מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מוצרלה
המפה המלאה: איפה אוכלים את הפיצה הכי טובה בארץ
האיטלקים אולי היו שם קודם, אבל הישראלים עושים את זה בענק - עם פיצות מדהימות בכל פינה. חלק נאפוליטניות, אחרות אמריקניות ויש גם כאלה שהן פשוט ישראליות. יצאנו למשימה לא פשוטה, וחזרנו עם מפת הפיצריות הכי טובות במדינה. קבלו את ממלכת הגבינה והעגבנייה
יהונתן כהן
|
15.03.25
הביס המושלם: מהפכת הפיצות של ישראל
הדרך שעברה הפיצה הישראלית מפיצה-פיתה ועד בצק מחמצת עם גבינת בוטיק וארטישוק, היא מסע אמיתי. בעידן שבו כל בית צריך טאבון, השף יובל מטלון והאופה אסף בוזנק-דולב כתבו את "פיצהלוגיה" - ספר הפיצה הראשון בעברית מנקודת מבט ישראלית. אז למה הטעם בארץ שונה מבאיטליה, איך מכינים מגש איכותי גם בבית והאם מדובר במאכל בריא?
יניב פוהורילס
|
15.11.24
סלט ריג'לה, אגס ובייבי-מוצרלה
תמצאו אותו אצל הירקנים, בחנויות הטבע, בחצרות וכן גם בערוגות - ריג'לה הוא עשב בר שמוסיך לסלט פריכות, טעם חמצמץ והמון בריאות
נדב טל
|
03.09.24
גלגלנו פטנט: כדורי כנאפה אפויים
רוני כהן מנבחרת המשפיעניות של שף הופכת את הכנאפה לפינוק אישי וטעים, שמכינים בקלות בתנור
רוני כהן
|
13.08.24
השליח מתעכב? פיצות אישיות מדפי אורז שמכינים ב-5 דקות
המרקם קריספי, הטעם מעולה, ורצוי להכפיל כמויות כי הכול מתחסל במהירות האור
טליה הדר
|
28.07.24
ארנצ'יני במילוי מוצרלה ותרד
כדורים שמתפצפצים בפה, ומחביאים בתוכם רכות מענגת ואין-סופית. גרסה מקומית ונהדרת לאנצ'יני, שיכולה להיות מנה ראשונה או נשנוש ואפילו ארוחה שלמה עם סלט מרענן בצד
רחלי קרוט
|
21.07.24
אדום עולה: מתכוני קיץ עם עגבניות - ממרק צונן עד סלט מפתיע
טריות, אפויות, מרוסקות – אין על עגבניות! עמית דונסקוי מכינה ממולאות קלילות, סלטים עם הפתעות ועוד מנות מושלמות לימים לוהטים
עמית דונסקוי
|
10.07.24
לא רק עם ריבה: סופגניות עם עגבניות מיובשות ומוצרלה
סופגניות מלוחות ממולאות: במתכון הזה מחליפות את ריבת התות עגבניות מיובשות ואליהן מצטרפת גבינת מוצרלה. הביס המושלם לחנוכה
אמיר פורת ורוסלנה יונה
|
10.12.23
לגבינה של טרה יש "אריזה חדשה", ועל הדרך גם סימון אדום נוסף
לקוחה שנוהגת לקנות גבינת מוצרלה של טרה גילתה כי נוסף סימון אדום לאריזה. טרה החליפה את העיצוב, אך גם העלתה את כמות הנתרן והשומן, מבלי לציין זאת על המדבקה שבה נכתב רק "בקרוב באריזה חדשה"
מירב קריסטל
|
13.09.23
תכף חוזרים: כריכים מושלמים לקחת לבית הספר
הצלצול הוא אולי בשביל המורה, הכריכים הם בטוח בשבילנו: קבלו שלושה רעיונות מזינים וטעימים לסנדוויצ'ים נהדרים להפסקת עשר (וגם לכל זמן אחר)
צוות שף
|
30.08.23
פתיתים עם רוטב אדום וגבינה נמתחת
חן מזרחי מנבחרת המשפיעניות של שף יודעת מה אנחנו (והילדים שלנו) אוהבים. קבלו את הסיר הכי כיפי על הכיריים
חן מזרחי
|
17.07.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ירושלים
תל אביב
מתכונים
חיפה
צרכנות
מתכון
איטליה
מסעדות
סלט
אורז