מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
קולינריה
חמין, מרק וקרמבו: פופ-אפ ברחבי הארץ
מהר לפני שייגמר: ארבעה פופ-אפים מרעננים מחכים לכם בשבועות הקרובים - מחמין ועד מרק
ynet אוכל
|
18.01.23
יוצאים מהסוכה: האירועים הקולינריים בחול המועד סוכות
מהכריכים המושחתים בפאב בראשון לציון ועד פסטיבל השוקולד בגליל שפתוח חינם למשפחות: האירועים השווים שמחכים לכם בסוכות במסעדות ובברים ברחבי הארץ
רעות סהר
|
09.10.22
צלחת אליפות: ריאיון עם הקרמיקאית עדי ניסני על אוכל, אמנות ומה שביניהם
מאיר אדוני, רפי כהן, רז רהב ורבים וטובים, רשימת השפים הגדולים איתם עבדה עדי ניסני ועיצבה כלים למסעדותיהם מרשימה בהחלט. הגיע הזמן שתכירו אותה
קרלה רטאוס
|
31.07.22
סודות העיצוב מאחורי עולם הקולינריה
איך גורמים לאוכל להראות טעים ונחשק בפרסומת? מה הפער בינו לבין המציאות? ואיך ממחישים סאונד או ריח בצורה ויזואלית? המעצב עמית פרבר מאיר לנו את עולם הקולינריה באור חדש ונותן לנו טעימה אל מאחורי הקלעים שלה
קרלה רטאוס
|
06.05.22
מפעל הפאיס: השף פיירלואיג'י פאיס מסרדיניה בדרך לישראל
אם חשבתם שאתם לא זורקים אוכל, תכירו את השף שלקח את זה לשלב הבא: השף פיירלואיג'י פאיס מהאי סרדיניה משתמש במי בישול של מנת תמנון כדי להכין פסטה. תפסנו את השף לשיחה לקראת הגעתו לביקור קולינרי בארץ
שי שגב
|
28.03.22
שף ספרדי עם שלושה כוכבי מישלן בדרך לישראל
השף הספרדי פאולו קסאגרנדה המחזיק בשלושה כוכבי מישלן יגיע לישראל ויבשל עם השף רז רהב בסדרת ארוחות מיוחדות; אל השף הספרדי יצטרף גם שף פטיסרי ממיאמי המחזיק ארבע קונדיטוריות ובתואר - השף הפטיסרי הטוב בעולם
ynet אוכל
|
24.03.22
המלצות טעימות בגליל ובעמקים
בין מרחבים ירוקים יתקיימו בשבועות הקרובים סדנאות בישול, קטיף, אירוח בדואי וארוחות מהשדה לצלחת - כל זה קורה בגליל ובעמקים ואנחנו קפצנו לבדוק מה יש לאכול באזור וחזרנו עם המלצות לאוכל שווה במיוחד
קרין בר
|
12.03.22
מובילי תחום העיצוב הקולינרי בעולם חושפים את כל הסודות
אכלתם פעם עננים? בישלתם בלבה? חזית העיצוב הקולינרי העולמי נחשפת
קרלה רטאוס
|
28.02.22
סיפור סינדרלה: מיזם ה- FoodTech שהפך דלעת ליותר מ - 2.5 מיליון ₪
מיזם FoodTech חדשני ופורץ דרך גייס למעלה מ- 2.5 מיליון שקלים עבור קפסולות מזון בריאות שלפי התחזיות, בקרוב תוכלו לנסות אותן בעצמכם
ג'ורדן חליבה
|
28.02.22
"אם יוסי לא היה שף, הוא היה אדריכל": מאחורי עיצוב מסעדת "היבה" החדשה
פרשנות מינימליסטית לאלמנט המשרבייה, איי אבן טבעיים, בטון מוחלק ועץ: הפרויקט הקולינרי החדש של השף יוסי שטרית, שעל תכנונו ועיצובו היה אמון האדריכל פיצו קדם, מבקש לבטל את המחיצות בין הטבחים לסועדים וליצור בועה עיצובית שמפגישה בין המינימליזם הסקנדינבי לאירוח המרוקאי
אלון קדם
|
03.02.22
רותי רוסו: "באתי לדבר על אוכל ומסעדנות בגלל ההבנה והחשיבה שלי בדברים האלה, לא בגלל הרגליים שלי"
כשההצעה לככב בפריים–טיים הגיעה, רותי רוסו סימסה "לא תודה" וחזרה לעיסוקיה בין הסירים, ההרצאות והכתיבה. כעבור חודשיים היא מצאה את עצמה בצילומים של "המסעדה הבאה" ברשת. עכשיו כוהנת האוכל מספרת מה גרם לה לשנות את דעתה, על הבחירה להופיע בטלוויזיה עם שיער אפור וחליפות גבריות, למה בתור ילדה היא נהגה להירדם במסעדות ומדוע צמחונים הם לאו דווקא יותר מוסריים
רתם איזק
|
28.01.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
ניו יורק
מסעדות
יפן
יהודים
יוון
פריז
רמת הגולן
גליל
שף