מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בשר
מקלובה עם כרוב, גזר ובשר בבישול איטי בתנור
לא חייבים לעבוד קשה בשביל מקלובה עשירה בטעמים, צריך רק קצת סבלנות: אם תכניסו אותה בבוקר לתנור, בצהריים תחכה לכם ארוחת מלכים
דינה משה
|
19.06.25
שף העל הארגנטינאי: "יותר מסוכן בבואנוס איירס מאשר בתל אביב"
ג'רמן מרטיטגי לא חשש כלל להגיע לביקור בישראל. "יש פה אנרגיה טובה, כמעט התחלתי לבכות כשנחתתי", הוא מספר בריאיון לקראת סדרת ארוחות מיוחדות שיבשל בארץ. מי שהיה בעלים של מסעדה שדורגה כאחת הטובות בעולם ומככב היום בארגנטינה ב"מאסטר שף", מתפעל מהאוכל הישראלי ומסביר על ההחלטה להפוך לצמחוני באומה שכה מזוהה עם בשר: "אני נחשב לבוגד"
אמיר קמינר
|
09.06.25
צלעות טלה ואבטיח
מי אמר שצריך פחמימה ליד הבשר? בקיץ נכון יותר להגיש צלעות טלה עם פלח אבטיח ומיץ לימון סחוט, בדיוק כמו ביוון
ארז קומרובסקי
|
08.06.25
19 שקל לשיפוד: המסעדה בתל אביב ששוברת את השוק
גוגיס גריל בר עושה משהו כמעט בלתי נתפס במציאות היקרה שלנו - מציעה ארוחת שיפודים מכובדת במחירים הגונים. כמה הגונים? פתחנו שולחן שיספיק ל-4-3 אנשים ב-160 שקל. אז למרות כמה תקלות קטנות, נשאר רק לפרגן
יהונתן כהן
|
17.05.25
הרב הראשי בישר על מהפכה בכשרות: האם הבשר יהיה זול יותר?
הרב קלמן בר הודיע בכנס הכשרות של OU שהרבנות הראשית צפויה להתחיל להסתמך על השחיטה של גופי כשרות בחו"ל, בתנאי שיעמדו בכללים שתקבע הרבנות ויקפידו על "מנהגי ארץ הקודש". המשמעות: משלחות מטעם הרבנות לא יצטרכו עוד לטוס לחו"ל ולפקח על תהליך השחיטה, מה שאמור להוזיל את מחירי הבשר המיובא
שילֹה פריד
|
14.05.25
וואו זה טוב: הקבבים הכי טעימים בארץ
בפיתה או בצלחת, עם טחינה וסלטים - או בלי כלום, ישר מהגריל. קבב הוא אחד המאכלים הכי ישראליים שיש, אבל איפה באמת תמצאו את המנה הכי טובה? יצאנו לסיבוב בין גחלים
תיקי גולן
|
01.05.25
"2.5 דקות מכל צד וזהו. לא תאמין מה יוצא": המדריך למנגל של הנתחים הכי טובים
בלי נקניקיות ובלי קציצות קפואות - הצלחנו לבנות תפריט לברביקיו יוקרתי במיוחד ליום העצמאות. אז איך צולים פלאט איירון סטייק בצורה מושלמת, למה כדאי לבחור בקאובוי סטייק במקום טומהוק ומה עושים עם חלוויאת?
אסף קמר
|
30.04.25
ה"טרנד" המזעזע החדש: עזתים תיעדו את עצמם אוכלים סוסים וצבי ים
ברצועת עזה פורסמו תיעודים של תושבים שאוכלים סוסים וצבים, בצל הטענות על רעב בשל המלחמה: "זו המציאות שלנו". לצד תגובות "הזדהות", היו גם מי שזעמו: "המצב קשה, אבל אי-אפשר לחיות בלי בשר? הם עושים את זה בשביל הלייקים"
עינב חלבי
|
22.04.25
המבורגר דאבל קרנאץ'
המבורגר עם עוד כמה תוספות קראנצ'יות במיוחד
רועי תבור
|
21.04.25
המקומות האלה אש: השיפודים הכי טעימים בארץ
מהקבב בקריית שמונה, דרך ממלכת הגריל בשוק התקווה ועד הנתחים השווים באשקלון - יצאנו לחפש את השיפודיות הכי בולטות בישראל. המקומות שבהם יש יד טובה על האש ובשר צלוי עד רמת תענוג. והכי חשוב בימים אלה: אפשר לקחת בצלחת, כי מי צריך פיתה. מסע בין שיפודים
יהונתן כהן
|
12.04.25
השיפודייה המפורסמת נסגרת אחרי 49 שנה: "כואב הלב"
אנטבה, מוסד "על האש" ותיק שהקים מורד משיח באור יהודה ב-1976, ייסגר לצמיתות. בנו סיפר שהעסק לא סבל מבעיות כלכליות, אבל הם נשחקו והחליטו לסיים. "אנשים בהלם, אבל אין לנו דור המשך ואנחנו רוצים להמשיך הלאה"
תיקי גולן
|
10.04.25
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ישראל
תל אביב
מתכון
ראש השנה
ארגנטינה
יפו
מסעדה
אורז
יבוא
עגבניות