מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
דעות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
הניפו דגל ישראל במסעדה של איל שני במיאמי, וסולקו
השף איל שני מגיב לראשונה לתקרית שהתרחשה במסעדת "הסלון" במיאמי, שבמהלכה סולקו מהמקום סועדים שהניפו דגל ישראל; לטענת שני, מנהל המסעדה טעה בשיקול הדעת: "בימים שבהם הלב שלנו נקרע מכאב, לחטוף את דגל ישראל מאדם שהניף אותו מדם ליבו ולהטיח אותו על הרצפה זה מעשה של התעללות"
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
27.11.23
השף שהגיע מספרד רק כדי לבשל לחיילים
מיד כששמע השף הרמן דה רי על פרוץ המלחמה, הוא קנה כרטיס טיסה לישראל בכיוון אחד - ולא מתכוון לחזור למשפחתו שבספרד, עד שהמלחמה לא תסתיים: "רוב הזמן אני עובד במטבח לבדי, בערך 12 שעות כל יום. גם בצעירותי בתור טבח מתחיל לא עבדתי כל כך קשה"
נועה לביא
|
14.11.23
בטעם טוב: המיזמים שמנסים להציל את המסעדות מקריסה
משלוח של פינוק בחינם לחיילים, כרטיס מתנה לארוחה עתידית במסעדות ומטבח פתוח לשפים מובטלים: ההתארגנויות שמנסות להציל את עולם המסעדות מקריסה
גל גנות
|
08.11.23
מתגייסים למטבח: השפים והמסעדנים הצטרפו למאמץ המלחמתי
במטבחים מאולתרים בשטח, במשלוחי מזון ובהסבת המטבחים לטובת החיילים – עולם המסעדנות עולה על מדים
טל לוין
|
08.10.23
מיתולוגיה נולדה? נפתחה המסעדה החדשה של רותי ברודו
עם הפנים לשדרה הכי יפה בתל אביב: בשקט בשקט פתחה ברודו מסעדה חדשה, שהיא מעין הכלאה בין הבראסרי והקופי בר. ואיך המחירים?
תיקי גולן
|
04.10.23
"אני ממש מפחד לקחת מחירים ריאליים, שלא יקטלו אותי"
השף גיא גמזו סוגר את מסעדת אוכל הרחוב המושחת "נו נו נו" אחרי חמש שנים של פעילות ויוצא סופית מהשותפות במסעדת "אריא", שאותה הקים לפני עשור. עכשיו הוא מספר על ההוצאות שלא הסתדרו בטבלת האקסל, על הלחץ הנפשי שהתמודד איתו ועל איך הצליח לפצח את התמחור של הבראנץ' החדש שהוא מגיש: "המציאות השתנתה, העולם הולך ומתייקר"
תיקי גולן
|
29.09.23
"אובססיבית לבראנץ'": מה הנשיונל ג'יאוגרפיק חושבים על האוכל שלנו?
מרימים למרק תימני: המגזין הוותיק והנחשב בעולם הקדיש כתבה נרחבת לאוכל בתל אביב, ופסק: "העיר הפכה ליעד קולינרי". מה הם חשבו על עראייס ואיזה חומוס הם הכי אהבו?
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
28.09.23
"נכנסנו לסטטיסטיקה": מסעדת תמנע נסגרת
אחרי שלוש שנים נסגרת אחת המסעדות האהובות בארץ: מסעדת תמנע של השף ניר מסיקה, שהתחילה את דרכה בניו יורק ופעלה בתל אביב בשנים האחרונות, נסגרת, ככל הנראה בשל סכסוך שותפים. "זה מטלטל ועצוב. הרגשנו את המיתון, אבל לא בגלל זה סגרנו וגם לא בגלל המצב בארץ או ההפגנות"
תיקי גולן
|
27.09.23
השף שמיישן דגים 60 יום: "דג טרי הוא אחלה, אבל הוא לא דג מיושן"
התופעה של יישון דגים, שהתחילה עם שף אוסטרלי צעיר מעבר לים וגלשה אלינו, הולכת וצוברת תאוצה גם אצלנו. איך משחררים את הקיבעון של שימוש בדג טרי, איך מיישנים דג במשך 30 יום ויותר, בשביל מה זה בכלל טוב ומה חושבים המתנגדים?
תיקי גולן
|
23.09.23
לפני הקבב: במסעדה הזאת מגישים מרק בלתי רגיל
במסעדת פועלים בוכרית בשכונת שפירא בתל אביב מגישים מרק דושפרה מוצלח במיוחד, שיכול להיות יופי של מנת פתיחה לפני הקבב המושלם של המקום
דוד קישקה
|
21.09.23
גפילטע פיש בטעם מישלן: אסף גרניט פותח מסעדה בפריז
תמונות ראשונות: מסעדת בובל'ה החדשה של קבוצת מחניודה תיפתח לקהל מחר (ה') בבית מלון משוחזר ברובע המארה בפריז, והקונספט - אוכל אשכנזי כמו גפילטע פיש, קלופס וקרפלך. גרניט: "מטבח יהודי מזרח אירופי אולי נשמע מצומצם, אבל הוא פותח את הראש להרבה כיוונים קולינריים"
תיקי גולן
|
20.09.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
חטופים
חמאס
ירדן
בנימין נתניהו
עזה
בני גנץ
קואליציה
מרב מיכאלי
רצועת עזה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
חטופים
חמאס
ירדן
בנימין נתניהו
עזה
בני גנץ
קואליציה
מרב מיכאלי
רצועת עזה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארה"ב
בנימין נתניהו
כדורסל ישראלי
דונלד טראמפ
צה"ל
קורונה
פורשה 718 בוקסטר