מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
לחם
סנדוויץ׳ תוניסאי בכיכר לחם
הכריך האהוב בגרסת קצת שונה: ההכנה מהירה וההגשה היא בכיכר לחם גדולה. טיפ: המנה מתאימה מאוד לפיקניקים.
ענת לבל
|
24.07.25
המאפייה שהשפים עולים אליה לרגל הפכה למסעדה מוצלחת
ווילד ברד החלה כמאפייה בתל אביב - והפכה למסעדה בכפר דניאל. ללחמים המעולים הצטרף תפריט אוכל קטן שעושה חשק
דוד קישקה
|
15.07.25
פסטה לחם – פסטה אל פאנה
פסטת עניים שנועדה לנצל לחם ישן ויבש. במקום לזרוק אותו, מגררים, קולים ומוסיפים לפסטה טרייה. והתוצאה? ממכרת
עומרי שחר
|
14.07.25
לחם בירה בריא יותר
אריאל בן חמו מנבחרת המשפיעניות של שף פורסת בפנינו את הטריק שלה ללחם משובח, מהיר וקל
אריאל בן חמו
|
01.07.25
באיזה צד מרחתם חמאה? הטעות שהורסת את הטוסט
את הטוסטר צריך לחמם מראש, יש זווית שמומלץ להקפיד עליה - ואת החמאה רוב האנשים מורחים על הצד הלא נכון. בשביל הטוסט הלוהט והמושלם צריך להקפיד על כמה דברים חשובים
תיקי גולן
|
05.06.25
סנדוויץ' פועלים מטורף כזה עוד לא אכלתם: הכריכים הכי טעימים בארץ
בפתח תקווה תמצאו חצי כיכר לחם מלאה בשקשוקה, והיא אדירה. בצומת גולני מחכה כריך החביתה הכי משתלם שיש. ואסור לוותר גם על יצירת המופת בשוק הכרמל, על כריכי הבשר בבנימינה ועל הפוקאצ'ות המופלאות באשדוד. לפניכם מצעד הסנדוויצ'ים הבלתי נשכחים מצפון ועד דרום. זהירות, זה מרעיב
יהונתן כהן
|
23.05.25
"35 שקלים ללחם זה סכום לא הגיוני": הקאמבק של אדון שיפון
אחרי שחווה פשיטת רגל, שוטט בין מטבחים של אחרים ועבר שיקום כלכלי, האופה אורן חג'ג' – המוכר בכינויו "אדון שיפון" – חוזר לעניינים ופותח חנות לחם חדשה. הקראסט הוא אותו קראסט, ריח המחמצת משגע, ומספיק ביס אחד כדי להבין – זה עדיין לחם נדיר בטעמו
תיקי גולן
|
15.05.25
בלי לחם, פסטה וממתקים: האנשים שחיים בלי פחמימות
יוסי רצה להוריד במשקל, ארי הרגיש שהוא מכור למתוק ומורן גילתה שעדיף לה להימנע מגלוטן. שלושה אנשים שהוציאו את הפחמימות מהתפריט מספרים למה הם עושים את זה, מה הם אוכלים ביומיום, איך מגיבים בסביבה הקרובה וגם - איך מתמודדים כשמתחשק משהו מתוק?
נירית צוק
|
09.05.25
אין פחמימות, אין קמח - אבל זה לחם והוא טעים
פסח הוא שעתם היפה של הגרעינים והאגוזים והטחינה שמוכיחים שאפשר וטעים גם בלי קמחים. נירה ורותי עם לחמים עמוסי כל טוב ונטולי פחמימות, וגם בראוניז (שנשלחים למקפיא במקום לתנור) - שנרצה לאמץ גם לאחריו
נירה ורותי רוסו
|
15.04.25
הפיתה בפריזר חצי שנה? תעיפו: המדריך להקפאה
עוגיות פיסטוק ודבש, טוסט צרפתי עם שמנת מתוקה, ופירורים עם הפתעות לשניצל: דקה לפסח, זה הזמן להשתמש בשאריות הלחם ובצק העלים שפעם הכנסתם למקפיא. נירה ורותי עושות סדר בפריזר: מה כדאי להקפיא (ואיך) ומה ממש לא
נירה ורותי רוסו
|
23.03.25
"בכל סניף יש מזוזה, אנחנו לא מסתירים את הישראליות": בעלי לחמים מתרחב בארה"ב
בארץ אורי שפט מחזיק בלחמים, ובארה"ב הוא פתח עכשיו סניף נוסף למאפיית "בייקי". איך הוא מתמודד עם קהל שמגיע לאכול אצלו חומוס אחרי הפגנה פרו פלסטינית? "לא חווינו שום אנטישמיות", הוא מבהיר
תיקי גולן
|
20.02.25
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ארצות הברית
מתכונים
חיפה
מתכון
בית ספר
ירקות
ביצים
ארוחת בוקר
נעמה רן
מאפה