מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדה
"מסעדת חליל" הפסידה במאבק על בלעדיות שמה
הבעלים המנוח של המסעדה מרמלה הוריש אותה לשני בניו. אחד מהם מכר את חלקו לאחיו וביקש לפתוח מסעדה אחרת בשם דומה. זה נגמר בבית המשפט
מערכת פסקדין
|
14.05.23
אחרי הזיהום: מסעדת היוקרה תיפתח מחדש, חומרי הגלם הושמדו
תוצאות הבדיקה במסעדת טופולופומפו בתל אביב גילו זיהום בדג נא ובסלט, לאחר ש-16 סועדים סבלו בחודש האחרון ממחלת מעיים ושתי נשים הרות אושפזו עם חיידקי סלמונלה ואי-קולי. משרד הבריאות: הליקויים טופלו
אדיר ינקו
|
10.05.23
משרד הבריאות סגר מסעדת יוקרה בתל אביב: 16 חלו בחודש האחרון, שתי נשים הרות אושפזו
חשש להרעלת מזון באחד המקומות היקרים בישראל: 16 סועדים שאכלו במסעדת טופולופומפו בחודש האחרון סבלו ממחלת מעיים. שתי נשים הרות אושפזו והן סובלות מחיידקי סלמונלה ואי-קולי: "יצאתי עם בעלי למסעדת היוקרה, יום למחרת התעוררתי עם כאבי בטן חזקים, שלשולים והקאות". משרד הבריאות שלח צוות מפקחים למסעדה, ובהמשך נמסר כי "העסק נסגר בהסכמה עד לתיקון הליקויים"
אדיר ינקו, תיקי גולן
|
07.05.23
יונה ששון: "היינו צוות - אני, מוריס והשואב אבק"
ההייטקיסטית שהפכה למסעדנית ואז לעובדת ניקיון, חוזרת למטבח: יונה ששון החזיקה במשך עשר שנים מסעדה מצליחה בשוק בירושלים, אבל אז הכל השתבש והיא מצאה עצמה בעיצומה של קריירה חדשה שבכלל לא תכננה - עובדת ניקיון. עכשיו, כשהיא בת 66, היא חוזרת למטבח ומסכמת את השנים הקשות: "לפעמים לשכנים היה מוזר שאישה בגילי באה לנקות להם"
תיקי גולן
|
29.04.23
"הוא לא רק אנס אותי, הוא השתיל בתוכי הרס עצמי"
האונס שעבר בגיל שבע, מלווה את עלי עד היום. הוא יודע שלולא הרצון שלו לבנות את עצמו מההריסות, הוא היה יושב זרוק ליד הפחים של התחנה המרכזית, מקבץ נדבות או גונב. לאחרונה השיק מסעדה ראשונה, והוא עדיין המום שהילד החבול והטראומתי מהכפר הערבי, הצליח להגשים את עצמו בתל אביב. "הצלחתי סוף-סוף לממש את עצמי, לקבל ולאהוב אותי", הוא אומר
חגי אייד
|
30.03.23
"הכוונה היא לפתוח סניף ראשון של שייק שאק בישראל עד סוף השנה"
לקראת המהלך, הזכיינים הראל ויזל והאחים ירזין מינו למנכ"ל את דודי שיף, שניהל את רשת ברגר קינג בארץ. אחד הסניפים הראשונים שאמורים להיפתח יהיה ככל הנראה במתחם שרונה בת"א
נווית זומר
|
12.03.23
תיעוד: רעולי פנים ירו בתוך מסעדה באזור נצרת
בנובמבר אלמונים נכנסו למסעדה, סטרו לעובד וירו לעברו יריות אזהרה. לאחר מכן בעל המקום החל לקבל שיחות איומים, שבהן נדרש ממנו לשלם חצי מיליון שקלים, ובינואר התבצע ירי נוסף לעבר המסעדה. לאחר איתור מקור השיחות, המשטרה עצרה את הצעיר וקבעה: "מדובר בדמי הרשמה לחסות עבריינים"
ישראל מושקוביץ
|
09.03.23
שפכה בנזין והציתה מסעדה שלטענתה מכרה בשר לא כשר | תיעוד
תושבת קריית ים מואשמת בהצתת בית עסק בעיר משום שאינו כשר לטענתה, למרות שבעל המסעדה הסביר לה שלא כך הדבר. לפי האישום, היא ריססה במקום את המילים: "לא כשר" ו"טרף", ובהמשך הציתה את המסעדה לעיני עוברים ושבים, בזמן שבעל העסק היה בפנים. הוא נחבל בידיו
ליאור אל-חי
|
22.02.23
הסיגר המרוקאי מקבל עכשיו תיקון, ובבר האוכל הזה עושים אותו היטב
ברוּדי המלצרית אולי לא סגורה על עצמה והתפריט לא מקורי במיוחד, אבל מנות כמו נתח קצבים קטנטן מתגלות כהפתעה משמחת. נכון, אין פה בשורה יוצאת דופן, אבל זה לא בהכרח דבר רע
ביצה עלומה
|
26.01.23
"כל פתיחת סניף בתחום המזון זה מלחמה. הקניונים לא מוכנים לחתום מול זכיינים"
ליאור אלון, בעלי רשת המזון המהיר "תירס", פתח את הסניף הראשון בקניון איילון ב-2017: "הייתי צריך לנדנד להם, בקניונים רוצים מותגים מוכחים". על הכישלון באבן גבירול: "הפסדתי 1.2 מיליון שקל על הסניף, חנויות רחוב זה לא מה שהיה". ולמה בחר למכור תפו"א ותירס? "הרבה צעירים כבר לא רוצים בשר"
נווית זומר
|
16.12.22
ממשיכים את המורשת של אבו חסן: "סבא לא היה עשיר, הוא התחיל למכור חומוס על עגלה"
החומוסייה ביפו נפתחה מחדש אחרי האבל: אחרי מותו של חסן קראוון, הבן הבכור של עלי קראוון המוכר יותר בשם אבו-חסן, מצהירים בני המשפחה כי ימשיכו במורשת הדו קיום והערכים של המקום. האני קראוון, מבעלי החומוסייה אמר הבוקר באולפן ynet: "למרות עליית המחירים של כל הספקים ושאר האתגרים בדרך - המורשת תמשיך"
אטילה שומפלבי
|
11.12.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ירושלים
תל אביב
ארצות הברית
ניו יורק
אילת
אשדוד
ראשון לציון
לוד
חובות
קטטה