מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
בצל המלחמה, אחרי עשור: מסעדת ברוט נסגרת
מסעדת ברוט בתל אביב, שנחשבת לאחת האהובות על מבקרים ועל אנשי אוכל ויין, תיסגר בדיוק עשר שנים מיום פתיחתה; את החלל שכר המסעדן, דוד טור, שמחזיק בעוד כשבעה מקומות בילוי ברחוב נחלת בנימין
תיקי גולן
|
02.01.24
"חיפשתי בגוגל את הטלפון של ראש רשות המסים, התקשרתי אליו ואמרתי לו בבכי שאין לי מאיפה לשלם משכורות"
רק דבר אחד הצליח להוציא את אור שוקרון מהדיכאון הכבד ששקעה בו בתחילת המלחמה: לבשל ולאפות עבור אנשים אחרים. וזה לא היה קל: אחרי הטראומה מהשבת השחורה בביתה שבקיבוץ ארז, התחיל מאבק ההישרדות של המאפיות שלה בקיבוץ ובשדרות, והסיוטים שסירבו להרפות. "רק כשהתנדבתי למילואים והתחלתי להאכיל חיילים - התחלתי להשתחרר מהטראומה"
גבי בר-חיים
|
02.01.24
"אנחנו הולכים לתקופה אפורה שבה אנשים שלא ירצו ליזום יותר"
בזמן שהוא משרת כמילואימניק בחזית, אבישי בן ארוש סוגר את המסעדה שפתח לפני פחות משנה בשוק הכרמל. "לא יודע אם כשיגיעו אלי עם הפיצוי זה יכסה את הבור הכלכלי, אז בגדול אנחנו די לבד. זו ההרגשה של עצמאים מאז ומעולם"
ניר (שוקו) כהן, שרון כידון
|
01.01.24
המתכון של השף רפי כהן לסופגנייה המושלמת
לא להאמין כמה שזה טעים: כך תכינו סופגניות קלאסיות מטוגנות חמאה במקום בשמן, שאותן תוכלו להגיש לצד כף ריבה
רפי כהן
|
06.12.23
חזרה לשגרה תחת התאמות: "המלחמה חנקה אותנו"
משיפוד פרגית ועד אריק סיני - עסקי האוכל והבילוי נפתחים מחדש, אבל כשללקוחות אין מצב רוח ואין כסף, יש התאמות שחייבים לעשות. מסעדן: "עצירה של תזרים זה דבר שלעסקים קשה מאוד להתמודד איתו, ואנחנו חייבים לייצר פעילות בשביל לשרוד"
תיקי גולן
|
30.11.23
נזיד מושלם לסוף השבוע: מרק שעועית וטלה
מחשבות על זהות קולינרית ועל המטבח הישראלי מציפות בימים אלה את כל מי שעוסק באוכל ובחקר האוכל, וגם השף ליאור רפאל מהרהר בהן ומכין מרק עשיר, סמיך ומשביע, שיכניס לכם למטבח ריח של בית
ליאור רפאל
|
30.11.23
הניפו דגל ישראל במסעדה של איל שני במיאמי, וסולקו
השף איל שני מגיב לראשונה לתקרית שהתרחשה במסעדת "הסלון" במיאמי, שבמהלכה סולקו מהמקום סועדים שהניפו דגל ישראל; לטענת שני, מנהל המסעדה טעה בשיקול הדעת: "בימים שבהם הלב שלנו נקרע מכאב, לחטוף את דגל ישראל מאדם שהניף אותו מדם ליבו ולהטיח אותו על הרצפה זה מעשה של התעללות"
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
27.11.23
השף שהגיע מספרד רק כדי לבשל לחיילים
מיד כששמע השף הרמן דה רי על פרוץ המלחמה, הוא קנה כרטיס טיסה לישראל בכיוון אחד - ולא מתכוון לחזור למשפחתו שבספרד, עד שהמלחמה לא תסתיים: "רוב הזמן אני עובד במטבח לבדי, בערך 12 שעות כל יום. גם בצעירותי בתור טבח מתחיל לא עבדתי כל כך קשה"
נועה לביא
|
14.11.23
בטעם טוב: המיזמים שמנסים להציל את המסעדות מקריסה
משלוח של פינוק בחינם לחיילים, כרטיס מתנה לארוחה עתידית במסעדות ומטבח פתוח לשפים מובטלים: ההתארגנויות שמנסות להציל את עולם המסעדות מקריסה
גל גנות
|
08.11.23
מתגייסים למטבח: השפים והמסעדנים הצטרפו למאמץ המלחמתי
במטבחים מאולתרים בשטח, במשלוחי מזון ובהסבת המטבחים לטובת החיילים – עולם המסעדנות עולה על מדים
טל לוין
|
08.10.23
מיתולוגיה נולדה? נפתחה המסעדה החדשה של רותי ברודו
עם הפנים לשדרה הכי יפה בתל אביב: בשקט בשקט פתחה ברודו מסעדה חדשה, שהיא מעין הכלאה בין הבראסרי והקופי בר. ואיך המחירים?
תיקי גולן
|
04.10.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
יום העצמאות
צה"ל
רצועת עזה
בנימין נתניהו
רפיח
מצרים
מעבר רפיח
פרס ישראל
ארה"ב
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
יום העצמאות
צה"ל
רצועת עזה
בנימין נתניהו
רפיח
מצרים
מעבר רפיח
פרס ישראל
ארה"ב
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארה"ב
בנימין נתניהו
כדורסל ישראלי
עיתון
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה