מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
אבי קונפורטי: "הרבה פעמים שמעתי את המילים שחצן ופלצן"
השף אבי קונפורטי מדבר על הכול: הסתלבט על ה"השחלות" בחשבון, התדמית היהירה, הפרשה האחרונה שבה היה מעורב גם משרד הבריאות וגם על הייצוגית הטעונה עם החזיר, שבגללה הוא פוצץ ראיונות וסירב להתראיין במשך שנים. "אני חושב שההתעסקות הכפייתית במשך 11 שנים במסעדה שסגורה כבר שנתיים היא לא רלוונטית, לא מידתית ורכילותית"
תיקי גולן
|
16.09.23
בחזרה לסנדוויץ': איציק ורותי בגרסה החדשה
63 שנה פעלה הסנדוויצ'יה המיתולוגית בשינקין, עד שנסגרה בקורונה. עכשיו, שלוש שנים אחרי הסגירה, הסנדוויץ' של איציק ורותי נפתח מחדש ומציע, שוב, סנדוויצ'ים עם נשמה. דודי שחף: "לא רצינו לפתוח מחדש, שיגעו לנו את השכל"
תיקי גולן
|
09.09.23
"מרכזי נדל"ן ובתי מלון מוכנים להשקיע היום בשפים הנכונים"
עולם המסעדנות נחשב לענף תנודתי, מסוכן ולרוב גם לא רווחי אז מה יש לקרנות השקעות ולחברות נדל"ן לחפש שם? עורך דין מומחה לתחום: "לא ירחק היום שנראה גם את קבוצות המסעדנות הגדולות בארץ נסחרות בבורסה לניירות ערך, ואם זה יקרה – בעתיד כל אחד מאיתנו יוכל להיות שותף במסעדה או בבית קפה"
תיקי גולן
|
07.09.23
שווה 200 שקל? כך זינקו המחירים של ארוחות הבוקר
הישראלים אוהבים ארוחות בוקר, ובעולם של יוקר מחיה מטורף המחירים מזנקים ל–80 שקל בבתי הקפה, 150 שקל במסעדות נחשבות כמו משייה, ועד 220 שקל במקום החדש של רותי ברודו. האם יש הצדקה למחירים כאלה, מה עומד מאחורי הטענות של המסעדנים שמדובר דווקא בעסקה לא משתלמת עבורם, ואיפה תמצאו סשימי במקום סלט טונה, קרוק מדאם במקום חביתה וקוקטייל במקום מיץ תפוזים
ענת לב-אדלר
|
05.09.23
"יחד עם כוכב מישלן מגיע גם לחץ נפשי נוראי"
הוא נולד בקליפורניה, גדל במקסיקו ונחשב לילד השובב של המטבח המקסיקני; עכשיו השף ג'וש גיל מגיע מקליפורניה לבשל ארוחה אחת בישראל, ומספר איך היה לעבוד במסעדת מישלן ואיך הרקע היהודי במשפחה שלו משפיע על האוכל שהוא מבשל
שי שגב
|
03.09.23
תאילנד לפודי'ס: המסעדות שאסור לפספס בבנגקוק
בנוסף למסעדות המסורתיות ולדוכני הרחוב, התפתחה בבנגקוק גם קולינריה עילית; רגע לפני שהוא מגיע לארץ, השף ת'יטיד טון טסנאקג'ון, שמסעדותיו זכו במקום הראשון והשלישי בדירוג המסעדות הטובות באסיה, ממליץ על חמש מסעדות בעיר שהוא אוהב במיוחד - מאוכל שהוגש בארמון מלך תאילנד, דרך המסעדה הגרמנית הטובה בעולם ועד טעמי המזרח בפרשנות עכשווית
ת'יטיד "טון" טסנאקג'ון
|
23.08.23
שלא נשתגע: מקומות מעולים לאכול עם הילדים
החופש הגדול מסרב להסתיים, ואתם מחפשים נואשות אחרי בילוי נוסף? בדיוק בשביל זה אספנו את המסעדות הכי טובות לישיבה עם ילדים. מהמקומות שאפשר להתרוצץ בהם במרחב הפתוח - ועד לאלו שמגישים את מנות הילדים הכי טעימות
רעות סהר
|
23.08.23
הכירו את הקורנדביף הסודי הכי טעים בארץ
ממעדניות הדלי של ניו יורק, דרך השוק היווני ביפו ועד לכפר שמריהו - מצאנו את הקורנדביף הכי טעים בארץ שנעשה מהמתכון המיתולוגי של יועזר בר יין, במעדנייה עם ויטרינת בשר כבוש, מעושן וצלוי ביד אמן
דוד קישקה
|
21.08.23
בחזרה לעתיד: איך ייראה תחום האוכל בשנים הקרובות?
לחמים של שף, צלעות טונה במרינדה ומשקה משכר שיעזור לכם להשתחרר במסיבות אבל בלי ההנגאובר שאחרי - אלה הטרנדים הקולינריים החדשים שהולכים לעצב את חוויית הבילוי והאכילה שלנו
שי שגב
|
20.08.23
"פתאום הבנתי שאנשים באים למסעדה בשביל השם שלי"
הוא התחיל את דרכו בעיר הגדולה כשף ירושלמי כמעט אנונימי, ועכשיו, ארבע שנים אחרי, השף מושיקו גמליאלי נמצא בלב הסצנה הקולינרית בתל אביב, מוציא ספר בישול למסעדה הראשונה שלו שחוגגת עשור, חובק זוגיות הדוקה וגם יכול לסמן וי על תפקיד קטן בסדרה ישראלית. אז מה עם פריים טיים ומסעדה בחו"ל?
תיקי גולן
|
19.08.23
זה סופי: היום האחרון של הקופי בר
אחרי כמעט 30 שנה רותי ברודו סוגרת היום (ו') את המסעדה הראשונה של הקבוצה; המסעדה תמשיך לפעול במתכונת טייק-אווי מצומצמת עד להריסת המבנה, בשל פרויקט נדל"ן; בחודש הבא תיפתח בשדרות רוטשילד בתל אביב מסעדה חדשה של ברודו שבה יוגשו מנות מיתולוגיות מהתפריט של הקופי בר
ynet אוכל
|
18.08.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
מתכון
אוכל
ראשון לציון
שדרות
ייעוץ
עוגיות
שף
גבעתיים
מצפה רמון