מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
קולינריה
8 מסעדות ישראליות ברשימת 1,000 הטובות בעולם
למרות המשבר המתמשך שעובר ענף הקולינריה הישראלי, שמונה מסעדות הצליחו להתברג לדירוג 2026 של המדריך הצרפתי הנחשב La Liste. ומיהן העשר שקיבלו את הציון הגבוה ביותר ברשימה?
רועי אלמן
|
25.11.25
טוסקנה הישראלית: הצצה לפרויקט קולינרי בגליל בהשקעה של 100 מיליון שקל
קחו 2,700 יהודים נלהבים, תכנסו אותם במיאמי לסופ"ש של ציונות ותקבלו אהבה לישראל ורצון לקחת חלק בשיקום של הצפון והדרום אחרי המלחמה. במוקד: פרויקט מיוחד ששואף להפוך את הגליל לטוסקנה ולהוות יעד תיירותי בינלאומי לכל חובבי הקולינריה. "אנחנו זקוקים לישראל, וישראל זקוקה לנו", אומר מנכ"ל ארגון JNF-USA, ראסל רובינסון, ומשקף את הרוח של הארגון: בלי פוליטיקה, ועם הרבה אחריות כלפי התורמים שרוצים לראות לאן בדיוק הולך כל דולר שלהם בשטח
יניב פוהורילס, מיאמי
|
07.11.25
טוקיו? זו בירת האוכל האמיתית של יפן
בין דוכני רחוב עם מנות מעולות במחיר מצחיק, למוסדות שף עם תפריטים מדוקדקים – אוסקה היא הרבה יותר מיעד קולינרי. זוהי עיר שבה אוכל הוא שפה, מסורת וזהות. מקום שבו לכל ביס יש עבר עשיר, אבל גם הווה עדכני. וכשזה מגיע לאוכל, לאוסקה אין מעצורים: היא העיר שבה המציאו את הביטוי "קווידאורה" – לאכול עד שתתמוטט – ולא במקרה. כאן אוכלים עם כל החושים, בכל שעות היום, ומתענגים על כל ביס
אסי חיים, יפן
|
08.09.25
המסעדה הטובה בעולם, וזו ששווה לעקוב אחריה
דירוג 50 המסעדות הטובות בעולם הוא לא רק עוד רשימה נוצצת, זוהי מפת דרכים קולינרית המספרת סיפור עולמי על טעמים, תרבויות, מגמות ואפילו פוליטיקה של אוכל. הנה חמישה שפים וחמש מסעדות מעניינות מתוכו, אחת מהן אפילו מגישה פלאפל
דוד קישקה
|
11.08.25
סוף עונת הדובדבנים: הגולן חוזר לעצמו ומחכה לכם עם קטיף ופינות נסתרות
עוד שבוע, אולי שבועיים, והפרי המתוק והנחשק ייאסף מהעצים. עד אז מככבים הדובדבן ושאר פירות הקיץ בצמרת האטרקציות של המטיילים בצפון, לצד אינספור אטרקציות ששבו לפעול אחרי המלחמה. נסענו לקטוף ולטעום
צביקה בורג
|
26.06.25
"הכנתי צזיקי לאלף איש": שי-לי ליפא רוצה קהל נוסף
אחרי 11 ספרי בישול בעברית, שי-לי ליפא הוציאה בארה"ב ספר מתכונים יווניים - באנגלית. "יש עוקבים שממש כועסים עליי בגלל זה", היא מודה, ומסבירה למה החליטה שלא לוותר עליו גם אחרי תחילת המלחמה, ועל הבלוגרית היוונייה שעשתה לה בלוק
תיקי גולן
|
23.05.25
הפיצה עם התור הכי ארוך ומסעדת גורמה: מה אוכלים בביג פאשן גלילות
מתחם הקניות החדש כולל מרחב קולינרי ענק - עם כמה שפים וגם מותגים יקרים יחסית, שלא הייתם מצפים למצוא בקניון. קפצנו לראות אם שווה לאכול שם ובדקנו גם את המחירים (רמז: תתחילו בפיצה ותמשיכו משם)
תיקי גולן
|
05.03.25
כל כך טעים: המסעדות השוות של אתונה
מאפה האלים שבאמת ראוי לשמו. הסלט שחייב לעלות לארץ. הקבב הכי טוב, מאפה הקינמון המושלם בתבל והדלת הסודית שדרכה תגיעו לאוכל יווני אסלי. באתונה יש כל כך הרבה מקומות טעימים שכדאי להגיע אליהם, רק תשאירו את הדיאטה בבית
אור סופר
|
08.01.25
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
פסטיבל ענק של אוכל אסייתי המציג יותר מ-40 דוכנים ומסעדות יפתח בשרונה מרקט, כשהשפים המובילים ישראל אהרוני ויובל בן נריה יגישו מנות מיוחדות לצד דור חדש של כישרונות צעירים, ביניהם השפית לילך רווה. בפסטיבל, שיתקיים בין ה-10-13 בדצמבר, יימכרו כל המנות במחירים מיוחדים של 25-50 שקלים – כל הפרטים
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
09.12.24
גל זהבי: "כשאני בעודף משקל, זה כישלון פיזי שהולך איתי לכול מקום וכולם רואים"
הפודי ובלוגר האוכל גל זהבי עובד כבר שנים עם המותגים הגדולים בתעשיית המזון, ולאחרונה עזב את ביתו באשדוד לטובת תל אביב כדי לחוות מקרוב את התעשייה. כעת הוא מספר על הקושי למצוא אהבה בעיר הגדולה, השימוש באוזמפיק שעשה לו רע וההתמודדות הלא פשוטה עם עודף המשקל. וגם: למה האשדודים כועסים עליו? צפו
בר זגה
|
15.11.24
דויד טוטאן: "הכוכב השני בלבל אותי, לא הצלחתי לתפקד"
אסי חיים
|
17.06.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
תל אביב
ניו יורק
מסעדות
יפן
יהודים
יוון
פריז
רמת הגולן
גליל
שף