירקות המקומיים, ולחיבה המוגזמת שלנו לטאבונים: המטבח האיטלקי תמיד מנחם, ויש לו פינה חמה בלב הישראלי. איפה תאכלו פיצה מפתיעה, מי מציע פסטה בעבודת יד ובאיזה מקום אסור לוותר על הקינוח? המסעדות האיטלקיות הכי טובות בישראל
רעות סהר
|
23.11.24
חזה עוף במילוי קפונטה
מנת מלאה בטעמים עם טוויסט יווני לתבשיל הירקות האיטלקי
נעמה רן
|
28.10.24
פסטה ברוטב שמנת ופטריות עם אנדיב
אוהבים פסטה עם שמנת ופטריות, אבל רוצים קצת לגוון? עשו כמו האיטלקים והוסיפו לה אנדיב, שיעניק לרוטב העשיר טעמים מופלאים
רומי נדלר
|
22.10.24
מרק מינסטרונה
האיטלקים יודעים מה הם עושים: מתכון של מרק מינסטרונה סמיך שיש בו הכול
מסימילאנו די מתאו
|
20.10.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
איראן
תל אביב
מתכונים
מלחמה
מתכון
איטליה
אוכל
מסעדות
אשדוד
דגים