מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מאפייה
"דרך הלחם": האזור שבו תמצאו מאפיות מעולות
אחת מהדרכים היותר טובות להבין את ההיסטוריה והטעם של חיפה היא לטייל ב"דרך הלחם" שלה בעיר התחתית. בין מוסדות מיתולוגיים לקונדיטוריות טרנדיות שמביטות קדימה וזוכרות לכבד את העבר, מגלים שלכל פחמימה בעיר הנמל הצפונית יש סיפור
שירי ויצנר
|
11.11.25
כמה פשוט, ככה טעים: מנת בשר ב-14 שקל
בטאבון מס' 1 בבת ים לא מפקיעים מחירים. מאפה סמסה בקר, שהוא בעצם קבב בתוך בצק עלים, היה הנאה צרופה – וגם זולה. תמשיכו ככה
קובי רובין
|
15.10.25
מי עומד מאחורי המאנץ' הלילי של הסלבס?
מהמאפייה ההיסטורית לאירועים הנוצצים בארץ: הכירו את הדור החדש של אבולעפיה. מחמוד אבולעפיה, האח הצעיר במשפחה, הפך את הסניף ברחוב שלבים בתל אביב למרכז ממנו יוצאים דוכנים לאירועים של הסלבס הכי חמים
מוגש מטעם אבולעפיה שלבים
|
08.10.25
מקום ראשון לאופה הישראלי שמכר בארה"ב כיכר לחם ב-100 דולר
גיא פרנקל, ישראלי שמתגורר בלוס אנג'לס והקים את מותג הלחמים היוקרתיים CEOR, זכה בפרס האופה הטוב ביותר בתחרות האפייה הבינלאומית בלאס וגאס
נווית זומר
|
25.09.25
הבעלים של לחמים: "צחקו עליי, אמרו שאמכור כיכר לחם אחת ביום"
23 שנה אחרי שפתח את המאפייה הראשונה שלו, "לחמים" היא כבר מותג בינלאומי שמתחיל בתל אביב ומגיע עד אמריקה. עכשיו האופה אורי שפט מספר על המסע הארוך, הילדות הצנועה וגם על הקשיים של ההווה: "אני רואה אנשים עומדים מול הקופה ולא מבינים איך הגיעו למצב שהם משלמים 200 שקל על קפה, כריכים ומאפים"
תיקי גולן
|
24.09.25
עיר הקינוחים: איפה אוכלים את המאפים והעוגות הכי שווים בבודפשט
אמרתם בירת הונגריה - אמרתם עוגות ומאפים מתוקים. אבל היכן אוכלים את הדובוש, הז'רבו, אסטרהאזי, הזאכר טורט הקרמש, "שבלול קקאו" ו"תיק גבינה" הטובים ביותר? עופר ורדי, שמדריך סיורי אוכל בעיר, עושה סדר בין מקדשי הפחמימות משני צידי נהר הדנובה
עופר ורדי
|
15.09.25
הביא את הלחם הבריא לישראל: המאפייה של ד"ר מרק
הרב מרדכי שטיינצג, שנרצח בפיגוע בירושלים, היה רופא שעלה לישראל בשנות ה-90. הוא דגל בתזונה נכונה ולאחר שגילה מחסור בלחמים בריאים בישראל, הקים מאפייה שנקראת על שם הכינוי שלו - "ד"ר מרק". לחמי המחמצת והכוסמין שלה נמכרים היום בכל הארץ. "במשך כל השנים הוא דאג שאנשים יאכלו אוכל בריא", סיפר המנכ"ל
תיקי גולן
|
08.09.25
כך הפכה מושבה ישנונית לאזור הבילוי הכי לוהט בארץ
פרדס חנה הייתה בעבר מקום שקט שבו סגרו את כל החנויות בצהריים כדי ללכת לישון, וחגגו ימי הולדת בפיצרייה. היום, לעומת זאת, נפתחים בה עוד ועוד בתי קפה, ברים ומסעדות, וחיי הלילה נהיו תוססים. "מוזר לדבר על הבית שלך כמקום של 'וייב', אבל התרגלנו", מודה אחת המקומיות. איך זה קרה ואיפה כדאי לאכול?
תיקי גולן
|
29.08.25
המקום שהפתיע - עם ארוחה טובה ב-12 שקל
בהתחלה היה נדמה שמדובר בסתם עוד מאפייה שמחממים בה בורקס - אבל אז התברר שפרנצ'וק בקצרין היא הרבה יותר מזה, יש בה גם סמבוסקים ששווה לחזור אליהם כל פעם. רק צריך לבוא מוקדם, כי הם נגמרים מהר
קובי רובין
|
05.08.25
"יש לה קסם - ודברים שאין בערים אחרות": איפה אוכלים בטבריה
כל טברייני גאה יודה בעצב שהעיר ידעה ימים טובים יותר. ועדיין, סיור קולינרי בין כמה מבתי האוכל המיתולוגיים מגלה שיש לה הרבה מה להציע לתייר המקומי מעבר לדגים של הכנרת. מאפייה בטעם של פעם שקשה לעמוד בפניה, פלאפל עשיר בטעמים בשוק, סופריטו נפלא בבית של מימי ובית ממכר לתבלינים הפועל כבר 70 שנה
אמיר קמינר
|
21.07.25
המאפייה שהשפים עולים אליה לרגל הפכה למסעדה מוצלחת
ווילד ברד החלה כמאפייה בתל אביב - והפכה למסעדה בכפר דניאל. ללחמים המעולים הצטרף תפריט אוכל קטן שעושה חשק
דוד קישקה
|
15.07.25
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
ארצות הברית
חיפה
אוכל
מסעדות
דגים
בשר
לחם
עוגות
טבריה