מבזקים
המייל האדום
21°
תל אביב
התחברות
+ynet הצטרפו עכשיו
ראשי
+ynet
חדשות
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
יהדות
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
פודקאסטים
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
דעות
Legit
פרוגי
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
y נדל"ן
Yschool
המקצוענים
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
פרסמו אצלנו
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
צמחוני וטבעוני
מתכונים
חדשות האוכל
שבועות 2022: איפה קונים עוגות גבינה?
עוגת גבינה באסקית, עוגת גבינה עם פירורים או טרייפל גבינה עם שוקולד ופירות יער? עוגות הגבינה והפשטידות מחכות לכם על המדפים עמוסות כל טוב - ואיך המחירים?
ynet אוכל
|
22.05.22
לכל תקציב: מקומות חדשים לכבוד הקיץ
להישאר בעניינים: איפה תוכלו לאכול דונר טורקי אמיתי, איפה תמצאו טאפאס, מה נפתח באילת ואיפה יגישו לכם קוקטיילים שנרקחו באווירת מעבדה? כל המסעדות, הברים והמעדניות החדשות שאתם חייבים להכיר לקראת הקיץ
רעות סהר
|
21.05.22
"עד שנגיע לצלחת של מישלן ייקח זמן, בינתיים נאכיל את ההמונים"
רוני ריינברג היה מטורף על בשר עד שהבין מה הסטייק עובר עד שהוא מגיע לצלחת שלו, והחליט לא רק להפוך לטבעוני אלא גם להקים פוד-טק לבשר מתורבת ותחליפי מזון מהחי. לעסק שהקים הוא קרא על שם סבו הארגנטינאי - שהיה בכלל קצב. "כולם רוצים לשים כסף על הדבר הזה כי מבינים שזה העתיד. תוך שמונה שנים עשרה אחוזים מהחלבון בעולם יהיו ממקור אלטרנטיבי, אבל עדיין תהיה לשוחטים הרבה עבודה לעוד שנים רבות"
קרן נתנזון ויץ
|
19.05.22
בעלת מסעדה בת"א סילקה לקוחה: "חולצה פתוחה עם כל החזה בחוץ"
"הושפלתי מול כולם, אחרי שסולקתי הלכתי לסניף השני והיא באה לשם וצעקה עליי, החפיצה והקטינה אותי", כתבה הלקוחה של "ברבוניה" וצירפה תמונות, "איך זה קורה בתל אביב ב-2022 - לא במאה שערים?". בעלת המקום: "המסעדה כשרה. אמרתי לה 'מותק, תתכסי, זו לא שפת הים'. בתמונה היא סגרה את החולצה, זה לא היה ככה"
הדר סתיו
|
18.05.22
השותף החדש של איל שני בקאן מפרגן גם לאסף גרניט
השותף החדש של איל שני: סמי מרציאנו, ישראלי לשעבר שחי בפריז, הוא האיש שעומד מאחורי מסעדת בלה החדשה של איל שני בריביירה הצרפתית בקאן, שבה שני מתכנן לקבל כוכב מישלן; בראיון איתו הוא מסביר למה בחר דווקא באיל שני, מה הוא חושב על מסעדות בישראל ומה הוא חושב על המסעדה של השכן בפריז, אסף גרניט. "הצרפתים לא אוהבים את המסעדות של אסף גרניט או איל שני רק בגלל שהן מסעדות ישראליות, אלא כי הן עשויות טוב"
תיקי גולן
|
18.05.22
הבהלה לגלידת פיסטוק: איך נחטפו רבע מיליון יחידות שלגון בשבועיים
גלידת הפיסטוק שמשגעת את הרשת: רבע מיליון יחידות של שלגון קראנץ' פיסטוק מצופה בשוקולד לבן אזלו מהמקררים בזמן שיא, וחברת הגלידות כבר מייצרת מהדורה נוספת בשביל לעמוד בביקוש - מה הסיפור של גלידת הפיסטוק שכולם מדברים עליה?
אטילה שומפלבי, תיקי גולן
|
15.05.22
"אני מרגיש שנתח בשר זה פריט לעשירים, כמו גוצ'י או מרצדס"
אזהרת טריגר: לשגיא טריגר יש הרבה מה להגיד על בשר, על המחירים המטורפים, על קיימות וגם על טבעונים; בראיון איתו לרגל פתיחת מסעדת הבשר החדשה והמבטיחה שלו בתל אביב, הוא מספר למה אצלו זה יהיה אחרת, למה להמבורגר של הפאט קאו הוא לא מוסיף שום דבר ומה המחיר של להיות שותף של שף סלב. "אני מבין את כל המסעדנים שמוכרים סטייק ב-750 שקל לקילו"
תיקי גולן
|
14.05.22
השף סלב מאריו בטאלי זוכה מאשמת תקיפה מינית
אחרי שהתנצל על התנהגות בלתי הולמת כלפי ארבע נשים ופרש מכל מסעדותיו, זוכה אתמול (ג') השף סלב האמריקאי מאריו בטאלי מאשמה במשפט שהתנהל נגדו בגין מעשה מגונה ותקיפה מינית באישה שביקשה להצטלם איתו תמונת סלפי ולטענתה תוך כדי הצילום השף חפן את עכוזה בעודו מסריח מאלכוהול; על אף הזיכוי השופט הגדיר את התנהגותו של בטאלי כהתנהגות ש"אינה הולמת איש ציבור במעמדו"
שי שגב
|
11.05.22
ביס בלתי נשכח: אכלנו חלוז'
קוראים לזה חלוז': מצאנו ביישוב הצ'רקסי כפר כמא כיס בצק ממולא גבינה ומטוגן שמתפצח בפה ועולה רק 3.5 שקלים. ויש גם מתכון
דוד קישקה
|
08.05.22
עשי אביב: "לא סתם טום נחשב לילד רע, אף פעם לא היה קל איתו"
הוא גדל בעוני בראשון לציון, כבש את תל אביב ואת עולם הקולינריה בשנות ה-90 עם מסעדת פיקאסו המיתולוגית שפעלה מבניין ברחוב הירקון, הצליח בעסקי הנדל"ן ועכשיו, עשי אביב, האבא של טום, פותח לבן שלו מסעדה במיאמי בשותפות עם בן הזוג של אשתו לשעבר, ומודה ש"טום ואחותו הם מהדור של הילדים שההורים שלהם עבדו כל הזמן, לא היו איתם מספיק ואז פיצו בכסף על הזמן"
תיקי גולן
|
07.05.22
למבוגרים בלבד: צפו בחנות שמוכרת ופל בלגי בצורת איברי מין
פוד פורן ברוטב שוקולד: ביקרנו בחנות קונספט חדשה בתל אביב המציעה ופל בלגי מעוצב בצורה של איברי מין בתוספת רטבים מתוקים וסוכריות צבעוניות. ואיך הטעם? צפו
הדר סתיו
|
06.05.22
צפו: מה זה חומוס בשבילך?
השאלות הכי מעניינות על חומוס: פגשנו מכורים לחומוס ושאלנו אותם את כל מה שרצינו לדעת על המאכל האהוב - באיזו שעה הכי נכון לאכול חומוס, מה החומוסייה הכי טובה בארץ ולמי הוא בכלל שייך - לערבים או ליהודים? צפו בסרטון
הדר סתיו
|
03.05.22
בחנו את עצמכם: מה אתם יודעים על חומוס?
האם אתם חומוסולוגים אמיתיים או שיש לכם עוד מה ללמוד על חומוס? ענו על השאלות ותדעו אחת ולתמיד מה אתם באמת יודעים על המנה הכי אהובה במדינה
ynet אוכל
|
03.05.22
איך מוכרים חומוס לפולנים?
הישראלים בתפוצות מנסים להפיץ את בשורת החומוס בעולם וללמד את המקומיים איך לנגב: מהתוספות המשוגעות של הפולנים, דרך ההצלחה הפנומנלית בפורטוגל ועד למנה שהישראלים בטורונטו ייסעו גם שעה כדי לקנות. ויש גם חומוסייה בברצלונה שהפכה ללהיט של שוער הקבוצה המקומית
יניב פוהורילס
|
01.05.22
"עקיצה מהמזרח התיכון": צפו בקונדיטורית היפנית שמשלבת בין יפן והמזרח התיכון
מפתיע: היא נולדה וגדלה ביפן להורים ממוצא עירקי ורק כשהגיעה לארץ בגיל 14 גילתה שהיא בעצם לא מה שחשבה שהיא - הקונדיטורית נורית צ'יטיאת פתחה קונדיטוריה צרפתית-יפנית בלב אזור תעשייה בתל אביב, ומגישה מתוקים לא שגרתיים כמו לחמניות דובי, קרואסון עם אצות ומקרון סאקה. ומה עם קרואסון עמבה? צפו בסרטון בראש הכתבה
הדר סתיו
|
29.04.22
"נכון, אנחנו סחים": נדב ודניאל פותחים מסעדה בחוף הים בתל אביב
פלפל חריף: בריאליטי הם אמנם לא זכו במקום הראשון אבל את ה"בום" שבא אחר כך, אף אחד לא יכול היה לצפות - השפים נדב ודניאל פותחים מסעדה תאילנדית בחוף הים בתל אביב ומתחילים להתרגל לחיים החדשים ברעננה. וכמה תעלה שם צלחת פירות קיץ?
אמיר קמינר
|
29.04.22
שווארמה והמבורגר חינם לחיילים: משאיות אוכל חדשות בבסיס הקריה
חמש משאיות אוכל חדשות נפתחו היום (ג') במחנה הקריה בתל אביב. בתפריט: שווארמה, מוקפץ, עראייס, המבורגר וגם אוכל טבעוני. והמחיר? חינם - לחיילים; מפקד מחנה מטכ"ל: "בדקנו בעזריאלי למה החיילים יוצאים החוצה ומבזבזים כסף במקום לאכול בחדרי האוכל, והבנו שהם מחפשים שווארמה ופלאפל, והחלטנו לעשות את זה ולתת להם אוכל ראוי וזמין"
רועי רובינשטיין
|
26.04.22
תוכנית ההבראה שהצילה את המסעדה
הן הפסידו חצי מיליון שקל בעוקץ כואב ובמקום ללכת להליך פשיטת רגל החליטו להילחם על העסק: זהר גבאי ויעל סער, מסעדניות עם ארבעה עסקים שונים בכפר סבא, מספרות איך הצילו את המסעדות שלהן מקריסה ומה המחיר שנאלצו לשלם: "זו הייתה מלחמה ואנחנו נלחמנו. זה היה לנצח או לחדול, כי זו סיטואציה שבה את לא רואה כלום בעיניים חוץ מההצלחה של הדבר"
קרן נתנזון ויץ
|
25.04.22
אסור לפספס: מקומות חדשים ברחבי הארץ
האביב הביא איתו פריחה גם בענף המסעדנות: בר יין חדש לשף רז רהב, חנות משק מיוחדת במרכז תל אביב וסניף חדש למסעדת אמא המיתולוגית מירושלים - אלה המסעדות, המעדניות והברים החדשים שאתם חייבים להכיר
רעות סהר
|
23.04.22
"לך קיבינימט": צפו בשף שמקלל את הלקוחות שלו
שכחו כל מה שידעתם על שירות לקוחות ויחסי אנוש, והכירו את שוקא - השף והמסעדן שמקלל את הלקוחות שלו, ומפזר על כל השולחנות במסעדת הפועלים הקטנה שלו שלט "שמור", סתם כי לא בא לו שיתיישבו. לקוח: "ככל שהוא אוהב אותך יותר - הוא מקלל אותך יותר". שי טהורי (שוקא): "אנשים התחילו להרגיז אותי, יותר מדי בקשות"
תיקי גולן
|
21.04.22
"פרנסה זה לא הפקר": איגוד הדייגים נגד רפורמת משרד החקלאות
הפגנת הדייגים: בשיא החג, המשבר הפוליטי והמתיחות הביטחונית הדייגים יצאו להפגין נגד רפורמת משרד החקלאות שאוסרת על הדייגים לעבוד במשך 60 יום בשיא עונת הדייג ובמקביל גם לא מעניקה פיצויים. יו"ר ארגון הדייגים אמר לאולפן ynet: "האנשים האלה שעכשיו שנשלחים הביתה לרווחה ולאבטלה"; משרד החקלאות בתגובה: "משרד החקלאות עובד בימים אלו על נוהל תמיכה"
אטילה שומפלבי
|
19.04.22
למרגלות החומה: ביקרנו בפסטיבל אוכל כשר בירושלים
מנות שף ב-35 שקל: ביקרנו בפסטיבל אוכל כשר בירושלים מול החומות המציע דוכני אוכל של כ-30 שפים ומסעדות מכל הארץ ובהם אבי לוי, איל שני, גיא גמזו ושאול בן אדרת. ומה אוכלים שם? צפו
אלי מנדלבאום
|
13.04.22
אושרה ייצוגית נגד קבוצת r2m של רותי ברודו על אי סימון מוצרים
לא סימנו מוצרים במדבקות אדומות: אושרה תביעה ייצוגית על סך של למעלה מ-2 מיליון שקלים נגד קבוצת r2m של המסעדנית רותי ברודו בטענה לאי סימון מוצרים במדבקות אדומות. הקבוצה בתגובה: "לומדים את החלטת השופט, מוצרי החברה מסומנים כחוק"
תיקי גולן
|
13.04.22
מה צריך להיות בקערת ליל הסדר של פסח?
המדריך שכל אחד צריך לליל הסדר: מה זה כרפס ואיך מכינים חרוסת? כל מה שאתם צריכים בשביל צלחת ליל סדר מושלמת
ynet
|
12.04.22
"אני המזרחי החדש שלא מתבייש בסבתא שלו ומאיפה שהוא מגיע"
אין לו כוונה לפתוח מסעדה, אין לו בעיה עם המשקל שלו והוא מתבאס שהייצוג המזרחי בקולינריה מסתכם בחריימה ובקוסקוס: אסף דיי הוריד את הכיפה בגיל 15, צבע את השיער לסגול ומאז לא הסתכל אחורה; עכשיו נמאס לו להיות להט"ב המחמד ולענות על שאלות על הסבתא התוניסאית ועל הזיכרונות משכונה ד' בבאר שבע, ובא לו להתחיל לדבר גם על החלומות שלו, למשל - החלום להפוך למרתה סטיוארט הישראלי
אמיר קמינר
|
11.04.22
מה עשה "השף המחייך" במזרח ירושלים?
בוראק אוזדמיר, 57 מיליון עוקבים בטיקטוק ו-33 מיליון באינסטגרם, ביקר בסוף השבוע במזרח ירושלים וחילק אוכל לכבוד הרמדאן. "השף המחייך" הטורקי, שסבו וסבתו מרמאללה, הונף על כתפיים במסגד אל-אקצא
חסן שעלאן
|
10.04.22
"מרגישים את החשש ברחובות": מסעדנים מדיזנגוף מספרים על היום שאחרי הפיגוע
דגלי ישראל נתלו בכניסה למסעדות, נרות זיכרון הודלקו בזירת הפיגוע ובעלי הברים והמסעדות מנסים לחזור לשיגרה, למרות התחושות הקשות. בעל מסעדת נאם בדיזנגוף שם עבד איתם מגיני ז"ל כמנהל משמרת אמר באולפן ynet: "רחוב דיזנגוף היה מרכז חייו"
אטילה שומפלבי
|
10.04.22
יותר מ-100,000 חורים: המצה הגדולה בישראל הוצבה בבית הנשיא
מצה נשיאותית: נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל אירחו את נציגי המפעל שייצר את המצה הגדולה בישראל, לקראת חג הפסח; אורך המצה כשישה מטרים, רוחבה כמטר, משקלה כשישה קילוגרם והיא מחוררת בלמעלה מ-119,000 חורים
איתמר אייכנר
|
10.04.22
נשארים פתוחים: דגלי ישראל מונפים במסעדות בדיזנגוף אחרי הפיגוע
מסעדות וברים ברחוב דיזנגוף נשארים פתוחים ותולים דגלי ישראל בכניסה; מסעדנית ברחוב: "ידענו שלא יבואו היום אנשים, אבל אני דור שלישי במסעדה וההורים שלי תמיד אמרו שחשוב לשדר חוזק"; בעל ברים: "ברמה העסקית האג'נדה שלנו מאוד ברורה: לא ניתן לטרור להשפיע עלינו ובטח לא להרוס את דיזנגוף שמלא בברים"
תיקי גולן
|
08.04.22
הזמנתם מקום למסעדה ולא הגעתם? תשלמו
זה הסיוט של כל שף או מסעדן בישראל: לקוחות מזמינים מקום - ומבריזים בלי להודיע. התוצאה: יותר ויותר מסעדות מחייבות בקנס את כרטיסי האשראי של הבליינים שלא מגיעים. המסעדנים: "הביטולים ללא הודעה מגיעים לפעמים לעשרות אחוזים בערב"; לקוחה שחויבה בקנס: "מוצדק לגבות מחיר סמלי, אבל מאות שקלים זה כבר לא הגיוני"
ליאור אוחנה
|
08.04.22
חדש: במקום תחנת מוניות ישנה - מתחם פודטראקס
ביקרנו וטעמנו - ארבע משאיות אוכל התמקמו בכניסה לקניון עזריאלי, במתחם ששימש בעבר כתחנת מוניות. המטרה: הפיכתו למקום בילוי עם מאות מקומות ישיבה. בתפריט: אוכל איטלקי, תאילנדי, מקסיקני וגם קרואסונים ממולאים בכל טוב. על הניהול הקולינרי - השף יוסי שיטרית, ומה המחירים?
תיקי גולן
|
06.04.22
פסח 2022: איפה קונים עוגות כשרות לפסח ומארזים לחג?
מעוגת מרנג עם נטיפי שוקולד לבן ועד עוגת נמסיס שוקולד עם קוניאק: העוגות הכי שוות לפסח ומארזי החג שתוכלו לפנק בהם את מי שאתם הכי אוהבים
ynet אוכל
|
06.04.22
פסח 2022: איפה קונים אוכל מוכן לחג?
מה נשתנה הלילה הזה? אם אין לכם חשק לבשל בליל הסדר הכתבה הבאה בדיוק בשבילכם - ריכזנו עבורכם את כל המקומות שמהם תוכלו להזמין אוכל מוכן וטעים לחג, מארוחות שף ועד אוכל יווני ואיטלקי - הכול כשר לפסח
ynet אוכל
|
04.04.22
השף הישראלי שמוכר חציל בטחינה לספרדים
הוא מצא חיים חדשים בעיירה ליד ברצלונה, פתח מסעדה, ובדיוק כשהכל התחיל להתאושש אחרי הקורונה, התחילה המלחמה באוקראינה, הזניקה את מחירי הדלק, הבשר והחשמל וטרפה שוב את הקלפים: השף הישראלי שי דובלרו מספר איך זה להיות בעל מסעדה באירופה בזמן מלחמה, מגלה מה הוא חושב על הבישול של השפים בני הדור שלו ולמה ישראלים שאוכלים אצלו צוחקים כשהוא מגיש להם את החשבון
תיקי גולן
|
01.04.22
דובאי - היעד הראשון של מישלן במזרח התיכון
לראשונה כוכבי מישלן למסעדות במזרח התיכון: המסעדות בדובאי יהיו הראשונות שיזכו בדירוג הנכסף של מישלן; בדובאי פועלות כיום מסעדות של שפים בינלאומיים המחזיקים בכוכבים ובהם גורדון רמזי, אלן דוכס ודניאל בולו; דובאי תהיה היעד ה-36 שמסוקר על ידי המדריך
שי שגב
|
30.03.22
מפעל הפאיס: השף פיירלואיג'י פאיס מסרדיניה בדרך לישראל
אם חשבתם שאתם לא זורקים אוכל, תכירו את השף שלקח את זה לשלב הבא: השף פיירלואיג'י פאיס מהאי סרדיניה משתמש במי בישול של מנת תמנון כדי להכין פסטה. תפסנו את השף לשיחה לקראת הגעתו לביקור קולינרי בארץ
שי שגב
|
28.03.22
צפוף פה: שני ברים, שתי מסעדות וארוחת בוקר עם נוף לים
בר אסייתי בקומת הבריכה, בר וויסקי וסיגרים, מסעדה כשרה לארוחות ערב וגם ארוחת בוקר עם נוף לים: ביקרנו במלון קמפינסקי החדש שייפתח בשבוע הבא בתל אביב - מה בדיוק מגישים שם לאכול ומה יש למקום להציע לבליינים?
ynet אוכל
|
28.03.22
כוכב מישלן בארץ: השף גל בן משה יהיה השף של מסעדת פאסטל
פרסום ראשון: השף הישראלי, גל בן משה, המחזיק בכוכב מישלן אחד במסעדת פריזם בברלין, ימונה לשף מסעדת פאסטל בתל אביב; בן משה, המתגורר עם משפחתו בגרמניה, יחלק את זמנו בין שתי המסעדות
תיקי גולן
|
27.03.22
חמודי עוקלה: "נורמליזציה זה לא רק הסכמי שלום והסכמי אברהם"
השף הערבי חמודי עוקלה כבר לא מתנצל על כלום: לא על המסעדה האיטלקית שפתח ועזב בחיפה ובעקבותיה הצמידו לו את התואר "בוגד", לא על הדור החדש במטבח הערבי שמבקש מודרניזציה ובטח לא על זה שהוא חזר בשנה האחרונה לאכול בידיים; עכשיו הוא פותח מסעדה חדשה בחיפה ומצהיר: "בשבילי לארח פה זוג שהשם שלו תומר ועדי ובצד השני מוחמד ואסנה, זו הגאוניות שלי ועם זה אני אנצח"
קרן נתנזון ויץ
|
25.03.22
שידוך משמים: איך מתאימים את הרוטב לצורה של הפסטה?
איזה רוטב מתאים לפסטה פנה, לאיזו פסטה הכי מתאים רוטב שמנת ואיזה סוגי פסטות מתאימים למרקים? כל מה שרציתם לדעת על מערכת היחסים ההדוקה שבין הצורה של הפסטה לבין הרוטב שבחרתם לשדך לה. השפית תמר כהן צדק המתמחה במטבח האיטלקי: "יש מנות שאם ישנו בהן את סוג הפסטה יאבדו את הדרך שבה הפסטה אוספת את הרוטב עצמו וגם את הטעם של הפסטה עצמה"
יניב פוהורילס
|
24.03.22