מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדה
הפך את המסעדה בפריז לכשרה: "להראות שמגן דוד זו גאווה"
אוהד אמזלג הקים את מסעדת גפן בפריז קצת לפני תחילת המלחמה. אחרי שראה את גלי האנטישמיות, החליט לתמוך בקהילה ולהפוך אותה לכשרה. "כל היום מגיעים לכאן יהודים מכל העולם", הוא מספר לקראת ביקור בפסטיבל בארץ
תיקי גולן
|
05.12.24
אחרי כ-21 שנה: מוזס תסגור את הסניף האחרון, ותרחיב את הרשת בשירות עצמי
לאחרונה נסגר הסניף הוותיק בקניון ערים בכפר סבא, ובקרוב תיסגר האחרונה במסעדות מוזס, באשדוד. הבעלים, קבוצת BBB, החליטו להרחיב את תת הרשת שלה, מוזס שופ, הפועלת בשירות עצמי ובסניפים קטנים יחסית על חשבון מסעדות ההמבורגרים
נווית זומר
|
03.12.24
6.2 מיליון שקלים ונגיעות של אילת: כך עוצבה המסעדה החדשה של מושיק רוט
האדריכל פיצו קדם תכנן יחד עם רוט מסעדה אינטימית, ל־22 סועדים בלבד בו־זמנית, בהשראת אדמה מקומית ואלגנטיות אירופאית, וכל זה במבנה טמפלרי לשימור מחמיר במתחם שרונה. "האורח יושב כמעט בתוך המטבח, ואי־אפשר לחבר שולחנות", אומר רוט
יוליה פריליק-ניב
|
03.12.24
איפה כדאי לאכול מרק? 21 המלצות חמות
מה עושה לכם את זה יותר - טעמים אסייתיים שפותחים כל צינון, קערה מהבילה גדושה בעדשים ובשר או עגבניות וקרוטונים? החורף עושה חשק להכול, אז הכנו רשימת המלצות: המקומות שכדאי לאכול בהם מרק באזור המרכז
תיקי גולן
|
29.11.24
"בארץ זה היה עולה לי מיליונים": השף הישראלי שפתח מסעדה באתונה
אייל קיצ'ס, שהיה בין היתר הבעלים של דה באן, הקים באתונה מסעדה ים תיכונית. "אין לי חשש, אבל אני גם לא הולך עם דגל ישראל על הגב", הוא אומר ומסביר על התפריט, המחירים והשכן הלבנוני
תיקי גולן
|
28.11.24
הזמנו את השניצל המפורסם - והוא היה כל כך טוב
אוגוסטין ברעננה היא מסעדה נוספת של משפחת קפה נואר, ומתנהגת בהתאם - בשורות משמחות לכל מי שמאס בפקקים ובחיפושי החניה של תל אביב. האוכל טוב ברובו, ובעיקר מנת הדגל: שניצל שלא מבייש את המוניטין
יהונתן כהן
|
28.11.24
הכנפיים הכי טעימות בארץ: מסעדה תאילנדית מחתרתית
המחתרת התאילנדית בפרדס חנה-כרכור מציעה מנות מהמטבח התאילנדי, שכוללות גם ירקות ותבלינים היישר מהגינה שבחוץ. התוצאה היא אוכל שכל ביס ממנו הוא חוויה
דוד קישקה
|
26.11.24
"נלחמתי בציפורנים ובשיניים": המסעדה של זוכה הריאליטי נסגרת
מסעדת קילומטראז' של השף עידן (פומפי) בשארי, שהוקמה אחרי שזכה בריאליטי "המסעדה הבאה של ישראל", נסגרת
תיקי גולן
|
26.11.24
אחרי 20 שנה: מסעדת טפאו נסגרת
המשבר בעולם הקולינריה - מסעדת טפאו בהרצליה, שהביאה לישראל את בשורת הסביצ'ה, תיסגר אחרי חגיגות הסילבסטר. "העבודה ירדה כי מצב הרוח הלאומי ירד, אם לא היינו במלחמה לא היינו חושבים לסגור", אומר הבעלים
תיקי גולן
|
21.11.24
יוצאת דופן: המסעדה ששווה עלייה לרגל
בלונה ביסטרו בנצרת מגישים אוכל שמשלב בין מתכונים משפחתיים למסעדנות מודרנית. התוצאה טעימה במיוחד - מהסלטים ועד הקינוחים
דוד קישקה
|
21.11.24
"כדי להחזיק מסעדה בישראל צריך תואר ראשון באקרובטיקה"
"המסעדנים הם הראשונים להיפגע במצבים האלה, והאחרונים להתאושש, כי אנחנו תלויים במצב הרוח הלאומי, והוא לא משהו", אומר ברנרדו בלחוביץ', הבעלים של קבוצת "קפה גן סיפור". בזמן שעשרות מסעדות נסגרות, הקשיים רבים והעובדים מגויסים למילואים, איש האוכל הוותיק, שהקים את רשת "פיצה מטר", התרסק איתה וידע לקום, עדיין מאמין בענף ואפילו פותח מקומות חדשים: "מסעדה זה לא רק לאכול. זה להיות ביחד"
ענת לב–אדלר
|
18.11.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ירושלים
תל אביב
ניו יורק
מתכונים
בני ברק
אשדוד
לוד
חובות
יין
שף