מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
ההמבורגרים הכי טובים בארץ
עם רטבים, חמוצים, תוספות כמו גבינת צ'דר וריבת בצל (או משהו קצת נועז יותר) וכמובן - צ'יפס פריך בצד. לכבוד יום ההמבורגר אספנו את המנות הטובות ביותר ברחבי הארץ, והוספנו גם מקום אחד שתיכף נפתח וכדאי לבדוק אותו
תיקי גולן
פומפי: "היה לי פיצוץ עם השותפים, בכיתי כמו ילד"
תיקי גולן
באזור התעשייה בנתניה יש מסעדה תאילנדית שמספקת את כל הלהיטים
ביצה עלומה
עם ירקות או בצק: רוטב גבינה שישדרג כל מאפה
נירה ורותי רוסו
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
"מסר של תקומה": בית הקפה של דביר קרפ, שנרצח ברעים, חזר לפעול
מתן צורי
|
"לא הבנתי עד כמה קשה להקים מסעדה יפנית כשרה. יש סיבה שלא עשו את זה עד עכשיו"
תיקי גולן
|
שקשוקה ורודה: ארוחות הבוקר של אור שפיץ
תיקי גולן
|
"לחיים, כרמל": ברים בת"א מגישים קוקטייל מיוחד לכבוד כרמל גת
יעל צ'כנובר
|
קרות ומשמחות: בירות מומלצות ליום העצמאות
שי שגב
|
140 מטרים: בצרפת אפו את הבגט הכי ארוך בעולם
ynet
|
מתעצלים לנפנף? שיפודיות מומלצות ברחבי הארץ
ynet אוכל
|
"כל הפטריות מתו": בעלת החווה בצפון נאלצה לסגור
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
פשטידות וקישים: 15 מתכונים לשבועות
ynet אוכל
|
קיש עגבניות שרי
אפרת מוסקוביץ
|
קיש ירקות שורש וגבינת עזים עם בטטה, בצל סגול, גזר וסלק
אולגה טוכשר
|
רוגלך של גבינה ותרד
עמית דונסקוי
|
בלי בצק: קיש תרד ופטריות על בסיס בטטה
אלונה פארי
|
קיש שיבולת שועל וגבינות
אינס שילת
|
קיש בטטה וקוטג' עשיר בטעמים
אמיר פורת ורוסלנה יונה
|
קיש ירקות קלויים עם גבינה כחולה
ילנה ויינברג
|
קיש ברוקולי עם כרשה
נעמה שטייר
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
"לפי האסלאם אני מוסלמי ולפי הנצרות אני נוצרי. אבל אני סתם יוסי"
השף יוסי הייב, בן לאמא אנגלייה ואבא בדואי, כבר רגיל שמסתכלים עליו מוזר. בכפר של אביו הוא בלט עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות ("סבא קרא לי 'הבן של המערבית'") ובתיכון בקריית שמונה הוא ספג הערות ולחשושים ("בנות לא רצו לצאת איתי בגלל החצי המוסלמי"). אבל הוא גדל קרוב לאדמה, והיום הוא מביא את כל הידע שלו על אוכל מקומי למסעדת רוז' ברמת הגולן. התוצאה: אוכל מסעיר
תיקי גולן
|
במחיר 1,462 שקל: איך הפך האננס למאכל יוקרתי במיוחד
ניצן פינקו
|
קפולסקי, אפרופו וקפה תמר: כך הפכנו למומחים לקפה
אמיר קמינר
|
משלום קדוש ועד אסף גרניט: השפים שעיצבו את התרבות הקולינרית בישראל
דוד קישקה
|
"בסוף המזרחים ניצחו את האשכנזים ביג טיים": דרכו הארוכה של אוכל הרחוב בישראל
אמיר קמינר
|
מהמטבח באהבה: הספרים שבעזרתם למדנו לבשל
מיכל לויט
|
אין כמו במבה עם שוקולד השחר: כך התפתח האוכל הישראלי
נירה רוסו, רעות סהר
|
הסטייקים הכי טעימים בארץ: מסעדות בשר מומלצות
תיקי גולן
|
איתי והדר נרצחו, התאומים שלהם מוקפים באהבה: "ירשו מאבא את התאווה לאוכל"
ynet
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
איפה אוכלים דאבל המבורגר ב-25 שקל?
קובי רובין
|
הרוב לא מכירים אותה, אבל זו אחת הפלאפליות הטובות בארץ
קובי רובין
|
הכי קליל שאכלתי: החומוס שלא מפיל מעייפות
קובי רובין
|
לא רק אצל אייל שני: הכרובית המטוגנת בפיתה שלא הכרתם
קובי רובין
|
שווה כל שקל: את הפלאפל הוותיק הזה רק המקומיים מכירים
קובי רובין
|
מעדיף את החביתה בלחמנייה הזו על כל ארוחת שף
קובי רובין
|
ראיתי סנדוויץ' טוניסאי בבגט, והייתי חייב גם. איך הטעם?
קובי רובין
|
אתם כנראה לא מכירים את הסנדוויץ' הזה, אבל הוא באמת פגז
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
תשכחו מהספייסי מיונז: וואט סאנג עושה כבוד למטבח היפני
ביצה עלומה
|
AB-CD היא מסעדה דרוזית שמתנהגת כמו עוד בר אוכל סתמי בדיזנגוף
ביצה עלומה
|
אכלנו במסעדה כשרה במרכז המסחרי בסביון והופתענו ממש, אבל ממש לטובה
ביצה עלומה
|
קרוט היא לא מסעדה, אבל האוכל שם בהחלט טעים
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
מחכים להרים לחיים עם החטופים: היקב של ניר עוז ממשיך לפעול
ענת לב-אדלר
|
להרים כוסית: יקבים מומלצים במרכז הארץ
שי שגב
|
בירה לזכר הגיבור שנפל בקרב: "אלמלא תומר, כל החיילים במיגונית היו נהרגים"
גל גנות
|
"הכול שומם ונטוש, במקום תושבים יש פה צבא": מבשלת הבירה שצופה על לבנון
גל גנות, תיקי גולן
|
היקבים על גבול לבנון במתכונת שטח צבאי סגור
שי שגב
|
היינן שאימץ כלבה של מפונים, גילה שנולדה בדיוק בבציר
שי שגב
|
פסטיבל בירה מחשמל: ביקרנו באוקטוברפסט במינכן
אופיר יונתן
|
הושמדו בקבוקי יין במאות אלפי דולרים - אחרי שהוטבעו בקרקעית האוקיינוס
שי שגב, קליפורניה
|
תחילת הבציר: איך גל החום הקיצוני ישפיע על היין שלנו?
תיקי גולן
|
וידאו אוכל
אסאדו וירקות: ארוחת העצמאות של נירה ורותי רוסו
ברים, מסעדות והמון אנשים: זה האזור הכי רותח בארץ
"בחיים לא נסכים לפתוח מסעדה לא כשרה"
השף שהתפלח לעזה חזר לבשל: "אנשים מתרגשים בארוחות שלי"
רותי ברודו צעקה בכנסת: "נשבר. לא נישאר בארץ יותר"
"אמרו לי, קח 2 מיליון דולר ותמצא לוקיישן"
הבייקרי עמד להיפתח אחרי 124 ימים - והציוד נגנב, שוב
"הם תובעים אותנו בהאג ואנחנו קונים מהם ענבים?"
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קופצים לסופר? כך תדעו לבחור את המוצר הנכון
תוכן בשיתוף עם CBC ישראל, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
בירה של תקווה: כך נראה הערב המרגש בפאב האשקלוני
תוכן בשיתוף עם CBC ישראל, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
חוזרים לבלות: הברים של אשקלון קוראים לבליינים
"אנחנו הולכים לתקופה אפורה שבה אנשים שלא ירצו ליזום יותר"
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|