מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
האוכל מצוין, והוא רק חלק מהמקום המקסים הזה
בקפה שלוה בירושלים משלבים בעבודה אנשים עם מוגבלויות - ומלמדים את הלקוחות כמה דברים על סטריאוטיפים ואחדות. ואיך האוכל? מעולה. אל תוותרו על הסלט
ספיר גורדו
לא רק על טוסט: כל מה שכדאי להכין עם אבוקדו
ynet
מהגבול הצפוני ועד אילת: מפת השווארמיות הטובות בישראל
יהונתן כהן
"בישראל יש אפס חזירות מצד המסעדנים"
תיקי גולן
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
חצי שנה אחרי הפתיחה: מסעדת פרדס במלון היוקרה נסגרת
תיקי גולן
|
המדענים קבעו: זו השיטה לבישול הביצה המושלמת
רועי אלמן
|
יום לפני הפתיחה: הושחת "קפה עמית" שהוקם לזכר הצעיר שנרצח בנובה
רועי אלמן
|
הסנדוויץ' בר המיתולוגי נסגר: "בהתחלה כריך עלה 20 שקל, בסוף 40"
תיקי גולן
|
המסעדן אבי אביטל הלך לעולמו בגיל 54
תיקי גולן
|
בקשת הבת של קית' סיגל, לפני שחרורו: "תכינו את הפנקייקים של אבא שלי"
ynet
|
סופה של אגדה קולינרית: השף הצרפתי הידוע מת בגיל 92
תיקי גולן
|
תיעוד: שתי נשים וגבר משחיתים מסעדה ישראלית בניו יורק
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
מתכונים
עוד מתכונים
סלט אבוקדו עם בטטות
נועם כרמון
|
סלט עוף, תרד, אבוקדו ותותים
נעמה רן
|
סלט חורפי פריך
איילת הירשמן
|
אדובו עוף (עוף בנוסח פיליפיני)
רותי קינן
|
המבורגר כרובית
עמית דונסקוי
|
קציצות עוף עם כורכום ולימון
רפי כהן
|
ירקות חורף מוקפצים
רז סלע
|
עוגיות שוקולד צ'יפס תפוזים בזיגוג שמנת חמוצה
בתיה שורק
|
סיר לשבת: 11 תבשילים נימוחים ומחממים
ynet אוכל
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
אגרול ברוטב אדום: המסעדה הסינית שבה חוזרים לשנות ה-80
כבר 45 שנה פק היי בחולון מגישה את האוכל הסיני שכולנו זוכרים מהאייטיז - מרק תירס, עוף בדבש ולימון וכמובן אננס מטוגן. מסעדה שכולה נוסטלגיה, ורצוי להזמין מקום
דוד קישקה
|
האכלנו את התאילנדים ששוחררו מהשבי. רצינו להגיד - אתם לא לבד
נירה ורותי רוסו
|
המקום הכי לוהט: מה כדאי לאכול בשוק תלפיות בחיפה
ספיר גורדו
|
פיצה, קאפקייק והמבורגר: למה אנשים מקעקעים מאכלים על הגוף שלהם?
ספיר גורדו
|
רק אל תשימו פלפל שחור: הטעות שתהרוס את הטחינה
תיקי גולן
|
מקפה משובח ועד משתה של ממש - כל מה שכדאי לאכול באזור הערבה
אמיר קמינר
|
במקום קטן אכלנו כריך בשר - מהאגדות
יהונתן כהן
|
תגיעו רעבים: 5 מקומות שכדאי לאכול בהם באור יהודה
ספיר גורדו
|
מה קורה בבני ברק? הסצנה הלוהטת של הצ'ולנט והחלה
ספיר גורדו
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
לא ברור איך קוראים למאפה הזה - אבל כל ביס חגיגה
קובי רובין
|
הסתכנתי בשביל הקבב הזה. הוא היה שווה את ההימור
קובי רובין
|
להגיע מוקדם, לפני שנסגר: המאפה שיפתיע אתכם
קובי רובין
|
בתוך פיתה: הקציצה העיראקית שמתחבאת בלב השוק
קובי רובין
|
אמאל'ה: השניצלים הכי טעימים בארץ
יהונתן כהן
|
בלי דיסטנס ובפחות מ-20 שקל: הפלאפל שיחזיר אתכם אחורה בזמן
קובי רובין
|
לא חייבים להגיע לסניף המקורי בשביל לאכול את אחד הבורקסים הטעימים בארץ
קובי רובין
|
מלא בשר: 14 שקל לארוחה משביעה
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
בקבוק ב-13,500 שקל: השמפניה של האלפיון העליון
אסף קמר
|
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
וידאו אוכל
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
יצאנו לבדוק: מהי המנה הכי ישראלית?
במיוחד ליום סוער: המרק הכי מחמם שיש
ריח מטורף, טעם אגדי: סיפורו של הוופל הבלגי הכי מפורסם בישראל
המקומות שבהם אפשר ליהנות מפריחת הכלניות - ואוכל טוב
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
יש אנשים בעולם שמייבשים את החטיפים שלהם? יצאנו לבדוק
בקומה השנייה של קניון, נמצא אחד הביסים הטובים בארץ
5 סיבות טעימות לאכול בשוק של רמלה
שווה 35 שקל? הקינוח מדובאי שכל העולם מדבר עליו
השפית והמסעדנית מרגרט תייר הלכה לעולמה
"זה ירק מסובך, מפחדים ממנו": למה כדאי לאכול ארטישוק
הגענו לשוק של נתניה והופתענו: 5 מקומות שאתם חייבים לאכול בהם
"אכלתי גבינה בת 50 שנה. היא הייתה ממש טעימה"
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|