מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מיכל לוי אלחלל
סלט עגבניות אפויות וטריות
בסלט הזה נוזלי העגבניות האפויות הם הבסיס לרוטב, וכל מה שנשאר זה להוסיף קצת מיץ לימון
מיכל לוי אלחלל
|
08.09.25
פסטה רוזה מעגבניות אפויות
הכי גורמה, הכי בקלות: רוטב עם טעמים עמוקים שמתאים לא רק לצעירי הבית
מיכל לוי אלחלל
|
08.09.25
ברוסקטה עם גבינה ועגבניות אפויות
פתיח מושלם לאירוח או מנה שהיא בסיס לארוחה קלה
מיכל לוי אלחלל
|
08.09.25
קונפי עגבניות אפויות - מתכון בסיס
לא רק שקשוקה: אפייה בתנור היא דרך מעולה להציל עגבניות בשלות מאוד או עייפות. בגרסתן האפויה הן בסיס נפלא למתכונים נוספים
מיכל לוי אלחלל
|
08.09.25
מדוביק: עוגת שכבות דבש וקרם שמנת
העוגה המפוארת שתסחט קריאות התפעלות מכל האורחים, בוודאות
מיכל לוי אלחלל
|
08.09.25
גראטן תפוחי אדמה קראנצ'יים
מאפה יפהפה וטעים להפליא: תפוחי אדמה דקיקים ופציחים־רכים בניחוח עשבי תיבול
מיכל לוי אלחלל
|
04.09.25
משולשי כרשה ממולאים
מנה חגיגית לפתיחת הארוחה שנאפית ברוטב סילאן ורימונים, בהשראת מתכון של רוני כהן מנבחרת הבלוגריות שלנו
מיכל לוי אלחלל
|
04.09.25
עוגת עקיצת הדבורה: הגרסה המהירה
עוגה נפלאה ורכה, עם טעם מרציפני עדין וציפוי קראנצ'י של שקדים מקורמלים בדבש. והיא גם פרווה וללא גלוטן
מיכל לוי אלחלל
|
04.09.25
עוף בצימעס בתבנית אחת חגיגית
מנה בטעמים מסורתיים ובשיטה האהובה עלינו: עם התוספת באותו כלי. אפשר להכין אותה מראש ולחמם לפני ההגשה, ואם תאפו בתבנית נאה – תוכלו להגיש מיד לשולחן
מיכל לוי אלחלל
|
04.09.25
מרק עוף צלול וטעים
המתכון הקלאסי למרק שפותח את הארוחה
מיכל לוי אלחלל
|
04.09.25
סלט שומר בוויניגרט מתוק־פיקנטי
הרוטב כל כך טוב, עד שכדאי שתכפילו כמויות: הוא נשמר לפחות שלושה שבועות במקרר ומתאים להרבה סלטים נוספים
מיכל לוי אלחלל
|
04.09.25
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
מתכונים
מתכון
מרק
עוגה
פסטה
אוכל טבעוני
אורז
עגבניות
פטריות
מתכונים לראש השנה