מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
טבעונות
הכל טופו: 10 מתכונים עם טופו
לכבוד יום הטופו הבינלאומי, הכנו לכם 10 מתכונים טבעוניים עם חומר הגלם הכי קל ונוח שיש, שסופג טעמים בקלות ועשיר בחלבון. מאצבעות שניצל ועד כנאפה טופו שאי אפשר להפסיק לאכול
ynet אוכל
|
01.09.22
אחרי שחתמה על חסות עם עמותה טבעונית: הפועל ת"א תיכננה לקיים ערב התרמה במסעדת "רק בשר"
היום: הסכם חסות ראשית בגובה מיליון שקל עם עמותת "ויגן פרנדלי". מחר: ערב תורמים בהשתתפות המאמן דני פרנקו והכוכב תומר גינת במסעדה תל-אביבית שבה "הקצב חותך את נתחי הבשר מול האורחים". בעקבות פניית ynet הודיעה הפועל ת"א: "האירוע נקבע לפני חתימת החסות, לקבוצה מצומצמת של אנשים. לאחר חתימת החסות האירוע בוטל"
אפרת עמורבן
|
03.08.22
ארגון טבעוני יהיה הספונסר הראשי של הפועל ת"א בכדורסל
עמותת "ויגן פרנדלי" חתמה על הסכם עם המועדון בשווי מיליון שקל, ותהיה נותנת החסות של הקבוצה בעונה הקרובה. מסרים בנושאי איכות הסביבה וטבעונות צפויים להופיע על מדי הקבוצה ועל הפרקט. היו"ר רמי כהן: "שמחים ומברכים על שיתוף הפעולה החשוב, שמבקש להביא עתיד טוב יותר לכולנו"
ynet ספורט
|
03.08.22
קליל וטעים: 3 מתכונים טבעוניים
איטלקי וטבעוני: פסטה קרבונרה עם "בייקון", מאפה פילאס ממולא בחצילים ובעגבניות ועוגת שמרים שוקולד - שלושה מתכונים קלילים וטעימים, ישר מהמטבח האיטלקי, שקיבלו טוויסט טבעוני
נדיה אליס
|
29.07.22
המסעדה הטבעונית הוותיקה נשרפה - ועכשיו מנסים להקים אותה מחדש
שריפה שפרצה לפני כשבועיים במסעדה הטבעונית 416 בתל אביב, גרמה נזק כבד למקום; במאמץ להציל את המקום שמפרנס 60 אנשי צוות, מנסים הבעלים, תאומים בני 34, לגייס כסף מקהל הלקוחות ומאנשי הקולינריה בארץ בשביל לפתוח את המסעדה במיקום אחר. הבעלים: "אני צריך לגייס כסף, אין לי את הפריבילגיה להיות בדיכאון"
הדר סתיו
|
24.07.22
איך תיראה הצלחת שלנו בעוד 20 שנה?
לא מעט פיתוחי מזון מסקרנים מקיפים אותנו, במיוחד כאלה שנועדו להתמודד עם משבר המזון העולמי; עד מתי נמשיך לאכול סטייקים מפרות, למה חשוב שכל האוכל הזה יהיה טעים ולמה דווקא ישראל היא מעצמת פודטק? חוקר מזון: "בעוד 20 שנה מהיום הצלחת לא תהיה אותה הצלחת כי הבשר יהיה נורא יקר. אפשר יהיה לאכול סטייק פעם בשנה בשביל החוויה, ויכול להיות שהמצפון לא יאפשר יותר מזה"
הדר סתיו
|
23.06.22
מתכון לסלט כרוב טבעוני שמשגע את הרשת
כך תכינו סלט כרוב מטריף בלי טיפה אחת של מיונז: מתכון לסלט כרוב שהסוד שלו נמצא בכלל ברוטב הגאוני שלו העשוי מאגוזי קשיו - אחרי שתכינו אותו תבינו למה הוא כבש את הטיק טוק
רויטל פדרבוש
|
13.06.22
כן הוא בפתח תקווה וכן - הוא ידידותי לטבעונים: ביקרנו במלון היחיד בעיר
חדרים ללא ספות מעור וגבינה טבעונית בארוחת הבוקר: המלון היחיד בפתח תקווה הצהיר שעשה מהפכה לטובת היותו המלון ה"ויגן פרנדלי" הראשון בארץ. עד כמה ההצהרה נכונה ומספקת מענה לטבעונים והאם גם המחיר מוצדק? בדקנו
מעין רודה
|
09.06.22
הדיאטה שלא הכרתם: תזונת קיטו טבעונית
שתיים מהמגמות התזונתיות הבולטות של השנים האחרונות - תזונה טבעונית ותזונה קטוגנית - חוברו להן יחדיו לכדי הבטחה: גם ירידה במשקל, גם ערכים בריאותיים גבוהים וגם תרומה משמעותית למאבק במשבר האקלים. אז איך עושים דיאטת קיטו שמבוססת על מוצרים מן הצומח? אילו מזונות כדאי להוסיף לסל הקניות? ולמה ממש לא מומלץ לעשות את זה בעצמכם?
יוגב ישראלי
|
08.06.22
כשכל המשפחה אוכלת בשר, והילד טבעוני
הטרנד הזה כבר הפך למציאות שסוחפת עוד ועוד משפחות - אחד הילדים מצהיר שהוא טבעוני, לרוב בשל אידיאולוגיה ומודעות לסביבה, בפני ההורים המופתעים. לכבוד חג השבועות, בדקנו: איך מתמודדים עם השונות התזונתית והערכית, ומה עושים כדי לשמור על המשפחה מאוחדת ובריאה?
יוסי שוהם
|
03.06.22
"עד שנגיע לצלחת של מישלן ייקח זמן, בינתיים נאכיל את ההמונים"
רוני ריינברג היה מטורף על בשר עד שהבין מה הסטייק עובר עד שהוא מגיע לצלחת שלו, והחליט לא רק להפוך לטבעוני אלא גם להקים פוד-טק לבשר מתורבת ותחליפי מזון מהחי. לעסק שהקים הוא קרא על שם סבו הארגנטינאי - שהיה בכלל קצב. "כולם רוצים לשים כסף על הדבר הזה כי מבינים שזה העתיד. תוך שמונה שנים עשרה אחוזים מהחלבון בעולם יהיו ממקור אלטרנטיבי, אבל עדיין תהיה לשוחטים הרבה עבודה לעוד שנים רבות"
קרן נתנזון ויץ
|
19.05.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תזונה
בריאות
בשר
השקעות
חלב
אוכל טבעוני
תזונה בריאה
תוספי תזונה
מתכונים טבעוניים
טיקטוק