מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שף
יוסי שטרית לא האמין שזה יכול לקרות גם למסעדה שלו
הוא בא ממשפחה שהתרסקה דווקא אחרי זכייה בלוטו, שמע מהמורה שלא ייצא ממנו כלום וקיבל פרצופים מלקוחות שהתאכזבו לראות מרוקאי ממעלות שיודע להכין ארוחת גורמה. אבל שום דבר לא עצר את שטרית בדרך להיות אחד השפים המצליחים והאהובים בישראל, גם לא הטיל האיראני שפגע במסעדת 'היבה' שלו, הפרידה הרועשת מהשותף שהכיר בריאליטי והמוות של אביו. עכשיו חסר רק המישלן, ומבחינתו זה עניין של זמן
רז שכניק
|
22.08.25
הכול מתחיל בבצק אחד - שהופך לשני מאפים מעולים
נאפים, נשזפים ומתחרים על החך: האחד כיסוני, במילוי עוף - מעולה ליד סלט עלים. השני פתוח, עם מנגולד, מושלם עם קישואים ביוגורט. נירה ורותי פותחות שולחן של קיץ עם השף ענר בן רפאל
נירה ורותי רוסו
|
20.07.25
"אנשים חושבים שזה כיף חיים - אבל מסעדה זה שטן"
השף אור גינסברג מג'נגל ביומיום בין שלוש מסעדות, שתי בנות ולא מעט עובדים וספקים. ואז הגיעה המלחמה עם איראן ותקעה אותו גם עם מאות ק"ג של דגי טונה משובחים במקרר. בריאיון הוא מספר איך הפך מהזוכה של "משחקי השף" למסעדן שמכיר מקרוב את כל הקשיים בישראל ("אנשים מאבדים פה את התחתונים"), ולמה החליט לוותר על הקוקו שלו
תיקי גולן
|
10.07.25
יש מצב שזו המסעדה הכי טובה שנפתחה השנה
סטודיו גורשה היא לא סתם מסעדה טובה, היא מקום פורץ דרך. השף אלעזר טמנו מכין אוכל אתיופי ואפריקני שאפשר לסכם במילה אחת: וואו. בכמה מילים: זה המקום הכי מעניין ומיוחד של השנה המשוגעת הזו
יהונתן כהן
|
04.07.25
מהמצלמה לסירים: השחקן שהפך לטבח פרטי
אחרי שכיכב בסדרות מדוברות כמו "תאג"ד" ו"כפולים", הגיעה הקורונה וזאק פקיאל מצא את עצמו הרבה יותר מול הסירים מאשר מול המצלמה. מבלי שלמד בישול מקצועי או עבד במסעדות, הוא החליט לעשות שינוי קריירה ופתח ליין של ארוחות פרטיות, שכולל גם שירים בצרפתית. בריאיון הוא מסביר למה הוא לא רוצה שיקראו לו "חתיך", ומה גרם לו להפסיק לבשל בשביל "זאת שתהיה אשתי"
יניב פוהורילס
|
03.07.25
אבי ביטון: "לחשוב עליי עם שבעה ילדים זה הזוי"
אחרי שנים ארוכות של מסעדות וברים תל אביביים, השף אבי ביטון מצא את עצמו עם שבעה ילדים ביחד עם בת הזוג. "גבר צריך אשה שתהיה גם קצת אמא", הוא אומר בריאיון, ומספר על הצפיפות בממ"ד ועל החיים אחרי שהפך לסלב: "אף פעם לא קפץ לי השתן לראש, אין לי שעון, אין לי תכשיטים ואין ג'יפ BMW. זה לא צנוע"
תיקי גולן
|
28.06.25
השף היהודי ממוצא איראני שנקלע לסערה: "למה אתה לא מדבר על המלחמה?"
עם מיליון עוקבים באינסטגרם, השף זקרי נימן רק רוצה לבשל, אבל המוצא האיראני מצד אחד והיהדות שלו מצד שני גורמות לגולשים לדרוש ממנו להתייחס למלחמה. גם אחרי שהתבטא בנושא, הם לא נרגעו. בריאיון בעבר הסביר: "אני מקבל הודעות פרטיות מגעילות אבל אף פעם לא עונה להן כי אני מרגיש שלא יקשיבו למה שאני אומר"
יניב פוהורילס
|
20.06.25
"מרגיש לא בנוח לחגוג": כוכב מישלן לשף הישראלי בברלין
מסעדת פריזם של גל בן משה בברלין שמרה על המעמד וקיבלה כוכב מישלן בפעם השישית ברציפות. "אני אמור לשמוח אבל כואב לי", אמר השף שמחלק את חייו בין גרמניה לישראל, והמריא מהארץ שעות ספורות לפני פרוץ המלחמה עם איראן
תיקי גולן
|
19.06.25
"לערבים ישראלים נורא קשה להגיד 'המוצא שלי הוא פלסטיני' כי הם מפחדים"
אחרי שעברה סדנת חישול נגד גזענות אצל אבא, נוף עתאמנה לא מפחדת להתחבר לשורשים. הבשלנית והמדענית חוזרת לטלוויזיה עם תוכנית על ספר מתכונים ערבי עתיק במכאן 33, ומספרת על ארוחות השחיתות שהיא מכינה לחברים של בנה לפני הגיוס, מסע השורשים שעשתה עם חיים כהן, הפחדים אחרי 7 באוקטובר ולמה סירבה לבשל לבית המלוכה הקטארי
גבי בר חיים
|
16.06.25
מהיר ומנחם: 5 עוגיות משלושה מרכיבים בלבד שאפשר להכין עם הילדים
עזבו אתכם מרשימת מצרכים ארוכה, הנה חמש עוגיות מתוקות ומלוחות, שמכינים בקלות ובמהירות משלושה מצרכים שבטוח יש בבית
נעמה רן
|
16.06.25
תנו לתנור ולמקרר לעבוד: 5 מתכונים שמתקתקים בזריזות
במקום לעמוד במטבח שעות טליה הדר מציעה מבחר מנות עשירות לכל המשפחה שמכינים בתבניות - מעוף ואורז למוקפץ אפוי ועד לטירמיסו "עומד"
טליה הדר
|
15.06.25
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ירושלים
תל אביב
7 ימים
מסעדות
פריז
מילואים
עיצוב פנים
מסעדה
עיצוב הבית
בריכה