מבזקים
דווחו לנו
חיפוש
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה
עוד
מנויים
ידיעות+
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7 כל הכתבות
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
ישראל 2048
אנרגיה
אתרים נוספים
ynet Global
כלכליסט
ynet espanol
vesty
mynet
משחקים
טיסות זולות
GetPackage
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
חדשות האוכל
אידי על החובות וסכנת הסגירה: "המצב בטטה, אבל המסעדה מפוצצת"
עם חובות של מיליונים, אידי ישראלוביץ' ממשיך להפעיל את מסעדת הדגים המפורסמת שלו ונערך לאירוע עם חברים קרובים שמגיעים לתמוך, כולל אנשי צבא בכירים. "תמיד אירחנו חיילים במחיר מיוחד. עכשיו הם אומרים שזה התור שלהם להחזיר לי", הוא מסביר בשיחה, ומספר גם על הלקוחות שלא מפסיקים להגיע מאז שנודע על סכנת הסגירה: "עם ישראל על הכיפאק. זה מרגש אותי, לפעמים עד כדי דמעות"
תיקי גולן
|
04.12.25
הגלידה של דני אבדיה: "בלי המדבקות האדומות"
שנים אחרי שנפצע בפיגוע בדיזנגוף ואיבד את חברו, מיכאל אוסדון יצר גלידת חלבון חדשה יחד עם כוכב ה-NBA הישראלי. בריאיון לאולפן ynet הוא מספר על תהליך הפיתוח ועל הדרך שבה הפך את האובדן למנוע של יצירה ועשייה
שרון כידון
|
02.12.25
הרבש"ץ שפתח עגלת קפה
ב-7 באוקטובר רוני ספדג׳, מי שהיה רבש"ץ קיבוץ כיסופים, נאבק במשך שעות במחבלים שצרו על ממ"ד ביתו. שנתיים לאחר מכן - הוא פותח עגלת קפה חדשה בצומת רעים הסמוכה: "רציתי לעשות משהו שיועיל לאזור, זו נקודת מפגש לחיילים שיוצאים מעזה ולמשפחות שכולות"
רוני גרין שאולוב
|
01.12.25
"בפנים משתכרים ורוקדים, בחוץ אוכלים": המקום החדש של תל אביב
הבסטה והתדר, שני מוסדות תל אביביים, יצרו ביחד מסעדה שתתפקד גם כבר לילי עם עמדת די ג'יי, או בקיצור: סוג של טברנה. והתפריט בהתאם
תיקי גולן
|
27.11.25
ההמבורגר הכשר של טום אביב: "חצי שנה עבדתי על הקציצה הזו"
השף פתח המבורגרייה כשרה בשוק הכרמל בתל אביב, ובמקום "גבינה טבעונית עם טעם של קרטון", הוא מוסיף קציפת חלמון במיסו לבן. "יש הרבה המבורגריות בתל אביב, המבורגר כשר אין הרבה", הוא מסביר את המהלך וגם מודה: "כן, זה גם קצת קשור להתחזקות שלי"
תיקי גולן
|
26.11.25
8 מסעדות ישראליות ברשימת 1,000 הטובות בעולם
למרות המשבר המתמשך שעובר ענף הקולינריה הישראלי, שמונה מסעדות הצליחו להתברג לדירוג 2026 של המדריך הצרפתי הנחשב La Liste. ומיהן העשר שקיבלו את הציון הגבוה ביותר ברשימה?
רועי אלמן
|
25.11.25
מתוקים בערימות: פסטיבל של קינוחים
מפרלינים ועד ורד יפהפה שיתאים בול לאינסטגרם - פסטיבל של קינוחים החל בשרונה מרקט בתל אביב. יצאנו לסיבוב מתוק ובדקנו מחירים
ספיר גורדו
|
12.11.25
"הכי מתגעגעת": אלמה בישלה מנה לזכר אמה
אלמה אטיאס איבדה את אמה ליאור - שהתנדבה להגיש סיוע נפשי במסיבת הנובה, ונרצחה. "היא בכלל הייתה אמורה ללכת למסיבה אחרת, אבל הייתי חולה, אז היא החליפה", היא מספרת בפרויקט "טעים להזכיר" של עמותת חמניות, שהפגיש בין ילדים ומפורסמים שהכינו איתם מנות לזכר ההורים
ynet
|
11.11.25
ההמבורגר הכי טוב שתמצאו בכל האזור היפה הזה
אחד ההמבורגרים הטובים שאכלנו נמצא בדרך לירושלים, נח בתוך לחמנייה שנאפית במקום והוא בכלל מוגש בעסקית צהריים של מסעדת נעה, שנפתחת מחדש. "רציתי שיאכלו בלי לחשוב פעמיים על החשבון", אומר השף אלדד שמואלי על השינויים בתפריט
תיקי גולן
|
10.11.25
סטארבקס השיקה כוס חמודה ב-30 דולר – וארה"ב איבדה את זה לגמרי
ענקית הקפה האמריקנית פתחה את עונת החורף עם ה-Bearista Cup – כוס זכוכית בצורת דוב חמוד, שהפכה בתוך ימים ללהיט ויראלי. כשטיקטוק הצטרף לחגיגה – הדרך לכאוס הייתה קצרה: המלאי אזל, התורים התארכו, פרצו מריבות ואכזבות, ובסוף גם הגיעה התנצלות רשמית מהרשת
רועי אלמן
|
09.11.25
אחרי 50 שנה: השיפודייה המיתולוגית נהרסה
שיפודי חן ברמת גן, עסק משפחתי שנפתח בשנות ה-70, נהרס בעקבות חריגות בנייה. "זה כאב עצום, זה הבייבי שלנו", סיפר הבעלים, אבל גם הצהיר שיפתח במקום סניף חדש
תיקי גולן
|
06.11.25
מלא אווירה: השוק החדש שנפתח ביפו
לחמים, גבינות, ירקות - וגם מיץ פטל. בשוק הפשפשים ביפו התחיל לפעול גם שוק איכרים, שיפעל פעם בשבוע. הפתיחה שלו הייתה שמחה, צפופה וטעימה
ספיר גורדו
|
06.11.25
"לא חשבתי שזה יקרה": הכבוד שקיבל השף הישראלי בבודפשט
שנתיים בלבד לאחר שנפתחה, מסעדת גולי של השף הראל זכאים בבודפשט נכנסה בפעם השנייה למדריך מישלן היוקרתי. זכאים אף זכה לבשל באירוע הרשמי של הטקס. בשיחה עם ynet הוא מספר: "כשפגשתי את נציגת מישלן על הבמה, אמרתי לה שחבל שהם לא באים לישראל כי יש כאן מסעדות מעולות. היא אמרה שזה היה בתוכנית – אבל אז פרצה המלחמה"
תיקי גולן
|
28.10.25
אחרי 11 שנים: המהלך המפתיע של השף אסף גרניט
קבוצת מחניודה של אסף גרניט ואורי נבון פותחת שיפודייה כשרה חדשה בלב שוק מחנה יהודה בירושלים - "סטיקייה". היא תחליף את מסעדת "צמח", שתעבור למקום חדש. "פעם כל השוק היה מלא שיפודיות – זה חסר פה, אז החלטנו להחזיר", אומר גרניט
תיקי גולן
|
26.10.25
תחרות בינלאומית בחרה את המסעדה הכי טובה בישראל
מסעדת צ׳אקרה הירושלמית שנוסדה לפני 25 שנה, זכתה בתואר בטקס World Culinary Awards שנערך באיטליה. הבחירה התבצעה על ידי שפים, עיתונאי אוכל וחובבי קולינריה מרחבי העולם
רועי אלמן
|
23.10.25
המאפה הישראלי שנכנס לרשימת הטובים ביותר בניו יורק
"שברה את כללי המשחק, הייתה התגלות" – כך תיארו ב"ניו יורק טיימס" את עוגת השמרים של מאפיית ברדס הישראלית. מאז פרסום שהכתיר אותה כ"בבקה הטובה בעיר", מכירות העוגה קפצו מכמה עשרות בודדות ליותר מאלף ביום אחד
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
23.10.25
המסעדה שבכירי הבית הלבן אוהבים: "הזמינו את כל התפריט"
אדריכלי עסקת החטופים והפסקת האש ומהדמויות הקרובות ביותר לנשיא ארה"ב – ג׳ארד קושנר וסטיב וויטקוף – הגיעו לסעוד במסעדת "פרא" בתל אביב פעמיים בתוך כשבוע. "הם הסכימו להצטלם עם כל מי שרצה, וכולם הודו להם", סיפר הבעלים אביעד פלד. ומה עם הטיפ? נדיב מאוד
תיקי גולן
|
21.10.25
אחרי 13 שנים: הבר המוערך נסגר - ואיתו כל המסעדות בבניין
האימפריאל, בר קוקטיילים בתל אביב שנכנס כמה פעמים לרשימת הברים הטובים ביותר באפריקה והמזרח התיכון, ייסגר ביחד עם מקומות נוספים בבניין שבו הוא שוכן - בעקבות הריסה מתוכננת
תיקי גולן
|
18.10.25
מסעדת הבשרים הפופולרית מגיעה לתל אביב
השיפודייה הוותיקה "אצל עובד בכפר" מאור יהודה, שבכלל החלה את דרכה כמשתלה, תפתח סניף חדש בתל אביב - "עובד בעיר". התפריט והאווירה ימשיכו לשמור על הז'אנר המוכר: פתיחת שולחן עמוס בסלטים לפני המנה העיקרית
תיקי גולן
|
17.10.25
אחרי חרם ממושך: נסגרה רשת מסעדות ישראלית בארה"ב
רשת "שוק", שהגישה אוכל צמחוני כשר בוושינגטון, סגרה את כל סניפיה. הבעלים סיפרו על הטרדות וחרם צרכני: "לא יכולנו להמשיך לפעול". פעילים פרו פלסטינים חגגו את הסגירה והגדירו אותה כ"ניצחון"
איתמר אייכנר
|
16.10.25
שנה שנייה ברציפות: הישג בינלאומי לשף יוסי שטרית
הבעלים של מסעדת היבה בתל אביב - וכותב מדור האוכל "יוסי בשישי" במוסף "7 ימים" - נכנס לרשימת "סכין אחד" בתחרות הבינלאומית היוקרתית The Best Chef. הדירוג הוא חותמת איכות רשמית שמוענקת לשפים מצטיינים, וממקמת אותו לצד שמות מהשורה הראשונה בקולינריה העולמית. "זה סמל גדול לזכות דווקא בצאת יום כיפור, בתקופה כל־כך מטלטלת בה השנאה כלפינו גוברת – יש בזה הרבה תקווה", אמר שטרית ל-ynet
רועי אלמן
|
03.10.25
רעבים? יש כמה המבורגריות חדשות ששווה להכיר
ההמבורגר שמפתיע את הירושלמים, המסגר שהחליט בוקר אחד לשנות כיוון, הבוטקה ההיסטורי שהפך למטבח, המקום שצולה הכול בתנור מיוחד של גחלים, וגם זה שיציע לכם תוספות בלי סוף - אבל בלי גבינה. 5 מקומות חדשים שכדאי לבקר בהם
תיקי גולן
|
29.09.25
מקום ראשון לאופה הישראלי שמכר בארה"ב כיכר לחם ב-100 דולר
גיא פרנקל, ישראלי שמתגורר בלוס אנג'לס והקים את מותג הלחמים היוקרתיים CEOR, זכה בפרס האופה הטוב ביותר בתחרות האפייה הבינלאומית בלאס וגאס
נווית זומר
|
25.09.25
דמותו של מושיק רוט שימשה להונאת הרזיה ברשת: "אין לי קשר לזה"
קמפיין הרזיה ברשת משתמש בדמות AI חטובה של מושיק רוט ומבטיח ירידה במשקל, אך לקוחות שהעבירו כסף - לא קיבלו דבר. השף המפורסם הבהיר שלא מדובר בדמותו האמיתית: "לא היה ולא נברא. הנושא בטיפול עורך דין"
תיקי גולן
|
14.09.25
המסעדה המיתולוגית נסגרה: "הייתי חייב להמשיך את המורשת, אבל נכנסנו לחובות"
לפני יותר מ-60 שנה הקימה עדנה נאמן מסעדת תבשילים ברמת השרון, וכעת היא נסגרת לצמיתות. בנה, הבעלים, מסביר שמאז שינוי המיקום שלה לפני כמה שנים, לא הצליח להתאושש כלכלית ונפשית: "זה משבר גדול בשבילי"
תיקי גולן
|
11.09.25
האיטליז המיתולוגי נסגר אחרי 60 שנה, הסטייקים עדיין איתנו
את הבשרים של זלמן, איטליז מוכר ביפו, הקים זלמן גלקופ בשנות ה-50. אחרי השינויים הרבים שהעיר עברה, החליט לאחרונה בנו שהגיע הזמן לסגור את הסניף הראשון והמיתולוגי. "אין לי כוחות יותר", הודה, "החנויות נעלמו מהרחוב". ובכל זאת הוא ממשיך להגיש את הבשר שלו
תיקי גולן
|
10.09.25
הביא את הלחם הבריא לישראל: המאפייה של ד"ר מרק
הרב מרדכי שטיינצג, שנרצח בפיגוע בירושלים, היה רופא שעלה לישראל בשנות ה-90. הוא דגל בתזונה נכונה ולאחר שגילה מחסור בלחמים בריאים בישראל, הקים מאפייה שנקראת על שם הכינוי שלו - "ד"ר מרק". לחמי המחמצת והכוסמין שלה נמכרים היום בכל הארץ. "במשך כל השנים הוא דאג שאנשים יאכלו אוכל בריא", סיפר המנכ"ל
תיקי גולן
|
08.09.25
איך לחתוך בצל בלי לבכות? המדענים מצאו שיטה
חוקרים מאוניברסיטת קורנל בחנו מחדש את השאלה הפופולרית ביותר בעולם המטבח - למה אנחנו בוכים כשאנחנו חותכים בצל, ומה באמת אפשר לעשות כדי לעצור את זה. אחרי ניסויים מדויקים, הם חושפים את הדרך הפשוטה – בלי משקפיים, בלי עדשות - רק תצטרכו דבר אחד: סבלנות
ynet
|
04.09.25
רעולי פנים פרצו לווילה – וגנבו רק עוגות ושניצלים | תיעוד של השוד המוזר
שלושה פורצים תועדו במצלמות אבטחה כשהם נכנסים לחצר של וילה ברמת השרון, מעמיסים כמעט את כל המקרר - כולל סטייקים, בורקסים וגם פאנטה - ומתעלמים מכל השאר. "הם לא ניסו לפרוץ לבית וגם לא נגעו בציוד בשווי אלפי שקלים שהיה בגינה, אבל לקחו את כל 10 העוגות שאמא שלי הכינה", סיפר הבעלים ההמום
תיקי גולן
|
03.09.25
ארוחות חינם למפגינים: מסעדה פלסטינית מעוררת סערה בניו יורק
הזירה הקולינרית של ניו יורק שוב הופכת פוליטית - מסעדת איאת, שתומכת בפלסטינים ואף הוציאה תפריט "מהנהר עד הים", מתרחבת לשכונה שבה מתגוררים יהודים רבים. הבעלים מצהיר על מסרים של פיוס, אך גם התחייב לתת אוכל בחינם למפגינים פרו פלסטינים מאוניברסיטת קולומביה הסמוכה. "לא מוכנה שהילדים שלי יעברו ליד מקום שתולה על הקירות שלו סיסמאות נגד ישראל", אומרת אחת התושבות
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
24.08.25
נרי אבנרי, שהקים את רשת נרגילה, הלך לעולמו בגיל 72
נרי אבנרי, מי שהקים את מסעדות נרגילה ונחשב לאגדת האוכל התימני, נפטר. הרשת שלו, שהחלה את דרכה בשנות ה-80, נחשבה להצלחה גדולה ולמקום בילוי. הוגשו בה מאכלים כמו ג'חנון ומלאווח - לצד מנה אייקונית בשם "זיווה", על שם בת זוגו לשעבר. "נרי אמר לי: 'אני האבא של זיווה, אבל את האמא שלה'", סיפרה על המפגש האחרון עמו לפני מותו
רענן בן צור, תיקי גולן
|
19.08.25
"בטוח שהלקוחות שלנו בעד": המסעדות שישבתו ביום ראשון למען החטופים
בעוד ההסתדרות ופורום העסקים הגדולים לא מצטרפים למחאה באופן רשמי, עסקים קטנים בוחרים לשבות ולהפסיד יום עבודה כדי לקרוא להחזרת החטופים. "זו לא החלטה קלה כי אתה משלם את כל העלויות, אבל זה קשה רצח להיות חטוף", אומרת לילך ספיר, בעלת הבר פיקוק בתל אביב
ynet
|
14.08.25
דירוג המסעדות שבודק: האם הלקוחות סקסיים
אתר דירוג מסעדות אמריקני לא מתמקד באוכל או באווירה, אלא מדרג בעזרת כלים של AI עד כמה הסועדים במסעדה הם "לוהטים" - מ-1 עד 10. המקימים שלו מודים שהמודל לא ממש מדויק: "הוא פגום, אבל גם אנחנו פגומים. האתר הזה פשוט שם מספרים על החישובים השטחיים שאנחנו עושים כל יום"
יניב פוהורילס
|
12.08.25
מזנון אחד פחות: איל שני סוגר את המסעדה הוותיקה
הסניף של מסעדת מזנון ברמת החייל בתל אביב נסגר לצמיתות, שנה בלבד אחרי שהפך לכשר
תיקי גולן
|
07.08.25
הייתם מנסים? גלידה חדשה - בטעם חלב אם
פרידה, חברת מוצרים להורים ותינוקות, הוציאה בארה"ב גלידה בטעם קצת שנוי במחלוקת: חלב אם. ברשתות החברתיות כבר מתלהבים, אם כי חלק תוהים - מה כוללים הרכיבים?
ynet
|
06.08.25
בגלל העסקת שב"חים: המסעדה הידועה נסגרה זמנית
מסעדת הזקן והים בנמל יפו נסגרה עד סוף אוגוסט בגלל העסקת עובדים לא חוקיים; מסעדת מאנטה ריי הוותיקה בתל אביב נסגרה לטובת שיפוצים
תיקי גולן
|
05.08.25
"אני רן מרמת גן, מה אני צריך מישלן?": הישג למסעדה ישראלית בלונדון
קלארו של השף רן שמואלי תיכנס להמלצות מדריך מישלן. בשיחה הוא מספר למה הוא לא מעוניין לקבל גם את הכוכב היוקרתי, ועל החשש מאנטישמיות: "זו לא אותה לונדון שהכרנו מפעם"
תיקי גולן
|
03.08.25
הסוף של "סמי בורקס": הסניף המיתולוגי נסגר
רשת "סמי בורקס" אמנם כבר התפרקה, אבל הסניף ברחובות, שהוקם בשנות ה-70 והיה אחד המקומות המוכרים ביותר בעיר, המשיך לפעול עצמאית. עכשיו גם הוא נסגר
תיקי גולן
|
03.08.25
המסעדה החדשה של השף המוערך: "לא רק לאנשים עם הרבה כסף"
השף תומר טל יפתח מקום חדש במקום מסעדת פרדס היוקרתית במלון דה ג'ורג' בתל אביב. התוכנית: לפנות לקהל רחב יותר
תיקי גולן
|
29.07.25
מסעדת המישלן של השף הישראלי בברלין נסגרת - ועוברת לפראג
"פריזם" של גל בן משה בברלין תיסגר לצמיתות בסוף אוגוסט. המסעדה קיבלה כוכב מישלן בשש השנים האחרונות ברציפות. "לא ויתרנו בלי לתת את הכול"
תיקי גולן
|
23.07.25