מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
תיקי גולן
"החטיף שלי היה מלפפון ירוק": הצצה למקרר של שיראל ברגר
ממיסו שקדים ועד ערמה של פטריות - המקרר הביתי של שיראל ברגר מתאים לשפית של מסעדת הצמחים OPA. ובכל זאת, ליד הטופו, התגנב לשם סלאמי. "אמא שלי התעקשה על ירקות ואוכל בריא, זה הושרש בי. אבל תמיד קינאתי בילדים עם הסנדוויצ'ים משוקולד"
תיקי גולן
|
06.09.24
מתי הוספתם את המלח? כל הטעויות שעושים בבישול אורז
כמות המים שאתם שמים, השמן לטיגון והערבוב שבסוף - אורז הוא לא סתם תוספת, הוא עולם ומלואו וצריך להתנהג אליו בכבוד כדי שייצא כמו שצריך. אלה הטעויות שיהרסו את כל הסיר
תיקי גולן
|
06.09.24
הכריך לא טעים? זה בגלל טעות אחת קטנה
אין ספק שחייבים לשים עגבנייה - אבל אסור לה לגעת בלחם. פיתה מהמקפיא היא ביג נו נו, ושלא תעזו להשתמש בבצל חי: כל הטעויות שהורסות את הסנדוויץ' של הילדים הרבה לפני שהוא מגיע לבית הספר
תיקי גולן
|
03.09.24
"אני לא מרגיש צורך למכור לאף אחד שאני טוב, אני יודע שאני שף טוב"
לא נוגע באלכוהול וסיגריות, אין לו קעקוע אחד - וגם לא חיבה לאינסטגרם. "אני לא שף סטנדרטי", מצהיר איתי שלו, מי שהקים בעבר את מסעדת שלו ביער, ולאחר מכן עבד במשך שנים בייעוץ ובפיתוח מזון. עכשיו הוא חוזר לעמדת השף במסעדת אברטו, ומדבר על השינוי שעבר: "לפני 30 שנה הייתי פרא אדם, אימפולסיבי כמו רעם. היום האגו לא מנהל אותי"
תיקי גולן
|
30.08.24
כל הטעויות שאתם עושים בבישול פסטה
הוספתם מלח? יופי, אבל כנראה שעשיתם את זה בעיתוי הלא נכון. בישול פסטה זו פעולה פשוטה שנעשית בכל בית, ובכל זאת היא מלאה בשגיאות. 5 טעויות בסיסיות - ואיך לתקן אותן בשביל לקבל מנה מושלמת
תיקי גולן
|
30.08.24
לא נדבקים לסיר: איך מכינים פתיתים מושלמים?
ההמצאה הישראלית שנולדה בתקופת הצנע כתחליף זול לאורז השתלטה על המטבח הישראלי. הצרה הגדולה עם פתיתים היא שהם לפעמים נדבקים אחד לשני ובמקום תוספת מעולה לארוחה אנחנו נתקעים עם גוש בצק לא מגרה במיוחד. איך נמנעים מזה? מקפידים על שני כללים פשוטים
תיקי גולן
|
23.08.24
לא תאמינו איך הוא אוכל את המרק שלו: הצצה למקרר של מיקי שמו
את הלאבנה הוא מכין כמו סבתא שלו. את החומוס - כמו אבא. ויש גם משהו מתוק שהוא מסיים איתו כל ארוחה. המקרר של מיקי שמו עמוס בכל טוב - הצצנו פנימה
תיקי גולן
|
21.08.24
אוויר הרים ואוכל מדהים: המסעדות הכי טובות באזור ירושלים
מחפשים לשלב טיול וארוחה טובה? סביב ירושלים יש הרבה מקומות מעולים - מאוכל ערבי אותנטי, דרך בייקרי עם קינוחים מופלאים ועד ארוחת שף במסעדה שכולם מדברים עליה. 13 המלצות
תיקי גולן
|
16.08.24
איל שני בישל למרתה סטיוארט: "הגשתי עגבנייה, הם נפעמו"
איל שני הכין את ארוחת יום ההולדת של מרתה סטיוארט, והפך אותה לעוזרת טבח. בין החוגגים היה גם השף המהולל דניאל בולו, שפיזר מחמאות על הארוחה. "כשהוא זיהה אותי הוא צעק - 'אתה השף השמן המטורף מירושלים'", סיפר שני
תיקי גולן
|
15.08.24
למה לא שמים את השניצלים על נייר סופג - ועוד טעויות במטבח
איפה אתם מאחסנים את העגבניות? ומתי לאחרונה בדקתם את מצב התבלינים? גם מי שחושבים שהם מומחים בבישול, עושים כמה שגיאות בסיסיות. הטעויות שאתם עושים במטבח - ואיך לתקן אותן
תיקי גולן
|
14.08.24
"אני אוכל במבה עם קוטג'": הצצה למקרר של אביב משה
בבית של אביב משה יש מקרר קצת לא שגרתי - הוא מתפרס על כל המטבח, ממש כמו במסעדות. אז מה מאחסנים שם? הכול, משקית במבה פתוחה ועד אסאדו. וגם משקה אחד שהשף מחביא מעצמו. הלכנו לחטט במדפים המפוארים, וסיימנו עם עוגה. מדור חדש
תיקי גולן
|
09.08.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חטופים
חרבות ברזל
חמאס
הפגנות
מחאה
מעצר
משטרה
חיזבאללה
איראן
עזה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חטופים
חרבות ברזל
חמאס
הפגנות
מחאה
מעצר
משטרה
חיזבאללה
איראן
עזה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה